o. c mujdat 15 milyon icin koca sirketi yedin.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
o. c mujdat 15 milyon icin koca sirketi yedin.
Sesimizi cikarmadik ama burayi forum kurallarina aykiri olarak bir hisse pazarina cevirdiniz. Gidin ozelden grubunuzdan yapin bu isleri.
Tezgah işliyor...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne alakasi var kardesim form kurali neymis isteyen alir isteyen satar. satmak isteyen buralardada konusamicaksa nerden bulacak aliciyi. nasil bi yorum bu.
hayatında kaç tane kanun okudun da, gelip hukuk dersi veriyosun.
YASAL OLMAYAN HİÇ Bİ DURUM YOK.....
BİRİNCİL PAZAR VARDA, ORDAMI ALIP SATMIYOZ. ( gerçi ben alıp-satmıyorum ama olsun)...
BORSADA TAHTASI AÇIK OLSA BİLE GİDER, BORSADIŞI ALIP SATARIZ.....kime ne?
misal MİNE TOZLU, ENGİN YEŞİL, GALİP ÖZTÜRK.....adamlar kimseye haber vermeden , borsada işlem gören hisseyi, borsadışı ALIP-SATIYO......( SONRASINDA LÜTFEDİP HABER VERİYOLAR , KİMİSİ ÖNCEDEN HABER ERMESİ GEREKEN ALIM-SATIMI BİLE VERMİYO........)
hadi güzel kardeşim ......işine bak.....gelip burda masal anlatma.....
değişiklik olsun bari.... YASAL DEĞİLMİŞ AMA , BİZDE UYALIM FURYAYA.....
40 KURUŞA HİSSE İSTİYORUM......
40 AY , HER AY 1 KURUŞ TAKSİTLE......
bu hissenin adam olması 3 YILI BULUR BENCE......
hesabıma mail atan arkadaşım 5060
lotunu gördüm pazartesi gereği neyse yerine gelecek söz verdiğim gibi... mailime bilgilerinizi de atın ..
murat doğan
05452990902
muratdogan7887@gmail.com
not: Tebligat tarafıma ulaşmadığı için 018 pazartesiye kadar ek bir kararla uzattım.. 666 rumuzlu arkadaşım bu forumda senin malını alacak en iyi fiyatı verecek sadece ben var ara görüşelim.. her 5000 lota 1 pakette RİZE TURİST ÇAYI HEDİYE EDİYORUM... BAK ŞİMDİDEN 5 KĞ ÇAY1 PAKETTE ŞEKER KAZANDINIZ... PROMOSYON HANİ A 101 , BİM , ŞOK YAPIYORYA BENDE YAPIYIM... YTD
doğru söylüyosun, vazgeçtim almaktan.....ALLAH RAZI OLSUN senden.
büyük bilginle AYDINLATTIN BENİ......
dip not: zaten hisse falan ALMAYA NİYETİM YOKTU.......
VADELİ OLARAK ÖNERDİĞİM 40 X 1 KURUŞUN , ŞU ANKİ NET DEĞERİ 28 KURUŞ EDER. bankadan 28 kuruş kredi çeksem, 36 ayda 40 kuruş bankaya öderim çünkü.
nasılsa SATMAZSINIZ DİYEREK, size fahiş fiyat önerdim....NEYSEKİ SATAN ÇIKMADI.
bu hissenin şu anki ederi 5 kuruş bile değil....
Büyük bilgimle aydınlandın....artık ışık saçarsın... Ne güzel denizdin derya oldun, sonra umman olursun sonra asıl olduğun yere... Hiç olursun...
sayın mahulli konu nerden nereye gidiyor ben salı günü gerekçeli iflası burada yayınlıyacağım Rahat olun... Genyh denildiğinde herkese hitap eden tek isim var sayın murat doğan yani ben deniz son 6 ayda beni arayan tüm yatırımcıların işini hallettim isteyene bilgi verdim isteyene hisse verdim isteyene para verdim sizde ne istiyorsanız alo murat doğan servisini arayarak yardım talep edebilirsiniz... Hissemi satmak istiyorsun söz alıyım bu sitede verilen fiyatın tam %400 katını vererek alıyım... 0,20 Hissemi istiyorsun onuda verelim bilgimi istiyorsun onuda verelim...ama artık şu huyundan vazgeç biliyormuş gibi görünüp hiçbirşey bilmemek en kötüsü bu saygılarımla ytd
Murat bey ne demek istediğinizi anlayamadım, biraz "çatta patta" yazöıyorsun,sen ve deniz rumuzlu aynı kişimisiniz diye düşündüm, yok biriniz daha mübaşir veya adliye müstahdemi, biriniz, çok gizli bilgilere sahip, hatta müjdatın bile sahip olmadığı bilgiler havası. içindesiniz.. Aslında iki figürde müjdata yaranma gayreti içindesiniz.... Umarım bir harçlık koparırsınız... Ytd
harçlıkla İŞİMİZ OLMAZ....
