Sayfa 335/892 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 2,673 - 2,680 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    niye almayalim hocam,.?
    ilk bilancoda ucmaz mi ? veya en gec 2023 sonu ?
    Sabah 192den almayıp 202den millete yedirdikleri için almayın

2. Tahtada oyunlar bol sıkıntılı ni dönem ama günlük 14 milyon a tepkısiz kalması mantıkla açıklanacak bişey değil...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. gesan veresiye defterine yazdırmaya devam ediyor. son bir ayda yaklaşık 2 milyarlık iş bağlantısı yapıldı. fiyat 100 lira düştü.
    böyle giderse bir köşede sıkıştırıp topuğuna operasyon yapmak şart oldu

4. atılan kapların montanı son zamanlarda çok arttı..umuyorum ki bu yıl bazı çeyreklerde 2022 yılının tüm cirosunu yapsın..zaten twiter hesabında 21 günde 1,5 milyarlık iş aldık dediler...bir ayda 1,750 milyar dersek ve önümüzdeki iki ayda da bu şekilde devam ederse ?? 2023 yılı ilk çeyrekte 5,250 milyarlık iş almış olurlar...buda yıllık 21 milyar tl eder..geçen yılın tam 5 katı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    atılan kapların montanı son zamanlarda çok arttı..umuyorum ki bu yıl bazı çeyreklerde 2022 yılının tüm cirosunu yapsın..zaten twiter hesabında 21 günde 1,5 milyarlık iş aldık dediler...bir ayda 1,750 milyar dersek ve önümüzdeki iki ayda da bu şekilde devam ederse ?? 2023 yılı ilk çeyrekte 5,250 milyarlık iş almış olurlar...buda yıllık 21 milyar tl eder..geçen yılın tam 5 katı...
    piyasa degeri ne aldığı işler ulaşmış olur pahallı değil gesan olur

uzun vade attım kenara kısada her türlü aksiyonu yaşatır bunlar

6. Son dört günde 22 milyon dolarlık iş.
    Tahtacı, istediğin kadar ger yayını...
    Bu KAP'lar benim sabır katsayımı arttırıyor.
    50'den 60'a giderken beklediğim gibi bekliyorum seni.

Allah sana sabır versin bu arada tahtacı kardeş....

7. diğer hısselerde kazandıkça gesana taşımak gerek..harıka fırsatlar verıyor..endeks üzerınde de sağlam oyunlar donuyor..hakım güç sağlam taş..k geçiyor bizle..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    niye almayalim hocam,.?
    ilk bilancoda ucmaz mi ? veya en gec 2023 sonu ?
    dostum senıde sağlam silkeledıler sanırım ,bırara kontr smrtg ye sağlam dalıyordun zırvelerden,,umarım fazla bır zararın olmadı..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 335/892 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •