Sayfa 165/470 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by DEEPİMPECT Yazıyı Oku
    Hepsi boş atıp dolu tutmak niyetinde hisse vs. Almak niyetinde de değiller. Amaç nabız tutmak bunda ne çıkarları var bilmiyorum. Dememişmiydi bundan sonra rüşvetin de sökmez arama diye! Hani arogken dolmuş durağında dolmuş beklerken ameleden bilgi almıştı ya harcama kaleminde taksi ile ulaşım sağladım diyor harcadıklarını talep ederken ondan önce de Amor'du uluslararası işler yapıyordu falan filan. Şu anda bile Genpower jeneratör Facebook sayfasında yönetici ve paylaşımları var ama Müjdat Uslu ile bağı yok. Birinin Müjdat kardeşi Mesut amcası olduğuna göre(?) kim kimin nesi olur? Hepsi bir kenara bırakın bu işleri ister Müjdat ister ekürisi nominalden alsın hisselerini hem bu kadar uğraşmazsınız hemde sözde gariban babası Müjdat yatırımcısını yüzüstü bırakmamış olur Kahraman bile ilan edilir. Gariban babası Müjdat ve onun sadık Ekürisi....
    BÜYÜKLERİME SAYGILIYIM....napıyım yani. Mesut Kemal Ulu benden büyük, AMCA ABİ FELAN DİYORUM...

Müjdat Uslu da büyük , ama onu , kendime daha yakın buluyorum, o yüzden KARDEŞİM diyorum....benim kadar olmasa da ÇOK ZEKİ Bİ ADAM...benim değişik bi versiyonum adeta.

AMA İKİMİZ KARŞI KARŞIYA GELİRSEK, NE OLUR BİLİNMEZ.....BELKİDE İLK KEZ YENİLİR....görücez artık....

hem o ikisi alınmıyosa bundan, sana noluyo.

sizlerede yeri geldikçe BİRADER, BİLADER vesaire diyoz.....AMMA BÜYÜTTÜNÜZ HER ŞEYİ.....

KİMSE SİZİN HİSSELERİNİZİ 1 LİRADAN ALMAYACAK....O HAYALİ UNUTUN ARTIK.....

2. Kimsede sana ve ekürine bedavaya hisse vermeyecek.Dediğini ben kabul ediyorum ederi 0,05 bile değil bom boş ve bitti. Sözde hırs yaptın ve yenmek istiyorsun ve güya hissen de yok yani sen yenilmedin çünkü öngörülerin vardı Müjdat kardeşin asla Jeneratörü bırakmazdı onun bir parçasıydı hatta şirketleri borsa kotundan da çıkarmazdı tüm öngörülerin bire bir gerçekleştiği için büyük hukukçu üstad yenilmezi yenecek kişi Sensin bunu çok iyi biliyor ve senden Medet umuyoruz nolur kurtar bizi (!!)

3. Sahi ya...murat bey, yazmıyor artık, acaba diyorum birisinden harçlıkmı aldı veya başka bişymi.. Çünkü mahkeme nin yıldız oyuncusuydu... Istinafa tek kendisi girebilir...di....ama maddi destek istiyordu.... Bir miktar da sağlamıştı....uzun süredir sustu.... Şimdi de büyük üstad.... Sazı aldı ama, akort o denli bozuk ki....

4. Ne kadar şizofren, megaloman, hasta, piskopat, üç kağıtçı vs... varsa hepsi bizim Genyh'da mı toplanmış?

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by DEEPİMPECT Yazıyı Oku
    Kimsede sana ve ekürine bedavaya hisse vermeyecek.Dediğini ben kabul ediyorum ederi 0,05 bile değil bom boş ve bitti. Sözde hırs yaptın ve yenmek istiyorsun ve güya hissen de yok yani sen yenilmedin çünkü öngörülerin vardı Müjdat kardeşin asla Jeneratörü bırakmazdı onun bir parçasıydı hatta şirketleri borsa kotundan da çıkarmazdı tüm öngörülerin bire bir gerçekleştiği için büyük hukukçu üstad yenilmezi yenecek kişi Sensin bunu çok iyi biliyor ve senden Medet umuyoruz nolur kurtar bizi (!!)
    Ekürim kim??

ben sadece GENYATIRIMIN TEK UMUDUYUM.....

bak nede güzel söylüyosun....an itibarı 5 kuruş bile etmez diyosun..

genpower ı sokar dedik. tek yapması gereken " FAALİYETE GEÇTİK" deyip, 1-2 fatura kesmesiydi.....ama yapmadı. üstünüze alınmayın, sizi sevmediğinden değil. ARTI YATIRIM yüzünden.

şirketleri KOTTAN ÇIKARAN, SPK......Müjdat Kardeşim değil.

fabrika konusunda, " parçasıydı, canıydı, ciğeriydi" demedim.....ama " bırakmaz" demiş olabilirim.......

ve SİZE BIRAKMADI DA.......kime gittiğini gördükten sonra, gel tekrar konuşalım......İCRADAN SATILIK FABRİKA.....HEMDE YARI FİYATINA.....HEMDE BUGÜNE KADAR İPOTEK KARŞILIĞI 150 MİLYON KREDİ KULLANILIP, HİÇBİRİ ÖDENMEYN FABRİKA.....

pardon......KİM ZARARLI bu işten....

6.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    Ekürim kim??

ben sadece GENYATIRIMIN TEK UMUDUYUM.....

bak nede güzel söylüyosun....an itibarı 5 kuruş bile etmez diyosun..

genpower ı sokar dedik. tek yapması gereken " FAALİYETE GEÇTİK" deyip, 1-2 fatura kesmesiydi.....ama yapmadı. üstünüze alınmayın, sizi sevmediğinden değil. ARTI YATIRIM yüzünden.

şirketleri KOTTAN ÇIKARAN, SPK......Müjdat Kardeşim değil.

fabrika konusunda, " parçasıydı, canıydı, ciğeriydi" demedim.....ama " bırakmaz" demiş olabilirim.......

ve SİZE BIRAKMADI DA.......kime gittiğini gördükten sonra, gel tekrar konuşalım......İCRADAN SATILIK FABRİKA.....HEMDE YARI FİYATINA.....HEMDE BUGÜNE KADAR İPOTEK KARŞILIĞI 150 MİLYON KREDİ KULLANILIP, HİÇBİRİ ÖDENMEYN FABRİKA.....

pardon......KİM ZARARLI bu işten....
    Genpobwer hol. Artı ➕ yatırım yüzünden dediniz biraz açarmısınız

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Burada ağlayan hisslerimizin değeri 0,05 oldu diyen insanlarda hakikaten akıl sağlığında bozulmalar var. Murat doğan adam günlerce bağırdı 0,18 - 0,20 aralığında hisse alabilirim diye şimdi bu neyin sancısı anlamadım gitti....

Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    300-500 dolares ini sevsinler senin.......

SENİN GİBİ UFAK TEFEK İNSANLARLA DAVA-MAHKEME UĞRAŞMAYIZ dedik......daha önce....hatırladın mı??

ama iş MİNE TOZLU, MÜJDAT KARDEŞİM gibilere gelirse uğraşırız...

KİMSE KENDİNİ BENDEN GÜÇLÜ SANMASIN.....AKILLI HİÇ SANMASIN.....

ölümlü dünya 500 yaşına kadar yaşamayacaksın. çık gez dolaş. kendini maneviyata ver...yada nereye veriyosan ver....VAKTİNİ FORUM KÖŞELERİNDE ZİYAN ETME.....

vakti yokmuş arkadaşın.....sanırsın KUANTUM FİZİK PROFESÖRÜ......KAİNATIN SIRLARINI KEŞFEDİYO......
    Ufak tefegin neymis? Yanli benle ugrasmak icin ne kadar buyukluk bekliyorsun onu da yaz.

Ayrica ne anlamayan birisisin. "Angarya" ile "Zevk" arasindaki farki bile bilmiyorsun. Benim forumda harcadigim vakit kendi zevkimden. Arastirarak, inceleyerek ogreniyoruz ki boyle kumpaslara dusmuyoruz sonra. Kendi secimim. Ama gidip mahkeme kapilarinda gunumu harcamak angarya.

Sayfa 165/470 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •