Sayfa 165/338 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon
Arama sonucu : 2700 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: FMIZP - F-M İzmit Piston

1.  Alıntı Originally Posted by Hlg Yazıyı Oku
    Istanbul'un bebegi,ankara'nin kizilayi,izmirin kordonu bistin fmizp'i! Malin varsa satilmaz aksine cogaltilir.almaya devam.düstükce cogalt.dibin bellide tavanin ????? .OSMANLI emegine saglik.
    Sayın Hlg size de teşekkürler.
    Bence çok iyi yatırım yaptınız. Karşılığını da beklediğinizden daha çabuk alacağınızı düşünüyorum.

Yabancılardan sonra Emeklilik Yatırım Fonları da alım yapmış. İnşallah o birileri iyi mal kaptırdı.
    Hangi kurumlardan alım yaptıklarını bir arkadaş yazabilirse güzel olur.
    http://twitter.com/A_N_A_L_i_S_T
    Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır.

2. Sayın osmanlı aman emekli fonları almasın hisseleri kitkiyorlar benim bir çok hissede emekli fonları yüzünden yıllaraca bekleyip lanet edip sattığım hisseler var patron veya gruplar emekli fonlarına aldırıp hisseleri öldürüyorlar kendileri başka yerde para kazanıyorlar seneler sonra onlardan hisseleri geri alıyorlar

Size özelden bir sey yazdım vaktiniz olursa bakarsanız sevinirim

Ytd

3. Yıl 2009 global kriz dunyayı kasıp kavuruyor.fmizp in çiroları bugünkü evroya göre aşağa yukarı aynı,2009 un 5. ayları gibiydi tüm medya gazatelerin ve tv lerin ekonomi hatta normal haberlerde bile şok şok türkiyede ender görünen en yüksek bedelsiz sermaye artırımı 1 e 68 2009 5. aydan 8 aya hisse 600 tl lerden 1200 tl lere gitmişti.hisse hem temetrurunu vermiş hemde 1 e 68 sermaye artırım kararı almıştı. 2009 8 ayın 25 lerinde sermaye artırımı tamamlandı.Daha önce 310 bin olan hisse sayısı 2milyon 14 bin çivarına çıkmış Hisse fiyatı 23 tl civarı olmuştu.fakat sonraki günler bu hisse uçar kaçar denen hisse soluksuz 3 buçuk tl lere kadar düşmüştü.ama ben heryıl olduğu gibi ondan sonraki yıllarda hep temetrumu aldım.demem oki bu hisse sadece temetrusundan dolayı alınır.ve ömür boyu saklanır.okadar.

4.  Alıntı Originally Posted by Nabız Yazıyı Oku
    Sayın osmanlı aman emekli fonları almasın hisseleri kitkiyorlar benim bir çok hissede emekli fonları yüzünden yıllaraca bekleyip lanet edip sattığım hisseler var patron veya gruplar emekli fonlarına aldırıp hisseleri öldürüyorlar kendileri başka yerde para kazanıyorlar seneler sonra onlardan hisseleri geri alıyorlar

Size özelden bir sey yazdım vaktiniz olursa bakarsanız sevinirim

Ytd
    Sayın Nabız
    Dolaşımda ne kadar az hisse olursa benim açımdan o kadar iyi.
    Ne günlükçü ne de tahtacı al-sat yapamasın.
    Yapacaklarsa gelsin bizim gibi yatırımcılardaki hisseleri DEĞERİNDEN alsınlar.
    Zamanı gelince, değerini bulunca satarız elbet.
    http://twitter.com/A_N_A_L_i_S_T
    Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır.

5. Bu hissede yeniyim so iki ayda parca parca aldim.sn osmanlinin temeli etkiliyebilecek calismarina katiliyorum.sn maximin soyledigi gibi hersey kotu adamin kontrolunde isterse heran ???? olabilir.sn ahtapot tam bir yatirimci sakin ve keyfli.4 yil ecz ve garantide brokerlik gorvim oldu.90 li yillardan beri her zaman olmasada icindeyim.portfoyünüzde dortte biri kadar olmasi gereken bir hisse.

6. burası frum burda herkes düşüncelerini yazabilir.isteyen alır isteyen almaz.veyahut osmanlı gibi şirketin gerçeklerinin olumlu taraflarını yazıp olumsuz taraflarından hiç bahsetmeyen kişilere isteyen inanır isteyen inanmaz.

7. Düzen belli birileri hissenin gitmesini istemiyor buna şirket yönetimide destek veriyor bilanço belli tezgah hazır bu düzen ne zaman bozulur şirket yönetimi degistinde
    Bosuna uçuk hayaller kurmaya gerek yok

Ytd

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Mahir Yazıyı Oku
    Yıl 2009 global kriz dunyayı kasıp kavuruyor.fmizp in çiroları bugünkü evroya göre aşağa yukarı aynı,2009 un 5. ayları gibiydi tüm medya gazatelerin ve tv lerin ekonomi hatta normal haberlerde bile şok şok türkiyede ender görünen en yüksek bedelsiz sermaye artırımı 1 e 68 2009 5. aydan 8 aya hisse 600 tl lerden 1200 tl lere gitmişti.hisse hem temetrurunu vermiş hemde 1 e 68 sermaye artırım kararı almıştı. 2009 8 ayın 25 lerinde sermaye artırımı tamamlandı.Daha önce 310 bin olan hisse sayısı 2milyon 14 bin çivarına çıkmış Hisse fiyatı 23 tl civarı olmuştu.fakat sonraki günler bu hisse uçar kaçar denen hisse soluksuz 3 buçuk tl lere kadar düşmüştü.ama ben heryıl olduğu gibi ondan sonraki yıllarda hep temetrumu aldım.demem oki bu hisse sadece temetrusundan dolayı alınır.ve ömür boyu saklanır.okadar.
    Bilmezmiyim 7lerden satıp kolumu bacağımı vucudumu zor kurtarmıştım mendeburdan ) Ama intikamımı aldım.

Sayfa 165/338 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •