Tenneco da bilanço açıkladı ve haliyle sert büyüme var.
Federal Mogul birleşmesi sonrası KAR da artmış.:yes:
Printable View
Tenneco da bilanço açıkladı ve haliyle sert büyüme var.
Federal Mogul birleşmesi sonrası KAR da artmış.:yes:
Spegin adami zaten sinirim bozuk bi de senle ugrasmayim, arada bir gelion bana saldiriyon sen de , satmiom kardesim baska kapiya git 400 tane kagit var 5 senemi verdim buraya oyle gelecen hemen para kazanacan oyle mi yok oyle kolay para bu kagitta surun 5 sene sen de
Önemli olan büyü resim arkadaşlar.
Tenneco 5.4 milyar dolar verdi.
JP Morgan'ı bir şekilde ikna etti.
Bu para ödenecek ve KAR edilecek.
İlla ki birşeyler yapacak. Yatırım yapacak. Satacak ...
Çin, Hindistan, Hybrid araçlar ...:yes:
Daha önce de yazdım: Mesele 3-5 lira meselesi değil.:yes:
Borsada kazanmak için YATIRIM yapın. YATIRIMCI olun.:ok:
sen 5 sene bekledin diye bizde mi 5 sene bekleyek ??? hayir anlamiyorum ev,araba.arsa alacak olsan sahibi kim diye arastirmaz misin? yaptigin hatanin bedelini oduyorsun ve insanlara odetiyorsun ... arabistan collerinde sana basarilar diliyorum ..
Tenneco 2 şirket oluşturuyor. Bu konudaki çalışmalar yolundaymış. 2019 bitmeden şirketler çalışmaya hazır olacakmış. Tabi bunu yapmanın amacı gelirleri arttırmak.
Hahahaha basarilar dileme bol dolar dile spegin adami , bol dolar gelsin ki daha da yapistirayim iyice kudur bizim mallar goz dikmis herife bak.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...24c4f5af6e.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar bu konu da kapanmıştır inşallah.
Şirketten aldığımız bilgi kesindir.
Tenneco da FMİZP hisselerini devralırken fabrikanın GERÇEK ÜRETİM POTANSİYELine göre fiyat vermiştir herhalde.:yes:
En azından Almanların FMİZP hisselerini beleş sayılacak bir fiyata vermeyeceğini biliyoruz.
20 li fiyatlardan hisse toplama amacı bence boştur!
DOKTA %20 yükseldi ve 47 lira oldu.
F/K 25
PD/DD 16
BFREN 212 TL
F/K 19.3
PD/DD=8.6
Millet birbirinden hisse kapma derdinde ama bu seviyelerde zor.
FMİZP GERÇEK FABRİKA DEĞERİ ile ne F/K kalır ne de PD/DD!!!
Hesabını yapmıştık.
Millet ucuz ve beklentili hisselere yönelmeli.
Bunu not alın: İnsanlar şirketi öğrendikçe ilgi daha da artacak.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...110874ca12.jpg
Aynı alarko geubu hisseleri gibi bu firmada finansal sonuçlsr ne kadar iyi gelirse gelsin birsey olmaz dırtt
Ytd
Sayın osmanlı emekleriniz için tşk peki jantsa/dokta kdar mı beklentisi yok neyinsatın almıyor piyasa
Comdo eski askim 4 den alip 8 den satmistim 2011 basinda , 8 sene surundu en sonunda katladi . Allah razi olsun sevdigim sirkettir 6 ayda para kazandirdiydi, bizim iblisin kagidini da 5 senedir beklioz bi 2-3 sene daha bekleyecez heralde , boyle kagitlar cikti mi comdo gibi cikio iste guzelligi de bu
Bu tip hareketlere kanmayın arkadaşlar.
Döviz yükselirken bilanço zaten iyiye gider.
Hem İHRACAT hem de eldeki DÖVİZ sebebiyle.:yes:
Finansal gider de 0.
Sağlam hisseleri buldunuz mu yatırımınızı yapın bekleyin.:ok:
Bakın Twitter da en son klmsn'ı da yazdım.
DEĞER değerdir.
