Sayfa 162/503 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
Arama sonucu : 4022 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

zoren de bist100e girmiş bay wasaban

hiç söylemiyorsun!

marmaristeki , daha kaba inşaat halindeki mühürlenmiş oteli de bist100e almışlar.
    kizilbük gyo

2.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    zoren de bist100e girmiş bay wasaban

hiç söylemiyorsun!

marmaristeki , daha kaba inşaat halindeki mühürlenmiş oteli de bist100e almışlar.
    kizilbük gyo
    Ya o kızılbük gyo bir ara MSCI endeksine dahil edilmilşti 🤣🤣 Bist’ in palası sadece içeride saplamıyor, gidiyor TUR ETF e gelen fonlarada yapıştırıyor

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Ya o kızılbük gyo bir ara MSCI endeksine dahil edilmilşti 🤣🤣 Bist’ in palası sadece içeride saplamıyor, gidiyor TUR ETF e gelen fonlarada yapıştırıyor
    Birkaç evrak işi varmış tamamlanmayan. O işi halletseler Nasdaq da sırada diyorlar :D

Dün yüklü alım yapanları dökmeden gitmeyecek bizimki. Akd paylaşan da olmadı, twitterda da goremedim

4.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    Birkaç evrak işi varmış tamamlanmayan. O işi halletseler Nasdaq da sırada diyorlar :D

Dün yüklü alım yapanları dökmeden gitmeyecek bizimki. Akd paylaşan da olmadı, twitterda da goremedim
    Altında son model lüks SUV var, gidipte bir gün içi işlem ve/ veya t+ 2 takas paketi almıyon ha !!

Cuma bofa aldı 697k. Ak sattı 478k
    Pztesi Halk aldı 468k. Bofa sattı 320k

Altında son model lüks SUV var, gidipte bir gün içi işlem ve/ veya t+ 2 takas paketi almıyon ha !!

Cuma bofa aldı 697k. Ak sattı 478k
    Pztesi Halk aldı 468k. Bofa sattı 320k
    ee lüks suv kolay alınmiyor.
    her şeyden tasarruf etmek lazım
    mesela starbucksta tall mocha içecektik o da yalan oldu.

derinlik+akd yıllığa vurursan büyük para. ocaktan itibaren aylik 600tl sanirim

6.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku

Benim telefonda kullandığım paket; Haziran 2022 de yenilemişim, totalde 323 tl. Viop hariç eş zamanlı , gün sonu işlem, 10 kademe vb… O paket ocakta 500-600 olursa şaşırmam evet

7.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku

Vitrini pahalı duran yerlere girmiyorum ben. Yolda yürürken lüks araç görürsemde karşı kaldırıma geçiyorum. Yanlışlıkla aynaya çarparız falan diye..

Vitrini pahalı duran yerlere girmiyorum ben. Yolda yürürken lüks araç görürsemde karşı kaldırıma geçiyorum. Yanlışlıkla aynaya çarparız falan diye..
    fakir borsacının muhabbeti de hiç çekilmez

bize hep kazanan lazım, her attığı taş kuş vuracak...

Bize "Tuncay artun'a borsayı ben ögrettim" diyen duayenler lazım

Sayfa 162/503 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •