Metro yatýrým Garfa'ya gelirse o zaman 7 lira çok yakýn olur bence, belki daha da üstü ama bu tahtacý ile çok zor, bunlarda para yok tahta yukarý gidemiyor ki(YTD)
GT-N8010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Metro yatýrým Garfa'ya gelirse o zaman 7 lira çok yakýn olur bence, belki daha da üstü ama bu tahtacý ile çok zor, bunlarda para yok tahta yukarý gidemiyor ki(YTD)
ne yapalým borsa düþüyor diye zaten ederinden daha aþaðýda olan hisseyi mi satalým.akýl var fikir var.hesap var .saçmalýk bu fiyata mal satmak.ama görüyorsunuz satýcý var.akýl baþtan gitmiþ.adam bu fiyata satýþ yazýyor.Benim de aklým almýyor.
Çok haklýsýnýz, bu fiyattan sataný bende anlayamýyorum, bedava fiyata gelmiþ bir hisse kaç sene öncesinin fiyatý bu, çok ucuz kaldý Garfa bence (YTD)
çoðu hissenin tekniði desteðe geldi.. demekki endeks buradan dönebilir..
![]()
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
yahu yanlýþ mý hesap ediyorum diye tekrar tekrar hesap yapýyorum, sinirimi sakinleþtirmek için.Yok hesabým doðru.ama tahtada týk yok.
Hesabýnýz doðru ISIKLAR Bey, yanlýz tahtacý diye birþey yok sanki ya da tahtacý var parasý yokaslýna bakarsýnýz aylardýr endeks Jüpiter'e giderken bizim Garfa maðma tabakasýndaydý
hala ayný deðiþen birþey yok çünkü parasý kalmadý tahtada sýkýþtý, elinde de mal kaldý, birine devretmekten baþka çaresi yok devrederse o zaman bu fiyatlar çok geride kalýr bence, þahsi düþüncem böyle (YTD)
kendime göre bir hesabým var.grafik yorumu yapamayacaðým.neye ne ödediðim bilmek yetiyor.Þu an fiyatlamýyor.Ancak 5dk da durumu da deðiþtirebilirler.Bunlarýn yoksa parasý baþka birini bu malý alacak gücü vardýr , alýr geçer.
Böyle giderse 2.20 birinci alt hedef ikincisi 1.90 ytd...
Yer Ýmleri