FROTO 65 i de geçti. Aylar öncesinden bilançosuna dair pozitif işaretleri yazdık.
Bunlar mecbur yükselecek. 4.çeyrek beklentileri de malum.
Uğraşıp dursunlar. Yakında eldeki maldan da olacaklar inşallah.
BİSTte bir sürü çöp hisse var. Dalavereciler bence bunları satıp onları alsın.
Siz niye çöpe gidiyorsunuz?
Hacim de boş zaten. Düşük hacim ve bence fiktif işlemle tırmalıyorlar.
Ben zaten kolay kolay 1 lot bile vermem. İhtiyaç olur ayrı konu.
Ortada dolaşan ne kadar az hisse olursa emin olun o kadar iyi olacak.
Hisse olmazsa beş kuruş kazanamazlar.:yes:
Başladı yine iğrenç iğrenç aşağı atlamalara... Yükselmeye niyetin yok tamam bari gittiğin yerde dur. 2-3 tane günlükçü kısacıdan mal alacağım diye daha çok kaptırıyorsun beceriksiz herif
son yükselen trend altına inmesi iyi değil. Saçma sapan hareketler yapıyor...
Tahtadaki fiktifçileri temizletin. Fiktifçilik dolandırıcılıktır.
Size zarar veren onlar.
Bakın ihgzt de yaptık. Ceza aldılar. Tahta nereye gitti?
Gerçi ordaki dolandırıcılık bambaşka bir konu.
İsterseniz şikayetleri buraya da atayım.
Ama konuyla alakası yok.
Mutlaka başvurunuzu yapın.
"Başvuru İçeriği: AAA HİSSE SENEDİNDE YAPILAN İŞLEMLER Sayın yetkili, 24-01-2017 tarihinde AAA hisse senedinde seans sırasında 60 kuruş kademesi civarlarında İNFO yatırımdan 1.066.000 lot satış yapılmış aynı gün MARBAŞ yatırım tarafından da 1.463.000 lot civarı alım yapılmıştır. İki gün sonra takasları incelediğimde MARBAŞ`ın takasında sadece 397.000 lotluk alım gördük. Bu durumda tahta üstünden mal alan ve satan MARBAŞ ve İNFO arasında herhalde virman yapıldı. İşlemlerin yapıldığı gün diğer BBB grubu hisseleri ciddi prim yaparken burda hedefin engelleme olduğunu düşünüyorum. İşlemler yapılmadan önce İNFO`da ve MARBAŞ`ın takaslarında yanılmıyorsam 0 ve 18.000 lot civarı hisse vardı. Dolayısıyla virman yapıldıysa dahi İNFO dan satılanları MARBAŞ geri göndermiş olabilir. Tahtada yüksek işlem hacmi yapılarak satılan malların tekrar aynı kurumdan virmanla alınmasının amacı nedir? Aynı tarz işlemler ertesi gün de A1 Capital ile MARBAŞ arasında yapıldı. Gene hissenin yükselmesine izin verilmedi. Belli ki yeterince hisse toplayamamışlar ve tahtayı bloke ediyorlar. Burda yapılan işlemlerin şüpheli olduğunu ve tarafınızdan incelenmesini saygılarımla arz ediyorum."
Böyle detaylı yazmaya da gerek yok.
"Fiktifçi dolandırıcıların tahtayı baskıladığını ve son yıllarda ihracatı 10'a katlayan hisseyi baskıladıklarını düşünüyorum. 10 yıldır sürekli KAR eden şirketin alanında birçok beklenti bulunmasına rağmen hisse fiyatları baskı altında tutulmaktadır. Gereğinin yapılmasını arz ederim"
diye kısa bir mesaj yazsanız o da yeter. O sırada biz asıl işlerimize bakarız.
Ben zaten detaylı inceleme yapıp gönderdim.
Arkadaşlar yeni bilgiler var. Zamanla paylaşacağım.
Fiyatın, şirketin teknolojisi ve bilançosuyla alakası yok.
FMiZP
General Motors gibi bir dev için PİSTON üretiyor. :ok:
Kesin bilgi.
Sayın arkadaşlar bu tahtadaki çapsızları geçen yıldan beri yazıyorum. Temizlik şart.
Anında önü açılacaktır.
"GM'e parça üreten bir şirketi halka açıyoruz." deseler talep nasıl olurdu takdirinize sunuyorum.
Renault vb. gibi işleri iyi giden bir sürü şirket te cabası.
Bunlarda ne o vizyon ne de bilançodan anlama kabiliyeti var.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d61f06f051.jpg
Istanbul'un bebegi,ankara'nin kizilayi,izmirin kordonu bistin fmizp'i! Malin varsa satilmaz aksine cogaltilir.almaya devam.düstükce cogalt.dibin bellide tavanin ????? .OSMANLI emegine saglik.
Of of ..burası borsa kim kime...neyse altta kalanın canı ciksın.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bize uçaçak kaçacak diyen amcamlar 22 küsürlere satıp 19 küsürlere yerine koydu bile.
19 küsürlere satanlar beklemede
Sayın Hlg size de teşekkürler. :)
Bence çok iyi yatırım yaptınız. Karşılığını da beklediğinizden daha çabuk alacağınızı düşünüyorum.:ok:
Yabancılardan sonra Emeklilik Yatırım Fonları da alım yapmış. İnşallah o birileri iyi mal kaptırdı.:yes:
Hangi kurumlardan alım yaptıklarını bir arkadaş yazabilirse güzel olur.
Sayın osmanlı aman emekli fonları almasın hisseleri kitkiyorlar benim bir çok hissede emekli fonları yüzünden yıllaraca bekleyip lanet edip sattığım hisseler var patron veya gruplar emekli fonlarına aldırıp hisseleri öldürüyorlar kendileri başka yerde para kazanıyorlar seneler sonra onlardan hisseleri geri alıyorlar
Size özelden bir sey yazdım vaktiniz olursa bakarsanız sevinirim
Ytd
Yıl 2009 global kriz dunyayı kasıp kavuruyor.fmizp in çiroları bugünkü evroya göre aşağa yukarı aynı,2009 un 5. ayları gibiydi tüm medya gazatelerin ve tv lerin ekonomi hatta normal haberlerde bile şok şok türkiyede ender görünen en yüksek bedelsiz sermaye artırımı 1 e 68 2009 5. aydan 8 aya hisse 600 tl lerden 1200 tl lere gitmişti.hisse hem temetrurunu vermiş hemde 1 e 68 sermaye artırım kararı almıştı. 2009 8 ayın 25 lerinde sermaye artırımı tamamlandı.Daha önce 310 bin olan hisse sayısı 2milyon 14 bin çivarına çıkmış Hisse fiyatı 23 tl civarı olmuştu.fakat sonraki günler bu hisse uçar kaçar denen hisse soluksuz 3 buçuk tl lere kadar düşmüştü.ama ben heryıl olduğu gibi ondan sonraki yıllarda hep temetrumu aldım.demem oki bu hisse sadece temetrusundan dolayı alınır.ve ömür boyu saklanır.okadar.
Bu hissede yeniyim so iki ayda parca parca aldim.sn osmanlinin temeli etkiliyebilecek calismarina katiliyorum.sn maximin soyledigi gibi hersey kotu adamin kontrolunde isterse heran ???? olabilir.sn ahtapot tam bir yatirimci sakin ve keyfli.4 yil ecz ve garantide brokerlik gorvim oldu.90 li yillardan beri her zaman olmasada icindeyim.portfoyünüzde dortte biri kadar olmasi gereken bir hisse.
burası frum burda herkes düşüncelerini yazabilir.isteyen alır isteyen almaz.veyahut osmanlı gibi şirketin gerçeklerinin olumlu taraflarını yazıp olumsuz taraflarından hiç bahsetmeyen kişilere isteyen inanır isteyen inanmaz.
Düzen belli birileri hissenin gitmesini istemiyor buna şirket yönetimide destek veriyor bilanço belli tezgah hazır bu düzen ne zaman bozulur şirket yönetimi degistinde
Bosuna uçuk hayaller kurmaya gerek yok
Ytd