halka 2 dolardan arz et, 15 sene hamal gibi taşıt, sonra 10 sentten 30 sentten 40 takla at
çok iyi bir ailedir dinçkökler
Printable View
halka 2 dolardan arz et, 15 sene hamal gibi taşıt, sonra 10 sentten 30 sentten 40 takla at
çok iyi bir ailedir dinçkökler
Toprağa baktığını nereden anladık. Bana da tam hareket öncesinde gibiyiz geliyor.
Yarın son gün sonra hacim ciddi anlamda artar.
AB , doğalgaza 180 euro mwh tavan fiyat belirlemiş.
şu anda gaz 110 euro mwh değil mi?
ruslara da yuksek tavan fiyat uyguladilar.
bu işin mantığı nedir bilen var mı
deveye sormuşlar : boynun niye eğri?
nerem doğru ki ? demiş
mesela erdemir 1 gecede demir madeni buldu %30 arttı, peki kardemir ne buldu da %100 arttı
varlik fonu mu?
bir zamanlar akenerji de bist100 hissesiydi ve tastamam 2 dolardan işlem görüyordu.
bakarsın seçim öncesi 20 trilyon metreküp daha doğalgaz keşfi yaparız , sonra aç kombiyi sonuna kadar.
memleketin çivisi çıktı bir kere...
https://m.haberturk.com/son-dakika-t...455642-ekonomi
zoren de bist100e girmiş bay wasaban
hiç söylemiyorsun!
marmaristeki , daha kaba inşaat halindeki mühürlenmiş oteli de bist100e almışlar.
kizilbük gyo
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan Borsa İstanbul açıklaması aşağıda bulunuyor:
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında AKENR.E, GWIND.E ve SILVR.E payları 21/11/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 20/12/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.
SPK'nın 11/02/2021 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-50 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
Kurumlar hemen yarın krediye konu edilecek paylar listesine alır mı acaba? İzin verirler mi yani krediyle alıma.
Kahve seviyorsanız Siemens EQ300 veya EQ500 kahve makinesi alın. Sabah kalkınca çekirdekten çekilmiş taze kahve içersiniz. Latte, mocha, cappuccino felan da yapıyorlar ama bana sade kahve yetiyor...
Makine pahalı gibi gözükebilir ama en az 10-15 yıl sorunsuz gidiyor. Ben ikinci makineme daha bir yıl önce geçtim...
Philips'in de güzel makineleri var. Geçen bir arkadaşa hediye aldım. EQ300'den daha iyi gibi...
https://veyisoglugrup.com/philips-22...resso-makinesi
Akenerji'ye gelirsek yarın yasağı bitecek ama belki gider belki bekler buralarda. Tek önemli olan Dolar üç aydır aynı seviyelerde kaldığı için fazladan kur zararı yazmayacak ve bu yüksek enerji fiyatlarından dolayı FAVÖK'ü çok güzel gelecek. Yılsonu bilançosu 9 aylıktan daha da güzel olacak...
Güneş balçıkla sıvanmaz demiş atalarımız. 2 Lira iken de bunları yazıyordum. 10-15 Lira olduğunda da bunları tekrar yazacağım...:ok:
Yarın ak enerji nin ceza bitme kutlaması ptf lerde yapılıyor. 19 saatte tavan fiyat ben bundan daha fazlasını görmemiştim.
Daha alınmıyor kredili keşke acsalarda alsak.
yürümez de yazalım yine
Son çeyrek bilançoyla ilgili yorum yapalım o zaman
9 aylık bilançoyu açalım önümüze:
3ç'yi 18.50kurla tamamladık
Yıl sonu döviz kuru 18.65 olarak kalsa, kur farkı zararımız yok denecek kadar
Faiz giderimiz aynı
Faiz gelirimiz aynı
Ortalama elektrik satış fiyatımız %25 arttı
3ç dogalgaz Auf ortalaması 3560tl
4ç dogalgaz auf ortalamasi 4500tl
elektrik uretimimiz %15 azaldi. satisimiz da ayni oranda azaldi farz edelim. hasilatimiz 3.çeyreğin %10 uzerinde olur.
varlik fiyat guncellemesini de yaparsak
bugun itibariyla pd/dd 0.55 olarak hesapliyorum
hisse fiyati da 5.50lerde
olmasi gereken fiyati buyurun siz hesaplayin
Daha ancak alacağım abi aman gitmesin zaten.
100bin mw depolama + res için de biz başvuralim. ne olacaksa olsun
%8 i yakalamışız. Starbucks’ ın kapısından içeri girebiliriz artık
Cezanın bittiği gün bu hareket normaldi ama. Guzel al sat fırsatı da veriyor. Artık Erzin dgkcs ni ve fiyatları izliycez. Gerçi 2023 kurtardı zaten böyle tavan fiyattan ve yüzde 80 lerde
bir süre daha üretim devam ederse 2024 de cepte gerisi şans kader piyasa.
tahtacı kredili gelenlere bir güzel çakacak , bana öyle geliyor
kredili gelen olmazsa ekmek yiyemez , yukarda müşteri bulamaz