hiçbi şeyin HAVASINDA DEĞİLİZ......BİLDİĞİMİZ TEK ŞEY, HUKUK....bu konuda BENDEN DAHA YETENEKLİ olan kişi sayısı, koca TÜRKİYE de , 3 yada 5 kişidir. ( örnek vermek gerekirse Müjdat Kardeşime 400 bin liralık kıyağı burdan , çıkar beklemeden verdim)
hukuk ve kanunu kullanırım ve DİLEDİĞİM KİŞİYİ ( eğer imkan varsa) , köşeye sıkıştırırım. ( örnek: hakkında dava açılmış, TEK FORUM KULLANICISI BİZZAT BEN OLUYORUM) kap bildirimi yayınlamıştık burda......size koca holding patronları dava açsa UYKUNUZ KAÇAR, BEN SADECE GÜLER GEÇERİM.....
Vayyyyyy be. .. Vayyyyyy beee...hahaaaaaa 3-5 hukukcusu....Allah yardımcınız olsun....
http://www.borsagundem.com/haber/gen...s-etti/1251992
GENPOWER JENERATÖR İLE İLGİLİ BORSA GÜNDEM ŞÖYLE YAZMIŞ... YTD..
vay be..dünyanın en büyük jeneratör fabrikası hee
ne güzel keklediler,ne güzel soydular milleti,yetmedi tamamen batırdılar
3 yılımızı yedi,paramızı pul etti,çektiğimiz sinir sitresi hesap dahi edemeyiz
sonunda iflasını da vermişler,çok zamandır bakmıyordum
peki tamam jeneratör iflas etti anladıkta genyh neden iflas ettiriliyor onu anlamadım
o fabrika borç karşılığı devredilmişti parası ödenmezse geri çıkarılacaktı zaten,yani genyh ondan bağımsız olması lazım
ama sahibi aynı kişi diye toptan ceza kesildiyse ona da eyvallah
peki o zaman iflas kuralları çalıştırılsın bakalım
bu fabrikaya bir zamanlar birleşme sebebiyle yapılan değerlemede 2 milyar lira değer biçilmişti
resmi işlemler
ne oldu iflas edince fabrika buhar olmadı ya
ve o fabrikanın yaklaşık yüzde 4 lük sermayesi doğrudan genyh ya ait
sermaye artırımında şirketin kasasındaki nakit para da oraya aktarıldı
hadi 2 milyar etmesin yahu,batan geminin malı 1 milyar etsin diyelim
ki o zamandan beri herşeyin fiyatı ikiye üçe katladı gene de saymıyorum,1 milyar etsin
denilene göre 75 milyon bankalara borcu varmışta o yüzden batmış
la 75 milyonu boşver ben 500 milyon da borçlara sayayım hadi
kalır geriye 500
bunun yüzde 4 ü 20 milyon eder
bu da hisse başı 2 lira
verin hadi milletin parasını 2 liradan,madem iflas ettirdiniz
nerde bu hukuk nerde adalet
yazık çok yazık,insanların alınteri emeği hatta umutları bu ülkede çok kolay harcanıyor,
hesap soran da yok
herşey oldu bitti ile gidiyor
ama bunun öbür tarafı da var
birilerinin hesabı hiç kolay olmayacak eminim
ben bu işte sorumlu olan hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum
bu tarafta bişey olacağına dair bir umudum zaten kalmadı
batarsa batsın diye en son 5 bin lot bırakmıştım onu da batırmışlar zaten
burda da bakıyorum millet 5 kuruşa 10 kuruşa hisse pazarlığı yapar olmuş
ben Allaha havale ettim,en iyi hesabı O görür
size de bunu tavsiye ederim
eski bir genyh yatırımcısı olarak bi bakayım neler konuşuluyor diye girdim ve iki kelam etmek istedim
kalın sağlıcakla.
yuzde 4 die birsey yok hesap yanlis jenarator yuzde 70 inden fazlasi genyatirimin. ytd.
Sn. Murat Dogan,
Yonetime gosterdim 2 yazinizi, sildiler. Demek ki izin verilmiyor burda hisse alisverisine. Artik daha fazla israr etmeyin, sizi bulmak isteyen buluyordur zaten.
Kendi ifadeniz şudur;"türkiyedeki hukuk ve kanun bilgisi olan 3-5 kişiden biriyim" gerçi ben buna pek inanmadım,ve benim inanıp inanmamam da çok önemli değil neticede.
Ben size şimdi sorayım sizde cevabınızı burada açıkça yazınız.
Yazılarınızdan anladığım ölçüde genpower dosyasına hakim durumdasınız,dosyaya hakim olduğunuza göre ve müjdat uslu kardeşinizi de önemli bir borç tan kurtardığınıza göre....
Şimdi bilginizi, bilginiz yoksa öngörünüzü derc ederek ...Genpower jeneratörün iflası onanırsa,jeneratörün finansman sağlayıcısı ve tedarikçisi ve kefalet ve ipotekleri olan, Genyatırım holdingde iflas etmişmi sayılacak,,,gen yatırım holding de iflas etmiş sayılırsa,genyatırım holdingin iştiraklerinden olan genpower holding de iflas etmiş olacakmı.(genpower davaları devam ettiği ve polisaç faaliyete geçme mücadelesi içinde olunduğu,hatta genpower holdingin borsa kotuna dönme çabası içinde olduğu...spk yazısı) referans alınarak sorduğum sorudur.
Bu konuyu zat-i alininizin bir izah etmesi temennisiyle. ytd
iflas onaylanırsa hem gen yatırım holding hem de gen power holding iflas etmiş sayılıyor çünkü bunlar birbirlerine bağlı şirketler her türlü borsaya geri dönme yolları kapanıyor ÇBS ler gibi olur Uzel makine gibi olur ÇBS ler holding gibidir hiç biri bir daha borsaya dönemedi
Gen yatırım ve Gen power holding ikisi birbirine bağlı şirketler biri iflas ettiği an diğeri de etmiş oluyor
anca bu yoldan şöyle çıkabilir ler uzak ihtimal gen yatırım gen power jenaratör deki hissesini birine devrederse o zaman kurtulur
var mı aranızda kahraman biri tüm genpower jenaratör hisselerini gen yatırım dan alacak biri bulunursa o zaman tüm gen hisseleri geri dönebilir borsaya yoksa aksi halde bu iş bitti
BİLGİ başka bir şey, YETENEK başka bir şey..
YETENEK ten kastım, antin kuntin işlerde, çetrefilli işlerde YETENEK LAZIM....DEĞİŞİK BAKIŞ AÇISI LAZIM...normal yollardan giderek KAZANAMAZSINIZ..
ZATEN UMUDUNUZ YOK......UMUDUNUZ OLSA BİLE, HARCAYACAK PARANIZ YOK...( PARANIZ VAR AMA, HARCAMAYA NİYETİNİZ YOK, KARŞILIKSIZ YARDIM BEKLİYOSUNUZ, ENAYİ ARIYOSUNUZ)
aranızda BİRŞEYLER YAPABİLECEK GİBİ GÖRÜNEN TEK KİŞİ BENİM.....
sonuç olarak...isteyen benle ortak HAREKET EDER ve batık hisselerinden PAY VERİR.....( SIFIR RİSK-KAYBEDECEĞİNİZ HİÇ Bİ ŞEY YOK)......GEN YATIRIM İÇİN DURUM BUDUR.......
gen power holding için durum şudur..( genpower cılar , kendi forumlarından ziyade burada takılıyorlar çünkü).....
önce kendi aranızda bi birlik olun. kaç lotunuz var, ona bakın. kendisini ve parasını kurtarmak isteyenlerden birisi, düzgün bir dava açsın....(şirket merkezinde oturan birisi).......
HER İKİ ŞİRKET İÇİN ORTAK DURUM ŞUDUR......genpower jeneratör BATARSA EKİME KADAR, BATMAZSA S..İME KADAR...iştirak edilen şirket, ANA ŞİRKETİ yanında batırmaz.....( SOLO BİLANÇOSU BELLİ OLMAYAN, ANA ŞİRKET İÇİN NE DENSE BOŞTUR)
amma velakin şu durum var.....SONSUZA KADAR BÖYLE GİTMEZ....
Deniz, size bey dedik ama siz, ekimle, s...kinle, d...ğınla cevap yazmışsınız,, bilginiz, yeteneğiniz kasımpaşaya kadarmış... Ytd
SANAMI DEDİM.....
kendi adıma düşüncemi belirttim...argo kullandım az bişey de....
ben nerden bilirdim, neredeyse her cümlesinin sonunu A.Q şeklinde bitiren, canım ortaklarımın, BUCKİNGAM SARAYINDA yetiştiğini.....bundan alınacağını.......vay ki vay.....
yukardaki tespitimin ne kadar DOĞRU OLDUĞUDA İSPATLANDI BÖYLECE...
sana sorularının cevabınıda verdik KARŞILIKSIZ OLARAK....ama sen TEŞEKKÜR EDECEĞİNE, gelip atar gider yapıyosun....hadi güzel kardeşim, işine bak. ALIP ALABİLECEĞİN TEK CEVAP BUDUR.......
Bosver Deniz'i sen arkadasim. Burda neyin ne oldugunu hicbir zaman anlayamazsin. Cunku burda bir piyasasini kurmuslar, gercekleri paylasma gibi bir niyetleri yok ortaklariyla.
Deniz'in kafasi calisir, mantikli seyler yazar. Ama onun SNR'i (Signal-To-Noise Ratio) cok yuksek oldugundan yazdiklarindan birsey cikarabilmek icin cok cok ugrasman gerekir.
Ben denedim bayagi ama maalesef sonuc sifir. Azerbeycan Turkcesi gibi... "Hah, cikarmak uzereyim, bu sefer anliyorum" dedigin anda, yine kaybediyorsun olayi yeni konusulan kelimelerle!
Bir de mahkemeleri cok sever. Hemen screenshot alir yazini, dava eder seni. Fisli sahtekar Mujdat'a "sahtekar" dedik diye, 6-ay KAP'a aciklama gonderip piyasayi manipule edip insanlarin satmasini onlemis borsadan anlamayana "mal" dedik diye bizi mahkemelerde surundurmekle tehdit eder. Hirsiza sahtekera dava yok ama. Ben 300 dolarlik yanlis trafik cezasini iptal ettirmek icin butun sabahimi harcamayayim diye mahkemeye gitmiyorum, cezayi oduyorum internetten. Alt tarafi Servis'ten bir tane kagit goturecegim o sure icerisinde araba garajdaydi diye. Ama bizimkiler issiz gucsuz mahkeme salonlarinda yatiyor kalkiyor. Sanki 500 yasina kadar yasiyoruz.
Otekini desen 50 kisilik grubundan bahseder. Bir tek oymus sirketi kurtaracak mahkemede diye yazar da yazar. Sonra da burda yazilanlara kizip "Gitmiyorum, ne haliniz varsa gorun" der. Hadi bize kizdin da grubundaki 50 kisiye ne oldu da onlari yakiyorsun? Yani zerre kadar tutarlilik yok hicbir iste. Yetmemis gibi bir de 3-5 bin lirasiyla kendini karun zanneder, bizim hic olmamis mallarimizi en fiyattan alir.
300-500 dolares ini sevsinler senin.......
SENİN GİBİ UFAK TEFEK İNSANLARLA DAVA-MAHKEME UĞRAŞMAYIZ dedik......daha önce....hatırladın mı??
ama iş MİNE TOZLU, MÜJDAT KARDEŞİM gibilere gelirse uğraşırız...
KİMSE KENDİNİ BENDEN GÜÇLÜ SANMASIN.....AKILLI HİÇ SANMASIN.....
ölümlü dünya 500 yaşına kadar yaşamayacaksın. çık gez dolaş. kendini maneviyata ver...yada nereye veriyosan ver....VAKTİNİ FORUM KÖŞELERİNDE ZİYAN ETME.....
vakti yokmuş arkadaşın.....sanırsın KUANTUM FİZİK PROFESÖRÜ......KAİNATIN SIRLARINI KEŞFEDİYO......
Hepsi boş atıp dolu tutmak niyetinde hisse vs. Almak niyetinde de değiller. Amaç nabız tutmak bunda ne çıkarları var bilmiyorum. Dememişmiydi bundan sonra rüşvetin de sökmez arama diye! Hani arogken dolmuş durağında dolmuş beklerken ameleden bilgi almıştı ya harcama kaleminde taksi ile ulaşım sağladım diyor harcadıklarını talep ederken ondan önce de Amor'du uluslararası işler yapıyordu falan filan. Şu anda bile Genpower jeneratör Facebook sayfasında yönetici ve paylaşımları var ama Müjdat Uslu ile bağı yok. Birinin Müjdat kardeşi Mesut amcası olduğuna göre(?) kim kimin nesi olur? Hepsi bir kenara bırakın bu işleri ister Müjdat ister ekürisi nominalden alsın hisselerini hem bu kadar uğraşmazsınız hemde sözde gariban babası Müjdat yatırımcısını yüzüstü bırakmamış olur Kahraman bile ilan edilir. Gariban babası Müjdat ve onun sadık Ekürisi....
