Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 264/470 ÝlkÝlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon
Arama sonucu : 3759 madde; 2,105 - 2,112 arasý.

Konu: GENYH - Gen Yatýrým Holding A.Þ.

1.  Alýntý Originally Posted by deniz4837 Yazýyý Oku
    o dava ilk yargýlamada 1 sene, 1 ay sürdü.....ve karþý tarafýn hiç bir hakký kalmadý.....temyiz etmediler çünkü. tanýk haklarý yok, yeni delil bildirme haklarý yok. asýl dava bittiði için, tedbir isteme haklarý yok.......yok oðlu yok.......

4 talepli davanýn, iþime gelen tek talebini temyiz etmedim, diðer 3 ünü temyiz ettim. 3 ü karþý taraf lehine olan kýsým zaten reddedildi......3 üde benim lehime sonuç doðuracak kýsmý temyiz ettim.....senin anlayacaðýn çoktan kazandým....

azýcýk bilgin varsa, dava türünü anlamýþsýndýr.

ve O DAVA TARÝHE GEÇTÝ.......ilerde baþýna böyle bir dava gelirse, sana taktiði veririm........tedbir kararý bile çýkmadý yargýlama esnasýnda.....doðal olarak, yargýlama bitene dek, hiç bir derdim yok........

tazminat hakkým zaten doðmuþ durumda........ekstradan......

daha ne olsun....

halende anlayamadýysan özelden mesaj at sana anlatayým......
    Dava turunun önemi yok tanýk diyorsun dosya gelecek 4 ay sonra ilk duruþma ilk duruþma da bozmaya uyulacak tanýða tebligat çýkacak 4 ay sonra duruþma ikinci duruþmaya tanýk gelmezse zorla getirme 4 ay daha 3. Duruþma hakimlerden biri izin alýrsa 4 ay daha sonra tatile denk gelir 4 ay daha sonra tanýk gelmez duruþmaya gidiyorum gidiyorum hakim yok diye 4 ay daha sonra sözlu yargýlama günü 4 ay daha al sen hesapla ortalama süren bu sonra temyiz 2 yargýtay dolu 2 senede ancak gelir esastan incelerse dosyayý usulden bozarsa 7 ayda gelir

Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alýntý Originally Posted by halefselef Yazýyý Oku
    Dava turunun önemi yok tanýk diyorsun dosya gelecek 4 ay sonra ilk duruþma ilk duruþma da bozmaya uyulacak tanýða tebligat çýkacak 4 ay sonra duruþma ikinci duruþmaya tanýk gelmezse zorla getirme 4 ay daha 3. Duruþma hakimlerden biri izin alýrsa 4 ay daha sonra tatile denk gelir 4 ay daha sonra tanýk gelmez duruþmaya gidiyorum gidiyorum hakim yok diye 4 ay daha sonra sözlu yargýlama günü 4 ay daha al sen hesapla ortalama süren bu sonra temyiz 2 yargýtay dolu 2 senede ancak gelir esastan incelerse dosyayý usulden bozarsa 7 ayda gelir

falan olursa, filan olursa, zart olursa, zurt olursa.........benim -se ve -sa ekli kelimelerle iþim olmaz........

beyan ettiðim tanýðý ZATEN GETÝRMEYECEÐÝM.....onun yerine 4 ayrý tanýk, huzurda hazýr bulundurup, dinleteceðim.....yazdýðým tanýðýn, tanýklýðýndan da vazgeçeceðim......

-ki ONLARADA GEREK KALMAYACAK, ZATEN KUZU KUZU ANLAÞACAKLAR.....

ben kazandýktan sonra, temyize giderlerse gitsinler.....temyiz icrayý durdurmaz.....

Ayrýca hem tanýðýmý, hemde DELÝLLERÝMÝ inceleme ve isteme zahmetine katlanmayan mahkemede, BEN ÝDDÝAMI NASIL ÝSPAT EDECEKTÝM.....resmi belgeler zaten, tanýðýmýn beyanlarýna gerek bile býrakmayacak.....KARÞI TARAFIN TANIKLARINI DA YALANCI TANIK DURUMUNA SOKACAK.....

GÖRDÜÐÜN ÜZRE, BEN NORMAL YOLLARDAN GÝTMÝYORUM......

3.  Alýntý Originally Posted by deniz4837 Yazýyý Oku
    falan olursa, filan olursa, zart olursa, zurt olursa.........benim -se ve -sa ekli kelimelerle iþim olmaz........

beyan ettiðim tanýðý ZATEN GETÝRMEYECEÐÝM.....onun yerine 4 ayrý tanýk, huzurda hazýr bulundurup, dinleteceðim.....yazdýðým tanýðýn, tanýklýðýndan da vazgeçeceðim......

-ki ONLARADA GEREK KALMAYACAK, ZATEN KUZU KUZU ANLAÞACAKLAR.....

ben kazandýktan sonra, temyize giderlerse gitsinler.....temyiz icrayý durdurmaz.....

Ayrýca hem tanýðýmý, hemde DELÝLLERÝMÝ inceleme ve isteme zahmetine katlanmayan mahkemede, BEN ÝDDÝAMI NASIL ÝSPAT EDECEKTÝM.....resmi belgeler zaten, tanýðýmýn beyanlarýna gerek bile býrakmayacak.....KARÞI TARAFIN TANIKLARINI DA YALANCI TANIK DURUMUNA SOKACAK.....

GÖRDÜÐÜN ÜZRE, BEN NORMAL YOLLARDAN GÝTMÝYORUM......
    Bekleyip görelim kayýtlarda dursun inþallah sen haklisindir. Sen bu kadar bilirken nasýl tufaya düþtün bu hissede onu da ayrýca merak ettim

4.  Alýntý Originally Posted by halefselef Yazýyý Oku
    Bekleyip görelim kayýtlarda dursun inþallah sen haklisindir. Sen bu kadar bilirken nasýl tufaya düþtün bu hissede onu da ayrýca merak ettim

252525.jpg

sevgili Kardeþim Müjdat;

beni TUFAYA GETÝRDÝÐÝNÝ sanýyo arkadaþlar. 350 milyonluk stok rakamýna, çocuklar bile ÝNANMAZDI...

Onlarýn hayal dünyasý, GEN YATIRIM HÝSSEDARLARININ kadar büyük deðil. Onlar, harrry potter a, yüzüklerin efendisine, elflere, hobbitlere vesairelere inanýyolar.

BÜYÜKLERE MÜJDAT TAN MASALLAR.....kitap yaz , kardeþim sen, BESTSELLER olur.......

5.  Alýntý Originally Posted by deniz4837 Yazýyý Oku
    252525.jpg

sevgili Kardeþim Müjdat;

beni TUFAYA GETÝRDÝÐÝNÝ sanýyo arkadaþlar. 350 milyonluk stok rakamýna, çocuklar bile ÝNANMAZDI...

Onlarýn hayal dünyasý, GEN YATIRIM HÝSSEDARLARININ kadar büyük deðil. Onlar, harrry potter a, yüzüklerin efendisine, elflere, hobbitlere vesairelere inanýyolar.

BÜYÜKLERE MÜJDAT TAN MASALLAR.....kitap yaz , kardeþim sen, BESTSELLER olur.......
    Tebrik ederim süper satýþ yapmýþsýn

6. Þirketimiz, 22.01.2018 tarih 2018/4 No'lu yönetim kurulu kararý ile, yetkili deðerleme kuruluþu Alternatif Baðýmsýz Denetim YMM A.Þ. tarafýndan yapýlan 19.01.2018 tarihli raporunda 65.329.863.-TL olarak deðerlenen Ýstanbul Ticaret Sicili'ne 372013 üye numarasýnda kayýtlý MAS Mümessillik Ýlaç ve Kimya Sanayi Ticaret A.Þ.'nin paylarýnýn %100'ünü 40.000.000.-TL'ye satýn almaya karar vermiþtir.
    Þirketimiz, bu iþtirak edinim kararý ile, Ülkemiz de bir ilki gerçekleþtirip, ilaç sektöründe dýþa baðýmlýlýðý azaltma prensibi ile, tamamen Türk mucitlerinin beyin gücünün oluþturduðu patentlenmiþ buluþlarýn ruhsatlanarak milli ilaç üretiminde kullanýlmasýný, fikri varlýklarýn kurumsallaþmasýna ve finansal ürüne dönüþmesine katkýda bulunmayý, yaratýlacak kaynaklar ile, milli ilaç üretimini hýzlandýracak AR-GE çalýþmalarýna destek vermeyi amaçlamaktadýr.
    Kamuoyunun bilgisine sunulur
    Saygýlarýmýzla.

bakýn patron müjdat ýn kankasý ilaç fabrikasý satýn almýþ bizden aldýðý paralarla baþka bir þirket te köþe dönüyorlar artý yatýrým holding de ler bu da görür ileride yuksek rakamlarý zaten tavan tavan gidiyor

ben hissesini almam tren kaçýnca tahta kapanýyor bunun gibi oluyor adamlar kimseye beþ kuruþ yedirmiyorlar yukardan bastýklarý mallarý geri almýyorlar

7. Cihan Sütþurup da devrede, Artý yatýrým sayfasýna yapýþtýrdým. Ona göre...

LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alýntý Originally Posted by mesud Yazýyý Oku
    Cihan Sütþurup da devrede, Artý yatýrým sayfasýna yapýþtýrdým. Ona göre...

LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    beni yeni gördüm ne yaptýlar diyordum buradan sattýklarý hisselerin paralarý ile çünkü 2 sene önce devamlý gen yatýrým hissesi sattýlar patronun kankalarý

meðerse ilaç fabrikasý almak içinmiþ adamlar buradan aldýklarý paralarý ilaç fabrikasýna yatýrmýþlar yani baþka bir firmada köþe dönüyorlar sonra onu da satarlar baþka bir firmaya giderler böyle firmalar çok borsada sonrasý yok bunlarýn tahtalarý kapanýnca iþ bitiyor geri dönüþ imkansýz gibi oluyor

iflas ile geri dönüþü imkansýz hale getiriyorlar çbs boyalar gibi emsanlar gibi raks lar gibi hisse mezarlýðý oluyor borsa bu tip kurnaz insanlar yüzünden

Sayfa 264/470 ÝlkÝlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •