Sayfa 158/313 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon
Arama sonucu : 2501 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

1. Bugünde 8 bin adet satmışlar. Bu satış daha ne kadar sürecek yada ne zaman bitecek. Bence bi açıklama yapılmalıdır. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Vrd Yazıyı Oku
    Satışlardan etkilenmeyip ayakta kalabilen tek Celha var. 1-15 mart arasında TEB 100 bin Ditaş satmış 207 bin Celha satmış Celha yerinde duruyor Ditaş 1 lira geriye gitti. Celha Satılmasa 7 olabilirdi. Bizimki göçmeye hazır her satışta 20 kuruş gidiyor. Keşke 6.70-6.90 larda Celha ya geçseydim. Ytd.
    Celik halatta belırgın alıcı Erol Demirtas isminde biri var.Celik halat burada farklı durmasının nedeni bu.ytd

3. Bu satışların içinde bit yeniği var.. Boyle serefsizce bir satıs görmedim. Aşk filminin Fragmanını izleyeceğiz diye ekrandayız serefsizler korku filminin fragmanını koymuşlar. Bu işin sonunda çok buyuk fırtına olacak.. İzliyorum..

4.  Alıntı Originally Posted by albea34 Yazıyı Oku
    Bu satışların içinde bit yeniği var.. Boyle serefsizce bir satıs görmedim. Aşk filminin Fragmanını izleyeceğiz diye ekrandayız serefsizler korku filminin fragmanını koymuşlar. Bu işin sonunda çok buyuk fırtına olacak.. İzliyorum..
    klasik doğan gıcıklığı sektörün durumu iyi bir şekilde toparlanacak.

5. bugün düşmeyecek galiba

6. DITAS - Ditaş Doğan

Fotoğraf yükleyemiyorum nedense o yüzden link atayım. Ditaş haftalıkta Tobo oluşabilir, öncede bi Tobo oluşmuş. Ditaş aylıkta fincan kulp oluşumu gördüm. İkisini birlikte gösterdim.ytd.
    https://invst.ly/6z0fe

7.  Alıntı Originally Posted by Vrd Yazıyı Oku
    Fotoğraf yükleyemiyorum nedense o yüzden link atayım. Ditaş haftalıkta Tobo oluşabilir, öncede bi Tobo oluşmuş. Ditaş aylıkta fincan kulp oluşumu gördüm. İkisini birlikte gösterdim.ytd.
    https://invst.ly/6z0fe
    herşeyi teknik için uygun fakat tahtanın babası yok TEB-deki hisseler doğanın ve haliyle toplu tahtaya birinin gelip hareketlendirmesi zor oluyor fakat oto parçacıların göstergeleri iyi ve bir şekilde bunada talep gelecek en kötüsü üç aylık bilanço yönü tayin edecek diye düşünüyorum.YTD

8. bir hareketlenme oldu meaşallah , inşallah devamı gelir

Sayfa 158/313 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •