0.700 lot altý deðil 700 lot demek insanlarý yanlýþ yönlendirmeyin bence
0.700 lot altý deðil 700 lot demek insanlarý yanlýþ yönlendirmeyin bence
burada kasýtlý olarak mý bilmiyorum ama yanlýþ yönlendirme var
0.700 deðilde 1.000 yazsaydý bu 1000 lot olurdu demek 700 lot varmýþ birinde çok eskiden mustafa yýlmaz yatýrým dý bunun asýl adý ta o günden 10 yýl öncesinden beri adam satmamýþ hisseyi hiç hareket görmemiþ hesabý iþte o yüzden satýyorlar
büyük ihtimal sahibi ölmüþ olabilir mirasçýlarda habersiz se öylece kalmýþtýr aracý kurumda takas saklama ücreti borcu çýkarmýþtýr o yüzden satarlar
Kardesim rakamin onune sifir koyuldugu nerde duyuldu da 0.700 lot 700 lot olsun. Ingiliz dillerinde o 0.7 (0,7 turkce) iste.
500 lira nerden cikti?
Nerden duydun kaynagi nedir? Amma oynattin be 1 lotun icin bizi. Seviniyorduk burda.
mete kardeþ,sayýlsalcý deðil,sözelci galiba...Ama olsun yinede sürrealist bir matematik anlayýþý geliþtirmiþ olabilir.
Ama kendisi eski sistemle uyum saðlamaya çalýþýyor hatasý oradan kaynaklý...aslýnda 2000 yýl iþlemleri hesabýna göre,haklý sayýlýr...Ama 2000 li yýllardan sonra veya 6 sýfýr atýldýðý döneme yakýn ,güncellendi lotlar.Mete kardeþim þu an 0.700 hisse. yani bir lottan eksik...1000 hisse bir lot sayýlýyor...slmlar....bütün lot rakamýndaki hatalý bakýþý anladýk ama,satýlan fiatý nereden uydurdun,kardeþim.....
Aman. Bir kuyuya tas atti, cikarmakla ugrasiyoruz.
Mete kardeþim karizmayý fena çizdirdiniz yaaaa....ben de sizi dikkatli þekilde okurdum....eski zaman hissesi oluncaya kadar okumayacaðým.... Slmlar arkadaþlara
Yer Ýmleri