6,30 dan destek attık satmaya devam etmezler inşallah
6,30 dan destek attık satmaya devam etmezler inşallah
yoksa % 72 lik oranla gerçek manada t.kağıdı yapabilirler.
0216 5569000 dohol yatırımcı ilişkikerini isteyip ulaşabilirseniz meramınızı anlatın.ama çok şerefli arkadaşlar açma zahmetine girmiyor.aramaya devam edelim.
devlet yetkililerine şikayet etmek lazım eyyy Doğan denince şaşırır ne yapacağını sermaye küçük kara geçti geçmiş yıl zararını kapadı çalışanların kıdem tazminatı parasını ayırdı ocak-şubat oto parçacıların ihracatı geçmiş yıllara göre tepede ve %25 artış var ne var olumsuz olan sen topla halka açık hisseleri TEB de ve sonra ceo muhabbeti yap falan filan olan halka açık oranını çoğaltacağanda niye TEB de hisselerin toplu halde.Arkadaşlar bunlar bir dümen çeviriyorlar bakalım filmin sonu nasıl bitecek.YTD
Ceo yandasları mallanamamıstır !butun işler bitti madem degerini artıracaksınız arsa nın gercek degerini bulalım ama olmaz işlerine gelmiyo.Satacaksınız nekadar satacaksınız kime satacaksınız biz satacagızda alacak kimse yok siz kimle anlastınız da satıyorsunuz.kac komisyon alıyorsunuz bu işten yazık ben celik halat yatırımcısıyım fakat korku filmi gibi ucu acık ne zaman ne kadar satacaksın antın kuntin işler.bunlar yarında derlerki hisselei alacagız.olurmu olur.koca ceo aklına bu gelmiş .Ege endustri kar rakamları kırarken siz hala hisselere sahip cıkamıyorsunuz.Rantcı sırket hamurunda var.Bir oyun var gibi ytd
Gidin bu işi beceremiyorsanın şirketi komple satında bizde kurtulalım sizde.
arkadaşlar burayada yazın ama lütfen verdiğim numarayı arayıp maduriyetinizi iletin gerekirse spk ya yazın bizi madur ediyırlar diye.ben sonunda ulaştım direk numara veriyorum yatırımcı ilişkikeri Banu hanım 0216 5569383 inanıyorumki geri adım atacakkar.
Yer İmleri