Ne holdingler ne bankalar ne demir çelikler ne havayolları ne baska bir şey... Anlı şanlı kurumlar delik deşik oluyor kaç gündür..
Bu endekste bu direnci göateriyor ya helal olsun valla Gesan'a. Güneşli günler yakındır dostlar
Printable View
Ne holdingler ne bankalar ne demir çelikler ne havayolları ne baska bir şey... Anlı şanlı kurumlar delik deşik oluyor kaç gündür..
Bu endekste bu direnci göateriyor ya helal olsun valla Gesan'a. Güneşli günler yakındır dostlar
Puhahahaa.. Her yerden yemişiz dayağı, bi bu dik durmuş... Helal la sana, 265 maliyetten buralara gelmişken güldürdün ya :)
Dostum öyle deme. Böylesi bir günde bu performans bundan sonrası için yükselişin net sinyali olarak algılanmaya son derece müsait.
Ve unutmayalım borsada bir numaralı etken ne bilanço ne de başka bir şeydir.
Her şeyden önce "algı"dır.
Nasıl ki "ne yaparsa yapsin hangi KAP'i ataraa atsin artik güvenlmiyo" v.s algısı yapıstiysa kagida ve geldigi nokta ortadaysa
Şimdi de "böyle bir günde patron nihayet destek çikiyor" algisı da yeşerirse o zaman da işler olumlu anlamda terse döner.
Tabi aenin gibi "yılgın algı" galip gelirse o başka. Sen de haklısın
Bugün bekledigim 210 civariydi sabah hissiyatim buydu yine yanıldık... Perşembe eksi 4 endekste taban yedik cuma +4 endekste notrduk yani ekstra yüzde 10 bir yedik iki günde:) çok da unutkan olmamalıyız . İnşallah bir haberle güzel şeyler olur. Perşembe bir şey olacaksa yarın tavan yapariz
Patrona hisseye sahip çıkmıyor diye kiziyoruz ama adam daha ne yapsin. 4 milyon dolar kap atti bakti olmuyor 8 milyon dolar daha atti. Eger eksi olmaya devam etsek kiyidan köşeden zuladan bir tane daha patlatirdi valla. Normalde bu kaplari aksam atardi bizde dibi bulurduk akşama kadar. Neyse böyle bir günü kafayi gözü yardirmadan atlattik. Yarin bu astorcular bu kadar düşmüş kağıtları halen satmaya çalışırsa Öğlene kadar sanci devam edebilir. Ama kapanisa dogru kara bulutlar dagilir inşallah diyorum
Bugün tavan olsa o zaman işte oldu bu iş derdik. 300den alan da mutlaka var. Yüzde 50 den fazla çıkması gerekiyor agalar.
Dostum bazen benım de başım dönüyor :kahkah:
bu süreçten kendı adıma pek olumsuz etkılenmedım dıyebılirim !!..gesan da buralardan maliyetlerımızi yaptık !! Alfastan da yarın,perşembe ve cuma süpriz hareketler bekliyorum , bakalım olacak mı !! Olursa fazlalıkları gesana taşımaya devam !! Buralar dan fırsat veren tahtacıya selamlar !!