Sayfa 164/470 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. Gen yatırım ve Gen power holding ikisi birbirine bağlı şirketler biri iflas ettiği an diğeri de etmiş oluyor
    anca bu yoldan şöyle çıkabilir ler uzak ihtimal gen yatırım gen power jenaratör deki hissesini birine devrederse o zaman kurtulur

2. var mı aranızda kahraman biri tüm genpower jenaratör hisselerini gen yatırım dan alacak biri bulunursa o zaman tüm gen hisseleri geri dönebilir borsaya yoksa aksi halde bu iş bitti

3.  Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    Kendi ifadeniz şudur;"türkiyedeki hukuk ve kanun bilgisi olan 3-5 kişiden biriyim" gerçi ben buna pek inanmadım,ve benim inanıp inanmamam da çok önemli değil neticede.
    Ben size şimdi sorayım sizde cevabınızı burada açıkça yazınız.
    Yazılarınızdan anladığım ölçüde genpower dosyasına hakim durumdasınız,dosyaya hakim olduğunuza göre ve müjdat uslu kardeşinizi de önemli bir borç tan kurtardığınıza göre....
    Şimdi bilginizi, bilginiz yoksa öngörünüzü derc ederek ...Genpower jeneratörün iflası onanırsa,jeneratörün finansman sağlayıcısı ve tedarikçisi ve kefalet ve ipotekleri olan, Genyatırım holdingde iflas etmişmi sayılacak,,,gen yatırım holding de iflas etmiş sayılırsa,genyatırım holdingin iştiraklerinden olan genpower holding de iflas etmiş olacakmı.(genpower davaları devam ettiği ve polisaç faaliyete geçme mücadelesi içinde olunduğu,hatta genpower holdingin borsa kotuna dönme çabası içinde olduğu...spk yazısı) referans alınarak sorduğum sorudur.
    Bu konuyu zat-i alininizin bir izah etmesi temennisiyle. ytd
    BİLGİ başka bir şey, YETENEK başka bir şey..

YETENEK ten kastım, antin kuntin işlerde, çetrefilli işlerde YETENEK LAZIM....DEĞİŞİK BAKIŞ AÇISI LAZIM...normal yollardan giderek KAZANAMAZSINIZ..

ZATEN UMUDUNUZ YOK......UMUDUNUZ OLSA BİLE, HARCAYACAK PARANIZ YOK...( PARANIZ VAR AMA, HARCAMAYA NİYETİNİZ YOK, KARŞILIKSIZ YARDIM BEKLİYOSUNUZ, ENAYİ ARIYOSUNUZ)

aranızda BİRŞEYLER YAPABİLECEK GİBİ GÖRÜNEN TEK KİŞİ BENİM.....

sonuç olarak...isteyen benle ortak HAREKET EDER ve batık hisselerinden PAY VERİR.....( SIFIR RİSK-KAYBEDECEĞİNİZ HİÇ Bİ ŞEY YOK)......GEN YATIRIM İÇİN DURUM BUDUR.......

gen power holding için durum şudur..( genpower cılar , kendi forumlarından ziyade burada takılıyorlar çünkü).....
    önce kendi aranızda bi birlik olun. kaç lotunuz var, ona bakın. kendisini ve parasını kurtarmak isteyenlerden birisi, düzgün bir dava açsın....(şirket merkezinde oturan birisi).......

HER İKİ ŞİRKET İÇİN ORTAK DURUM ŞUDUR......genpower jeneratör BATARSA EKİME KADAR, BATMAZSA S..İME KADAR...iştirak edilen şirket, ANA ŞİRKETİ yanında batırmaz.....( SOLO BİLANÇOSU BELLİ OLMAYAN, ANA ŞİRKET İÇİN NE DENSE BOŞTUR)

amma velakin şu durum var.....SONSUZA KADAR BÖYLE GİTMEZ....

4. Deniz, size bey dedik ama siz, ekimle, s...kinle, d...ğınla cevap yazmışsınız,, bilginiz, yeteneğiniz kasımpaşaya kadarmış... Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    Deniz, size bey dedik ama siz, ekimle, s...kinle, d...ğınla cevap yazmışsınız,, bilginiz, yeteneğiniz kasımpaşaya kadarmış... Ytd
    SANAMI DEDİM.....

kendi adıma düşüncemi belirttim...argo kullandım az bişey de....

ben nerden bilirdim, neredeyse her cümlesinin sonunu A.Q şeklinde bitiren, canım ortaklarımın, BUCKİNGAM SARAYINDA yetiştiğini.....bundan alınacağını.......vay ki vay.....

yukardaki tespitimin ne kadar DOĞRU OLDUĞUDA İSPATLANDI BÖYLECE...

sana sorularının cevabınıda verdik KARŞILIKSIZ OLARAK....ama sen TEŞEKKÜR EDECEĞİNE, gelip atar gider yapıyosun....hadi güzel kardeşim, işine bak. ALIP ALABİLECEĞİN TEK CEVAP BUDUR.......

Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    Deniz, size bey dedik ama siz, ...,, bilginiz, yeteneğiniz kasımpaşaya kadarmış... Ytd
    Bosver Deniz'i sen arkadasim. Burda neyin ne oldugunu hicbir zaman anlayamazsin. Cunku burda bir piyasasini kurmuslar, gercekleri paylasma gibi bir niyetleri yok ortaklariyla.

Deniz'in kafasi calisir, mantikli seyler yazar. Ama onun SNR'i (Signal-To-Noise Ratio) cok yuksek oldugundan yazdiklarindan birsey cikarabilmek icin cok cok ugrasman gerekir.

Ben denedim bayagi ama maalesef sonuc sifir. Azerbeycan Turkcesi gibi... "Hah, cikarmak uzereyim, bu sefer anliyorum" dedigin anda, yine kaybediyorsun olayi yeni konusulan kelimelerle!

Bir de mahkemeleri cok sever. Hemen screenshot alir yazini, dava eder seni. Fisli sahtekar Mujdat'a "sahtekar" dedik diye, 6-ay KAP'a aciklama gonderip piyasayi manipule edip insanlarin satmasini onlemis borsadan anlamayana "mal" dedik diye bizi mahkemelerde surundurmekle tehdit eder. Hirsiza sahtekera dava yok ama. Ben 300 dolarlik yanlis trafik cezasini iptal ettirmek icin butun sabahimi harcamayayim diye mahkemeye gitmiyorum, cezayi oduyorum internetten. Alt tarafi Servis'ten bir tane kagit goturecegim o sure icerisinde araba garajdaydi diye. Ama bizimkiler issiz gucsuz mahkeme salonlarinda yatiyor kalkiyor. Sanki 500 yasina kadar yasiyoruz.

Otekini desen 50 kisilik grubundan bahseder. Bir tek oymus sirketi kurtaracak mahkemede diye yazar da yazar. Sonra da burda yazilanlara kizip "Gitmiyorum, ne haliniz varsa gorun" der. Hadi bize kizdin da grubundaki 50 kisiye ne oldu da onlari yakiyorsun? Yani zerre kadar tutarlilik yok hicbir iste. Yetmemis gibi bir de 3-5 bin lirasiyla kendini karun zanneder, bizim hic olmamis mallarimizi en fiyattan alir.

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bosver Deniz'i sen arkadasim. Burda neyin ne oldugunu hicbir zaman anlayamazsin. Cunku burda bir piyasasini kurmuslar, gercekleri paylasma gibi bir niyetleri yok ortaklariyla.

Deniz'in kafasi calisir, mantikli seyler yazar. Ama onun SNR'i (Signal-To-Noise Ratio) cok yuksek oldugundan yazdiklarindan birsey cikarabilmek icin cok cok ugrasman gerekir.

Ben denedim bayagi ama maalesef sonuc sifir. Azerbeycan Turkcesi gibi... "Hah, cikarmak uzereyim, bu sefer anliyorum" dedigin anda, yine kaybediyorsun olayi yeni konusulan kelimelerle!

Bir de mahkemeleri cok sever. Hemen screenshot alir yazini, dava eder seni. Fisli sahtekar Mujdat'a "sahtekar" dedik diye, 6-ay KAP'a aciklama gonderip piyasayi manipule edip insanlarin satmasini onlemis borsadan anlamayana "mal" dedik diye bizi mahkemelerde surundurmekle tehdit eder. Hirsiza sahtekera dava yok ama. Ben 300 dolarlik yanlis trafik cezasini iptal ettirmek icin butun sabahimi harcamayayim diye mahkemeye gitmiyorum, cezayi oduyorum internetten. Alt tarafi Servis'ten bir tane kagit goturecegim o sure icerisinde araba garajdaydi diye. Ama bizimkiler issiz gucsuz mahkeme salonlarinda yatiyor kalkiyor. Sanki 500 yasina kadar yasiyoruz.

Otekini desen 50 kisilik grubundan bahseder. Bir tek oymus sirketi kurtaracak mahkemede diye yazar da yazar. Sonra da burda yazilanlara kizip "Gitmiyorum, ne haliniz varsa gorun" der. Hadi bize kizdin da grubundaki 50 kisiye ne oldu da onlari yakiyorsun? Yani zerre kadar tutarlilik yok hicbir iste. Yetmemis gibi bir de 3-5 bin lirasiyla kendini karun zanneder, bizim hic olmamis mallarimizi en fiyattan alir.
    300-500 dolares ini sevsinler senin.......

SENİN GİBİ UFAK TEFEK İNSANLARLA DAVA-MAHKEME UĞRAŞMAYIZ dedik......daha önce....hatırladın mı??

ama iş MİNE TOZLU, MÜJDAT KARDEŞİM gibilere gelirse uğraşırız...

KİMSE KENDİNİ BENDEN GÜÇLÜ SANMASIN.....AKILLI HİÇ SANMASIN.....

ölümlü dünya 500 yaşına kadar yaşamayacaksın. çık gez dolaş. kendini maneviyata ver...yada nereye veriyosan ver....VAKTİNİ FORUM KÖŞELERİNDE ZİYAN ETME.....

vakti yokmuş arkadaşın.....sanırsın KUANTUM FİZİK PROFESÖRÜ......KAİNATIN SIRLARINI KEŞFEDİYO......

8. Hepsi boş atıp dolu tutmak niyetinde hisse vs. Almak niyetinde de değiller. Amaç nabız tutmak bunda ne çıkarları var bilmiyorum. Dememişmiydi bundan sonra rüşvetin de sökmez arama diye! Hani arogken dolmuş durağında dolmuş beklerken ameleden bilgi almıştı ya harcama kaleminde taksi ile ulaşım sağladım diyor harcadıklarını talep ederken ondan önce de Amor'du uluslararası işler yapıyordu falan filan. Şu anda bile Genpower jeneratör Facebook sayfasında yönetici ve paylaşımları var ama Müjdat Uslu ile bağı yok. Birinin Müjdat kardeşi Mesut amcası olduğuna göre(?) kim kimin nesi olur? Hepsi bir kenara bırakın bu işleri ister Müjdat ister ekürisi nominalden alsın hisselerini hem bu kadar uğraşmazsınız hemde sözde gariban babası Müjdat yatırımcısını yüzüstü bırakmamış olur Kahraman bile ilan edilir. Gariban babası Müjdat ve onun sadık Ekürisi....

Sayfa 164/470 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •