Sayfa 163/505 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon
Arama sonucu : 4040 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan Borsa İstanbul açıklaması aşağıda bulunuyor:

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında AKENR.E, GWIND.E ve SILVR.E payları 21/11/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 20/12/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.

Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.

SPK'nın 11/02/2021 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-50 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.

2. Kurumlar hemen yarın krediye konu edilecek paylar listesine alır mı acaba? İzin verirler mi yani krediyle alıma.

3. Kahve seviyorsanız Siemens EQ300 veya EQ500 kahve makinesi alın. Sabah kalkınca çekirdekten çekilmiş taze kahve içersiniz. Latte, mocha, cappuccino felan da yapıyorlar ama bana sade kahve yetiyor...

Makine pahalı gibi gözükebilir ama en az 10-15 yıl sorunsuz gidiyor. Ben ikinci makineme daha bir yıl önce geçtim...

Philips'in de güzel makineleri var. Geçen bir arkadaşa hediye aldım. EQ300'den daha iyi gibi...

https://veyisoglugrup.com/philips-22...resso-makinesi

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    mesela starbucksta tall mocha içecektik o da yalan oldu.
    Dil aslandır, yatar eşikte...

4. Akenerji'ye gelirsek yarın yasağı bitecek ama belki gider belki bekler buralarda. Tek önemli olan Dolar üç aydır aynı seviyelerde kaldığı için fazladan kur zararı yazmayacak ve bu yüksek enerji fiyatlarından dolayı FAVÖK'ü çok güzel gelecek. Yılsonu bilançosu 9 aylıktan daha da güzel olacak...

Güneş balçıkla sıvanmaz demiş atalarımız. 2 Lira iken de bunları yazıyordum. 10-15 Lira olduğunda da bunları tekrar yazacağım...:ok:
    Son düzenleme : Chetuo; 20-12-2022 saat: 21:03.

5. Kurumların yazılımları var. Yasak bitince çalışırlar...

Alıntı Originally Posted by denizlilicive Yazıyı Oku
    Kurumlar hemen yarın krediye konu edilecek paylar listesine alır mı acaba? İzin verirler mi yani krediyle alıma.

6. Yarın ak enerji nin ceza bitme kutlaması ptf lerde yapılıyor. 19 saatte tavan fiyat ben bundan daha fazlasını görmemiştim.

Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Kurumların yazılımları var. Yasak bitince çalışırlar...
    kredili işlem olmadan algoritma düzgün çalışmıyor mu

bu hissede açığa satış zaten yok. ancak açığa satışa müsait bir bist 30 hissesini satarak buraya sermaye aktarabilir

sistemi bilenler varsa bizi aydinlatabilir mi

8.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    kredili işlem olmadan algoritma düzgün çalışmıyor mu

bu hissede açığa satış zaten yok. ancak açığa satışa müsait bir bist 30 hissesini satarak buraya sermaye aktarabilir

sistemi bilenler varsa bizi aydinlatabilir mi
    hocam sen ne zaman bu hisse için iyi yorum yaparsan bu hisse gider :))) denemesi bedava

Sayfa 163/505 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •