Sayfa 337/892 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Ne holdingler ne bankalar ne demir çelikler ne havayolları ne baska bir şey... Anlı şanlı kurumlar delik deşik oluyor kaç gündür..
    Bu endekste bu direnci göateriyor ya helal olsun valla Gesan'a. Güneşli günler yakındır dostlar

2. Puhahahaa.. Her yerden yemişiz dayağı, bi bu dik durmuş... Helal la sana, 265 maliyetten buralara gelmişken güldürdün ya

3.  Alıntı Originally Posted by Acemibalık Yazıyı Oku
    Puhahahaa.. Her yerden yemişiz dayağı, bi bu dik durmuş... Helal la sana, 265 maliyetten buralara gelmişken güldürdün ya
    Dostum öyle deme. Böylesi bir günde bu performans bundan sonrası için yükselişin net sinyali olarak algılanmaya son derece müsait.

Ve unutmayalım borsada bir numaralı etken ne bilanço ne de başka bir şeydir.

Her şeyden önce "algı"dır.

Nasıl ki "ne yaparsa yapsin hangi KAP'i ataraa atsin artik güvenlmiyo" v.s algısı yapıstiysa kagida ve geldigi nokta ortadaysa

Şimdi de "böyle bir günde patron nihayet destek çikiyor" algisı da yeşerirse o zaman da işler olumlu anlamda terse döner.

Tabi aenin gibi "yılgın algı" galip gelirse o başka. Sen de haklısın

4. Bugün bekledigim 210 civariydi sabah hissiyatim buydu yine yanıldık... Perşembe eksi 4 endekste taban yedik cuma +4 endekste notrduk yani ekstra yüzde 10 bir yedik iki günde çok da unutkan olmamalıyız . İnşallah bir haberle güzel şeyler olur. Perşembe bir şey olacaksa yarın tavan yapariz

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    diğer hısselerde kazandıkça gesana taşımak gerek..harıka fırsatlar verıyor..endeks üzerınde de sağlam oyunlar donuyor..hakım güç sağlam taş..k geçiyor bizle..
    Sn.kwon sizin hisselere giriş çıkış hızınızdan benim bile buradan başım dönüyor.Siz nasıl ayakta durabiliyorsunuz?
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

6. Patrona hisseye sahip çıkmıyor diye kiziyoruz ama adam daha ne yapsin. 4 milyon dolar kap atti bakti olmuyor 8 milyon dolar daha atti. Eger eksi olmaya devam etsek kiyidan köşeden zuladan bir tane daha patlatirdi valla. Normalde bu kaplari aksam atardi bizde dibi bulurduk akşama kadar. Neyse böyle bir günü kafayi gözü yardirmadan atlattik. Yarin bu astorcular bu kadar düşmüş kağıtları halen satmaya çalışırsa Öğlene kadar sanci devam edebilir. Ama kapanisa dogru kara bulutlar dagilir inşallah diyorum

7. Bugün tavan olsa o zaman işte oldu bu iş derdik. 300den alan da mutlaka var. Yüzde 50 den fazla çıkması gerekiyor agalar.

8. Dostum bazen benım de başım dönüyor

bu süreçten kendı adıma pek olumsuz etkılenmedım dıyebılirim !!..gesan da buralardan maliyetlerımızi yaptık !! Alfastan da yarın,perşembe ve cuma süpriz hareketler bekliyorum , bakalım olacak mı !! Olursa fazlalıkları gesana taşımaya devam !! Buralar dan fırsat veren tahtacıya selamlar !!

Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Sn.kwon sizin hisselere giriş çıkış hızınızdan benim bile buradan başım dönüyor.Siz nasıl ayakta durabiliyorsunuz?
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 337/892 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •