Vayyyyyy be. .. Vayyyyyy beee...hahaaaaaa 3-5 hukukcusu....Allah yardýmcýnýz olsun....
Vayyyyyy be. .. Vayyyyyy beee...hahaaaaaa 3-5 hukukcusu....Allah yardýmcýnýz olsun....
http://www.borsagundem.com/haber/gen...s-etti/1251992
GENPOWER JENERATÖR ÝLE ÝLGÝLÝ BORSA GÜNDEM ÞÖYLE YAZMIÞ... YTD..
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
vay be..dünyanýn en büyük jeneratör fabrikasý hee
ne güzel keklediler,ne güzel soydular milleti,yetmedi tamamen batýrdýlar
3 yýlýmýzý yedi,paramýzý pul etti,çektiðimiz sinir sitresi hesap dahi edemeyiz
sonunda iflasýný da vermiþler,çok zamandýr bakmýyordum
peki tamam jeneratör iflas etti anladýkta genyh neden iflas ettiriliyor onu anlamadým
o fabrika borç karþýlýðý devredilmiþti parasý ödenmezse geri çýkarýlacaktý zaten,yani genyh ondan baðýmsýz olmasý lazým
ama sahibi ayný kiþi diye toptan ceza kesildiyse ona da eyvallah
peki o zaman iflas kurallarý çalýþtýrýlsýn bakalým
bu fabrikaya bir zamanlar birleþme sebebiyle yapýlan deðerlemede 2 milyar lira deðer biçilmiþti
resmi iþlemler
ne oldu iflas edince fabrika buhar olmadý ya
ve o fabrikanýn yaklaþýk yüzde 4 lük sermayesi doðrudan genyh ya ait
sermaye artýrýmýnda þirketin kasasýndaki nakit para da oraya aktarýldý
hadi 2 milyar etmesin yahu,batan geminin malý 1 milyar etsin diyelim
ki o zamandan beri herþeyin fiyatý ikiye üçe katladý gene de saymýyorum,1 milyar etsin
denilene göre 75 milyon bankalara borcu varmýþta o yüzden batmýþ
la 75 milyonu boþver ben 500 milyon da borçlara sayayým hadi
kalýr geriye 500
bunun yüzde 4 ü 20 milyon eder
bu da hisse baþý 2 lira
verin hadi milletin parasýný 2 liradan,madem iflas ettirdiniz
nerde bu hukuk nerde adalet
yazýk çok yazýk,insanlarýn alýnteri emeði hatta umutlarý bu ülkede çok kolay harcanýyor,
hesap soran da yok
herþey oldu bitti ile gidiyor
ama bunun öbür tarafý da var
birilerinin hesabý hiç kolay olmayacak eminim
ben bu iþte sorumlu olan hiç kimseye hakkýmý helal etmiyorum
bu tarafta biþey olacaðýna dair bir umudum zaten kalmadý
batarsa batsýn diye en son 5 bin lot býrakmýþtým onu da batýrmýþlar zaten
burda da bakýyorum millet 5 kuruþa 10 kuruþa hisse pazarlýðý yapar olmuþ
ben Allaha havale ettim,en iyi hesabý O görür
size de bunu tavsiye ederim
eski bir genyh yatýrýmcýsý olarak bi bakayým neler konuþuluyor diye girdim ve iki kelam etmek istedim
kalýn saðlýcakla.
yuzde 4 die birsey yok hesap yanlis jenarator yuzde 70 inden fazlasi genyatirimin. ytd.
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Murat Dogan,
Yonetime gosterdim 2 yazinizi, sildiler. Demek ki izin verilmiyor burda hisse alisverisine. Artik daha fazla israr etmeyin, sizi bulmak isteyen buluyordur zaten.
Kendi ifadeniz þudur;"türkiyedeki hukuk ve kanun bilgisi olan 3-5 kiþiden biriyim" gerçi ben buna pek inanmadým,ve benim inanýp inanmamam da çok önemli deðil neticede.
Ben size þimdi sorayým sizde cevabýnýzý burada açýkça yazýnýz.
Yazýlarýnýzdan anladýðým ölçüde genpower dosyasýna hakim durumdasýnýz,dosyaya hakim olduðunuza göre ve müjdat uslu kardeþinizi de önemli bir borç tan kurtardýðýnýza göre....
Þimdi bilginizi, bilginiz yoksa öngörünüzü derc ederek ...Genpower jeneratörün iflasý onanýrsa,jeneratörün finansman saðlayýcýsý ve tedarikçisi ve kefalet ve ipotekleri olan, Genyatýrým holdingde iflas etmiþmi sayýlacak,,,gen yatýrým holding de iflas etmiþ sayýlýrsa,genyatýrým holdingin iþtiraklerinden olan genpower holding de iflas etmiþ olacakmý.(genpower davalarý devam ettiði ve polisaç faaliyete geçme mücadelesi içinde olunduðu,hatta genpower holdingin borsa kotuna dönme çabasý içinde olduðu...spk yazýsý) referans alýnarak sorduðum sorudur.
Bu konuyu zat-i alininizin bir izah etmesi temennisiyle. ytd
iflas onaylanýrsa hem gen yatýrým holding hem de gen power holding iflas etmiþ sayýlýyor çünkü bunlar birbirlerine baðlý þirketler her türlü borsaya geri dönme yollarý kapanýyor ÇBS ler gibi olur Uzel makine gibi olur ÇBS ler holding gibidir hiç biri bir daha borsaya dönemedi
Yer Ýmleri