Ne holdingler ne bankalar ne demir çelikler ne havayollarý ne baska bir þey... Anlý þanlý kurumlar delik deþik oluyor kaç gündür..
Bu endekste bu direnci göateriyor ya helal olsun valla Gesan'a. Güneþli günler yakýndýr dostlar
Ne holdingler ne bankalar ne demir çelikler ne havayollarý ne baska bir þey... Anlý þanlý kurumlar delik deþik oluyor kaç gündür..
Bu endekste bu direnci göateriyor ya helal olsun valla Gesan'a. Güneþli günler yakýndýr dostlar
Puhahahaa.. Her yerden yemiþiz dayaðý, bi bu dik durmuþ... Helal la sana, 265 maliyetten buralara gelmiþken güldürdün ya![]()
Dostum öyle deme. Böylesi bir günde bu performans bundan sonrasý için yükseliþin net sinyali olarak algýlanmaya son derece müsait.
Ve unutmayalým borsada bir numaralý etken ne bilanço ne de baþka bir þeydir.
Her þeyden önce "algý"dýr.
Nasýl ki "ne yaparsa yapsin hangi KAP'i ataraa atsin artik güvenlmiyo" v.s algýsý yapýstiysa kagida ve geldigi nokta ortadaysa
Þimdi de "böyle bir günde patron nihayet destek çikiyor" algisý da yeþerirse o zaman da iþler olumlu anlamda terse döner.
Tabi aenin gibi "yýlgýn algý" galip gelirse o baþka. Sen de haklýsýn
Bugün bekledigim 210 civariydi sabah hissiyatim buydu yine yanýldýk... Perþembe eksi 4 endekste taban yedik cuma +4 endekste notrduk yani ekstra yüzde 10 bir yedik iki gündeçok da unutkan olmamalýyýz . Ýnþallah bir haberle güzel þeyler olur. Perþembe bir þey olacaksa yarýn tavan yapariz
Patrona hisseye sahip çýkmýyor diye kiziyoruz ama adam daha ne yapsin. 4 milyon dolar kap atti bakti olmuyor 8 milyon dolar daha atti. Eger eksi olmaya devam etsek kiyidan köþeden zuladan bir tane daha patlatirdi valla. Normalde bu kaplari aksam atardi bizde dibi bulurduk akþama kadar. Neyse böyle bir günü kafayi gözü yardirmadan atlattik. Yarin bu astorcular bu kadar düþmüþ kaðýtlarý halen satmaya çalýþýrsa Öðlene kadar sanci devam edebilir. Ama kapanisa dogru kara bulutlar dagilir inþallah diyorum
Bugün tavan olsa o zaman iþte oldu bu iþ derdik. 300den alan da mutlaka var. Yüzde 50 den fazla çýkmasý gerekiyor agalar.
Dostum bazen beným de baþým dönüyor
bu süreçten kendý adýma pek olumsuz etkýlenmedým dýyebýlirim !!..gesan da buralardan maliyetlerýmýzi yaptýk !! Alfastan da yarýn,perþembe ve cuma süpriz hareketler bekliyorum , bakalým olacak mý !! Olursa fazlalýklarý gesana taþýmaya devam !! Buralar dan fýrsat veren tahtacýya selamlar !!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri