Boyle bir sey yapmamiz durumunda kafamiza sýkmak olur resmen mujdatta derin bir oh ceker. Aksine mujdatin bu hiisseyle kendi grup þirket lerinin baginin koptuðu an hersey biter. Yani bizim tam tersine genyatirimin=genpower jenarator seklinde korumaliyiz. Ole yapmaliyiz ki mujdat in az da olsa kendini ve sirketini kurtarma gibi bir plani veya sansi varsa bunun icinde bizde olalim. Yakasini hic bir zaman birakmayalim. Sirket iflasdan kurtulurmu bilmem borclar kismini incelemek lazim cekilen krediler ve borclarim ana para kismi ne kadar faiz kismi ne kadar. Kendi sirketlerine ve cevresine borclandirmasi ne kadar hepsini bilen biri assa yukari bir tahminde bulunur. Mujdatin yakasini birakmicaz jenarator bizim dir dicez. Ytd.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kardeþim haklýsýn aslýnda öyle olmasýný istemiyorum sen haklýsýn ama bu adam a güvenmiyorum kendi fabrikasýnda 10 yýl çalýþmýþ personele senin borcunu 10 taksitle ödeyim diyen adam genyh hissedarlarýna neler yapmaz... Adam noterden protesto çekse ben size jeneratörü sattým ödemediniz geri alýyorum dese hakký deðil mi yada sizin jeneratördeki hakkýnýz ttk göre sermayeniz kadar dese satýþ aktif ve pasf hesabýna göre 30/1 tekamül ediyor oda kaç tl gelir hesaplamak lazým
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Sayýn murat doðan emekleriniz için teþekkürler ;
Bence fikir olarak þöyle bir þey yapýlsa ;
Siz önce MKU ile görüþüp ( haklarýmýzý korumak adýna iþi bilen bir avukat ile görüþülüp anlaþýlsa ve herkes bir kiþiye vekalet Verse ( elimde bulunan .... Hisselerim için genel kurul çaðýrma , haklarýmý koruma ,dava açma falan filan kiþiyi vekil tayin ettik diye ) kervn da olduðu gibi , Nasýl olur böyle birþey ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Tek dayanagýmýz bu arkadaþlar spk hukuk dairesinin hazýrladýðý raporda geçmiþ yýllar tüm bilançolar yalan diyor tek gerçek bizim ödenmiþ sermayemiz buðün barý 3 aylýk gelmeliydi yokkkkk adama bak huzur hakký 1.850 milyon çýkartmýþ... Senin o fabrikada çalýþan iþçilerin kýden ihbar karþýlýðý 700 bin tl bist tahtayý kapatýyor açýklama yok þirket yazý bile yazmamýþ... Halen jeneratör bilmem ...
Mustafa yýlmaz y. O ve ýcg merkez binasý istanbuldu bunlar genyh geçmiþti .. Nasýl oluyorda bizim merkez binamýz müjdatýn hesabýna geçmiþ tapusu buda ilginç...
gerçek olan þu bütün umudumuz müjdat ve pýnar uslu nun niyetlerinin iyi olmasýnda onlar isteseler bugün bile bilanço yayýnlar hatta spk ya yazý yazarlar isteseler tabi tahtayý yeniden açtýrabilirler ama diyorum iþte niyet önemli yoksa bizim çabamýzla olacak iþ deðil bence devlet kurumlarý sözden anlamaz kanunlara göre giderler bu durumda þirket yöneticilerinin eline düþtük olay bu onlarýn her dediðini yapmak durumundadýr hem spk hem borsa istanbul yani istese bugün pýnar haným bist te bir yazý yazsa deseki bilançomuz hazýrlanmýþtýr ttk ya göre 3 aylýk bilanço bunu verdik spk ya ve o bilançoda öz sermaye miz artýdadýr dese pazartesi borsa hisseyi açar açmak zorunda kalýr olay bu
arkadaþlar ben bugün yatýrým iliþkileri sorumlumuza kotdýþý þirketlerin spk ya gönderdiði yazýlarýn olduðu bir yer var dedim, kendisinin böyle bir bilgisi yokmuþ.ben de kendisine söyledim bir araþtýrýn diye ama .acaba hukuk departmaný biliyor mudur.
yatýrým tavsiyesi deðildir..
Yer Ýmleri