Neden bahsettiðini hiç anlamadým ama Ukrayna açýsýndan bakarsak orayý üçe bölme ihtimalleri yükselmeye baþladý. Polonya þimdiden batý kýsmýný ilhak etmek için yol yapmaya baþladý. Zelenski denen palyaço Polonya ile sýnýrlarý kaldýracaðýz felan diyor...
Ukrayna zaten geçen yüzyýl baþýnda uydurulmuþ bir ülke. Batýsý Polonya - Almanya - Macaristan felan baðlantýlý, doðusu tamamen Rus. Ben Ukrayna'ya/Kiev'e/Kýrým'a son 25 yýlda en az 10 defa gitmiþimdir. 2014 öncesi kimsenin ben Ukraynalýyým/Ukraynaca konuþacaðým diye bir derdi yoktu...
En son 2021 Aralýk'da gittim Odessa'ya. Ýnsanlar hissedilir þekilde deðiþmiþti. Merkezde zenginleþmiþ bir kitle vardý; merkezden uzaklaþtýkça gittikçe yoksullaþmýþ, mutsuz bir halk vardý...
Dil aslandýr, yatar eþikte...
dayý sen 2022de yazmýþsýn ama verdigin referans 2014'e gidiyor
simdi o mmo raporunu bulsak da okusak...kesin 2000-2010 arasi yapýlan santrallerin maliyetini hesaplamýþlardýr!
eski çamlar bardak oldu... uyan da balýða gidelim
Okuduðunu bile anlamaman üzücü...
Ben bunlar 2014 fiyatlarý diye yazdým. Bugünkünü siz hesaplayýn dedim. Bunu 10 ay önce dedim. Sen sonra gelip enflasyon ile þöyle olur, böyle olur diyorsun. Ben zaten 10 ay önce bunu demiþtim...
Raporun da linki var zaten orada...
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az demiþ atalarýmýz...
Son düzenleme : Chetuo; 10-04-2023 saat: 20:36.
Dil aslandýr, yatar eþikte...
Yer Ýmleri