BÜYÜKLERİME SAYGILIYIM....napıyım yani. Mesut Kemal Ulu benden büyük, AMCA ABİ FELAN DİYORUM...
Müjdat Uslu da büyük , ama onu , kendime daha yakın buluyorum, o yüzden KARDEŞİM diyorum....benim kadar olmasa da ÇOK ZEKİ Bİ ADAM...benim değişik bi versiyonum adeta.
AMA İKİMİZ KARŞI KARŞIYA GELİRSEK, NE OLUR BİLİNMEZ.....BELKİDE İLK KEZ YENİLİR....görücez artık....
hem o ikisi alınmıyosa bundan, sana noluyo.
sizlerede yeri geldikçe BİRADER, BİLADER vesaire diyoz.....AMMA BÜYÜTTÜNÜZ HER ŞEYİ.....
KİMSE SİZİN HİSSELERİNİZİ 1 LİRADAN ALMAYACAK....O HAYALİ UNUTUN ARTIK.....
Kimsede sana ve ekürine bedavaya hisse vermeyecek.Dediğini ben kabul ediyorum ederi 0,05 bile değil bom boş ve bitti. Sözde hırs yaptın ve yenmek istiyorsun ve güya hissen de yok yani sen yenilmedin çünkü öngörülerin vardı Müjdat kardeşin asla Jeneratörü bırakmazdı onun bir parçasıydı hatta şirketleri borsa kotundan da çıkarmazdı tüm öngörülerin bire bir gerçekleştiği için büyük hukukçu üstad yenilmezi yenecek kişi Sensin bunu çok iyi biliyor ve senden Medet umuyoruz nolur kurtar bizi (!!)
Sahi ya...murat bey, yazmıyor artık, acaba diyorum birisinden harçlıkmı aldı veya başka bişymi.. Çünkü mahkeme nin yıldız oyuncusuydu... Istinafa tek kendisi girebilir...di....ama maddi destek istiyordu.... Bir miktar da sağlamıştı....uzun süredir sustu.... Şimdi de büyük üstad.... Sazı aldı ama, akort o denli bozuk ki....
Ne kadar şizofren, megaloman, hasta, piskopat, üç kağıtçı vs... varsa hepsi bizim Genyh'da mı toplanmış?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekürim kim??
ben sadece GENYATIRIMIN TEK UMUDUYUM.....
bak nede güzel söylüyosun....an itibarı 5 kuruş bile etmez diyosun..
genpower ı sokar dedik. tek yapması gereken " FAALİYETE GEÇTİK" deyip, 1-2 fatura kesmesiydi.....ama yapmadı. üstünüze alınmayın, sizi sevmediğinden değil. ARTI YATIRIM yüzünden.
şirketleri KOTTAN ÇIKARAN, SPK......Müjdat Kardeşim değil.
fabrika konusunda, " parçasıydı, canıydı, ciğeriydi" demedim.....ama " bırakmaz" demiş olabilirim.......
ve SİZE BIRAKMADI DA.......kime gittiğini gördükten sonra, gel tekrar konuşalım......İCRADAN SATILIK FABRİKA.....HEMDE YARI FİYATINA.....HEMDE BUGÜNE KADAR İPOTEK KARŞILIĞI 150 MİLYON KREDİ KULLANILIP, HİÇBİRİ ÖDENMEYN FABRİKA.....
pardon......KİM ZARARLI bu işten....
Genpobwer hol. Artı ➕ yatırım yüzünden dediniz biraz açarmısınız
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada ağlayan hisslerimizin değeri 0,05 oldu diyen insanlarda hakikaten akıl sağlığında bozulmalar var. Murat doğan adam günlerce bağırdı 0,18 - 0,20 aralığında hisse alabilirim diye şimdi bu neyin sancısı anlamadım gitti....
Ufak tefegin neymis? Yanli benle ugrasmak icin ne kadar buyukluk bekliyorsun onu da yaz.
Ayrica ne anlamayan birisisin. "Angarya" ile "Zevk" arasindaki farki bile bilmiyorsun. Benim forumda harcadigim vakit kendi zevkimden. Arastirarak, inceleyerek ogreniyoruz ki boyle kumpaslara dusmuyoruz sonra. Kendi secimim. Ama gidip mahkeme kapilarinda gunumu harcamak angarya.