Evet doğru yorumlamışsınız... :ok: Sistem grafiğini sitede kabaca açıklamıştım ama zamanım yetişmediğinden dolayı çok detay verememiştim. Fakat forumda çok kere anlatmaya çalıştım. Destek/Direnç kavramlarını ve nasıl yorumlanmaları gerektiğini ilk fırsatta yeniden siteye de eklemee çalışacağım...
Süreyi 1 yıllığa yükseltebilirim ama bu defa çok fazla iç içe gireceği için anlaşılmayabilir diye daha yakın plan vermeye çalıştım. https://www.turkishbulls.com sitesinde sadece son oluşan formasyonla ilgili barlar veriliyordu. Ben bunu destek/direnç olayına dönüştürerek olayı daha da geliştirdim. Arzu edilirse tüm formasyonları da grafik üzerinde gösterebilirim.Bu şekilde tüm herşeyi görebilir hale gelebilir lâkin görüntü çok karışacaktır. Şu anda dediğiniz gibi süreyi biraz arttırayım...[/QUOTE]
Siyah zemini özellikle gözlerim çok yorulduğu için seçiyorum. Renklerin daha net görüldüğünü düşünmüştüm öyle değilse biraz açmaya çalışayım ama önce uygun bir zemin rengi bulmam lâzım. Varsa bir örnek, o rengi deneyip paylaşayım... Fakat barların rengini karıştırmamak için özellikle bu renklerde seçtim. Her rengin anlamı farklı ve bir bakışta hemen görülebiliyor. Ortalamalardan oluşan 3 boyutlu salınımın rengini pek fazla değiştirme şansım yok. Çünkü duruma göre ve hareketin şekline göre otomatik çiziyor. Daralıp-açılması renkleri etkiliyor.
Bu konuda haklısınız. 2 adet bilgisayar kullanıyorum. Birisinin ekran çözünürlüğü çok yüksek yani 1080p. Diğeri 720p. 720p olan grafik, sistem grafiği ve daha net oluyor. Diğerinde görüntü büyüdüğü için oranlarda farklılık oluyor. Bu nedenle her 2 türü de bundan böyle aynı bilgisayar ile yüklerim ve Tescil ibaresi de otomatik olarak küçülmüş olur. Grafikleri zamanında 720p bilgisayarda geliştirdiğim için oradaki görüntüler daha orantılı oluyor. Fakat şu anki hâli ile yazılar daha büyük ve okunaklı oluyor. Özellikle bu nedenle bu şekilde yüklüyordum. Pazartesi tüm grafikleri 720p bilgisayardan yükleyeceğim ve zamanı 1 yıl 'a ayarlamaya çalışacağım...
Hiç sorun değil. Mükemmelliyetçi ve sorumluluk sahibi bir yapım olduğu için elimden gelenin en iyisini yapmak isterim. "Ben böyle, yaptım işinize gelirse" diyenleri hiç tasvip etmedim! etmem de!!!... İşin doğrusu ve güzeli neyse o olmalıdır. Elbette kapasitem yettiği sürece. Benim bilgim de sınırlı ve sağlığım/zamanım da her zaman elvermiyor...Alıntı:
Her öneriye açığım demekten vazgeçseniz iyi olur. Yoksa kritiklerin devamı gelir. :) Kolay gelsin.
Elbirliği ile başarılmayacak şey yoktur. İmkansız, sadece zaman alır...