Sayfa 155/365 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon
Arama sonucu : 2916 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by ISIKLAR Yazıyı Oku
    o zaman işfin 1 lerdeydi garfa 2lerdeydi.işfini ederinin çok üstüne götürdüler. karar sizin.ne yazarsan yaz 2,53 veren de oluyor. satın satın
    Metro yatırım Garfa'ya gelirse o zaman 7 lira çok yakın olur bence, belki daha da üstü ama bu tahtacı ile çok zor, bunlarda para yok tahta yukarı gidemiyor ki (YTD)

GT-N8010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. ne yapalım borsa düşüyor diye zaten ederinden daha aşağıda olan hisseyi mi satalım.akıl var fikir var.hesap var .saçmalık bu fiyata mal satmak.ama görüyorsunuz satıcı var.akıl baştan gitmiş.adam bu fiyata satış yazıyor.Benim de aklım almıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by ISIKLAR Yazıyı Oku
    ne yapalım borsa düşüyor diye zaten ederinden daha aşağıda olan hisseyi mi satalım.akıl var fikir var.hesap var .saçmalık bu fiyata mal satmak.ama görüyorsunuz satıcı var.akıl baştan gitmiş.adam bu fiyata satış yazıyor.Benim de aklım almıyor.
    Çok haklısınız, bu fiyattan satanı bende anlayamıyorum, bedava fiyata gelmiş bir hisse kaç sene öncesinin fiyatı bu, çok ucuz kaldı Garfa bence (YTD)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    çoğu hissenin tekniği desteğe geldi.. demekki endeks buradan dönebilir..

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

5. yahu yanlış mı hesap ediyorum diye tekrar tekrar hesap yapıyorum, sinirimi sakinleştirmek için.Yok hesabım doğru.ama tahtada tık yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ISIKLAR Yazıyı Oku
    yahu yanlış mı hesap ediyorum diye tekrar tekrar hesap yapıyorum, sinirimi sakinleştirmek için.Yok hesabım doğru.ama tahtada tık yok.
    Hesabınız doğru ISIKLAR Bey, yanlız tahtacı diye birşey yok sanki ya da tahtacı var parası yok aslına bakarsınız aylardır endeks Jüpiter'e giderken bizim Garfa mağma tabakasındaydı hala aynı değişen birşey yok çünkü parası kalmadı tahtada sıkıştı, elinde de mal kaldı, birine devretmekten başka çaresi yok devrederse o zaman bu fiyatlar çok geride kalır bence, şahsi düşüncem böyle (YTD)

7. kendime göre bir hesabım var.grafik yorumu yapamayacağım.neye ne ödediğim bilmek yetiyor.Şu an fiyatlamıyor.Ancak 5dk da durumu da değiştirebilirler.Bunların yoksa parası başka birini bu malı alacak gücü vardır , alır geçer.

8. Böyle giderse 2.20 birinci alt hedef ikincisi 1.90 ytd...

Sayfa 155/365 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •