https://beb.spk.gov.tr/ buradan maduriyetimizi iletelim
Printable View
https://beb.spk.gov.tr/ buradan maduriyetimizi iletelim
Şu Dohol e de bir kayyum atansada Aydın Doğan dan kurtulsak.[emoji35][emoji35][emoji35]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
alçak sürünmeye devam.
düşüşe devam
Ky iyi düşünsün artık doğan grubundan uzak durmak lazım kendileri çalsın kendileri oynasın.
Holding batıyor küçükler ne yapsın .Zarar buyuk holdingte .ytd
TEB 16 bin Ditaş satmış. TEB ayrıca 900 bin Mipaz 139 bin hurgz 27 bin Celha 11 bin dgzte satmış. Ytd
Çok fazla bir satış değil fakat hergün hergün bu şekilde hisse negatif yol izliyor bakalım sonunda ne çıkacak.
peki kaçımız dohol yatırımcı ilişkilerini aradı veya spk ya uygun bir dille maduriyetini anlattı?.???
Bugün de mi satıyor niye hissenin fiyatını aşağı çekmeye ihtiyaç duyarlar... sadece bundan sonrası için hayırlı olsun diyebiliyorum 😀😀
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
oranı % 70' e düşürse 4 tl nin altını görürüz herhalde.aynı eski günlerdeki gibi.bi aralar celha nın iki katına yakındık.şimdi eşitiz.
TEB Ditaş tan 15 bin Celha dan 30 bin Mipaz dan 1,3 milyon Dgzte 144 bin Hurgz 360 bin satmış. Ytd
Satışlardan etkilenmeyip ayakta kalabilen tek Celha var. 1-15 mart arasında TEB 100 bin Ditaş satmış 207 bin Celha satmış Celha yerinde duruyor Ditaş 1 lira geriye gitti. Celha Satılmasa 7 olabilirdi. Bizimki göçmeye hazır her satışta 20 kuruş gidiyor. Keşke 6.70-6.90 larda Celha ya geçseydim. Ytd.
Bugünde 8 bin adet satmışlar. Bu satış daha ne kadar sürecek yada ne zaman bitecek. Bence bi açıklama yapılmalıdır. Ytd
Bu satışların içinde bit yeniği var.. Boyle serefsizce bir satıs görmedim. Aşk filminin Fragmanını izleyeceğiz diye ekrandayız serefsizler korku filminin fragmanını koymuşlar. Bu işin sonunda çok buyuk fırtına olacak.. İzliyorum..
bugün düşmeyecek galiba :)
Fotoğraf yükleyemiyorum nedense o yüzden link atayım. Ditaş haftalıkta Tobo oluşabilir, öncede bi Tobo oluşmuş. Ditaş aylıkta fincan kulp oluşumu gördüm. İkisini birlikte gösterdim.ytd.
https://invst.ly/6z0fe
herşeyi teknik için uygun fakat tahtanın babası yok TEB-deki hisseler doğanın ve haliyle toplu tahtaya birinin gelip hareketlendirmesi zor oluyor fakat oto parçacıların göstergeleri iyi ve bir şekilde bunada talep gelecek en kötüsü üç aylık bilanço yönü tayin edecek diye düşünüyorum.YTD
bir hareketlenme oldu meaşallah , inşallah devamı gelir
doğan grubu şirketlerin çoğu hareketli
noldu arkadaşlar alım satım gözükmüyor 6,76 son işlem fiyatı gösteriyor
dohol tavanda bekleyen 12.5 milyon lot
şenlik burdaymış....gözünü tavana dikmiş kağıt...bol kazançlar...
yemedi tavanı 6,78-7,00 arası işlemsiz bölge var orayı alıp tekrar kafayı kaldırması beklenebilir...bakalım doğan grubu haberleri nasıl şekillenecek...bol kazançlar....
Doğan şirketler grubunun hepsinde son zamanlarda patron satış yapmaya başlamıştı.
Ditaş
Mipaz
Vb. her gün az da olsa satışlar vardı. Bugün açığa çıktı mesele. Doğan holdingde büyük satış haberi.
Bu patron hisse satışlarının amaçlı neydi bilmiyorum ama bence ilgili. Zamanlama manidar.
Her neyse haber çok sıcak ve ilk ağızdan gelmedi henüz. Ama sağlam haber kaynaklarına göre satış 1,2 milyar dolara.
Dgzt, Hurgz, Durdo, Dobur satıldıkları için baya bir uçacaktır.
Dohol satış işlemini yaptığı için baya bir uçacaktır.
Ditaş ve Mipaz ise bağlı ortaklık, aynı doğan şirketler grubundan olduğu için baya bir uçacaktır
Diye düşünüyorum. Yarın tüm doğan şirketler grubu hisseleri %10 üstü çıkış yapıp resmî haberi bekleyebilir. Eğer resmî satış haberi gelirse ve (1,2 milyar tl de havada uçuyor forumda ama 1,2 milyar tl değil de 1,2 milyar dolar) $ gelirse hepsi yarın tavana kilitleyebilir.
Bakalım. Burada ve tüm doğan şirket hisselerinde bekleyenler çöm yüksek kazançlar sağlar umarım.
Ytd
% 13.7'lik yükseliş haftalardır kasıtlı olarak tahtayı baskılayan kişi yada gruplara gelsin. alın ve GÖTÜNÜZE sokun.
1.2 milyar dolar iyi para harca harca bitmez.o zaman yatırım yapalım.ne yapalım ne yapalım.mesela şu aralar popüler olan savunma sanayine girelim.yada ne bileyim hızlı trenlere ray yapalım.bunun için bize geniş bir alan ve bir arge merkezide lazım tabi ve birde ısıl işlem tesisi.neyse önce şu parayı bi alalımda...... tamamen hayal ürünüdür.ytd.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/668594 haber kapta yayınlandı
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun. Her ne kadar satış haberi dolaşsa da, kesin kap bildirimi olmadan rahat edilmiyor. En son tspor'da galiba dolaşan haberler yalanlanmıştı.
Mipaz ve Ditaş da payına düşeni alacaktır. Çok çok iyi bir haber, ama doğan grubu hisseleri bu haberi nasıl fiyatlayacak göreceğiz.
Medyadan el çekmesi, milyonlarca zarar yazan kamburdan kurtulup, milpa ve Ditaş gibi diğer alanlara büyük yatırımlar yapmasını sağlayacaktır. Çok büyük para geçecek ele. Buralar daha uzun süre şen olacaktır heralde. Bakalım.
[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji112][emoji112][emoji112][emoji112][emoji112]