Eyvallah..Gönlümüzü başka güzele kaptırdık diyelim.Taşıyabilen elbette sonunda çorbayı içer. fıtrat meselesi..bizimki biraz daha atraksiyonlu...Fırsat bulursam yine ilgilenirim.Başka kağıt taşıyıp burada yazmak da onu göstermez mi.
Printable View
Hersey kalbinizce olsun.
1 .Doviz deki hareketin olumsuz yansimasinin, bilanco uzerindeki baskisi azaldi.
2. Cimento fiyatlarina gelen %40 lik zam faaliyet karini olumlu etkileyecek onemli bir gelisme
3. Elektrik fiyatlarina gelen zamlarin olumlu etkisi.
4. HES lerde yasanan doluluk orani.
5. Donemsel olarak sektorun canlilik yasayacagi aylara yaklasilmasi
6. Hisse fiyatinin haketmedi seviyelerde bulunmasi,
Tum bu verileri goz onunde bulundurdugumda,satis degilde,pozisyon almanin daha rasyonel bir yaklasim olacagi sonucuna variyorum.Dilerim yanilmiyorumdur.Gozardi ettigim olumsuz bir gelisme,beklenti varsa,farkindalik yaratacak goruslere ve arkadaslara saygi duyarim.Kalin saglicakla.Y.T.D
işte bu kadar. Güzel özetlemişsiniz. Bazılar anlamamakta ısrar ediyor.
Sayın yönetimiz de Sanko nun yaptığı gibi özel emirle-yada piyasadan en azından defter değerine kadar alış yapsın da burda olduğunu hissettirsin. Yıllık bilançoyu değerlendirmesinde söke fabrika mayıs-haziran da çalışmaya başladığını(2018 de 6-7 ay) aklınızın bir köşesinde olsun.2019 yılı 12 ay çalışacak. her hangi bir aksilik olmaz ise.
hisse pazarlaması yapmayınız.:):):):)
ytd.
saygılar,
Yonetimin piyasaya girip hisse almayacagi goruluyor.Onlardan beklentim yok.Asil beklentim SANKO nun alim yapmasiydi.Mevcut fiyatlara tepkisiz kalmasi,bekleme modunda olmasi.Ustelik LAFERGE den yaklasik 2 $ a yuklu miktarda hisse alipta piyasadan cok daha dusuk rakamlara almaktan kacinmasi, anlasilabilir degil.y.t.d
Vergi dairesi bildirimi bugün yarın gelir,o zaman 2018 hedefleri ne ölçüde gerçekleşmiş görürüz,40 milyon dolarlık ihracat hedefi vardı,inşallah bir süpriz olurda bu hedef bile aşılmış olur...
Herkes değerleme yüzünden bu halde olduğumuzu iddia ediyor,ne oldu değerlemede eksimi geldi???
Hepimzin çok saçma bulduğu 500 milyon tl lik değerleme bile 2,77 tl artı yönde etki etmesi gerekirdi,hisse kaça düştü 2,2 !!!şimdi olacak işmi bu aşağı yukarı 2,8 tl defter değerini arttıran bir değerlemeden sonra hisse 2,2 oluyor,arsayı geçtim nerede 4 milyon ton kapasite? Nerede liman,3 tane Hes? Sanki değerlemede hisse yüzde 500 prim yaptıda sonuç böyle oldu.
Halka açık kısım blok halde toplu,büyük kısımda Sanko’da 45 milyon hisseyi 2 dolardan alan Sanko,Tınas’lardan toplu halde fiyatıda borsada yukarı çekip üstünede yüzde 20 fazla vererek alan Sanko tahtadaki 1-2 milyon serseri malımı alamıyor???Tahtadaki az sayıda aktör net olarak belli,kimse sendeki bendeki 2-3 milyon mal için böyle dev bir holdingde 12 sene böyle bir manipülasyonu yapmaz,bu işde sorumlulukları olanlar gereğini zamanında yapmadı,yada 12 yıldır olanları hepimize yaşattılar diyelim,şimdi yatırımlar bitti,gelecek bilançolarla iyi tablolar görürsek hissenin gerçek değerine gitmesi kolaylaşacaktır,ben son dönemde şirketin ve yönetimin maximum performansını sergilediğini düşünüyorum,gelecek tabloları bekleyip gerçekleşmeleri hep birlikte göreceğiz,bu saatten sonra yönetimden geri alım yada hisse fiyatına olumlu etki edecek hiç bir hamle ne bekliyorum nede zerre istiyorum,şirketi bizim için değil kendi menfaatleri için olması gerektiği gibi yönetsinler yeter,bunu gereği gibi yapsınlar bakın fiyat ne oluyor.
Herkes Söke’de bedelli bekiyor,bence olmaz,eğer olacaksada önce burada olur,eee Tarman abimize yazık demi,hep ona yüklenmek olmaz arka arkaya,o biraz dinlensin para biriktirsin yıl sonuna kadar,bu tarafta koca Sanko var,dünya kadar yatırım yapılmış birazda o elini taşın altına koysun şöyle 55-60 milyon filan bakalım,öyle 3-5 lotla tahta manipüle ettirmeye benziyormu?
Yukarıdaki yazdıklarınızdan;içerden bir miktar bilgi tırtıkladığınızı tahmin ediyorum sayın Ekspinoz.ama belkide ilk defa bu yazdıklarınızı nacizane dikkate alacağım.(Tabi bazende ben demiştim demek lazım değilmi) bakıp göreceğiz.sonuç ne çıkacak.ytd.
Al al sen bir de İnşallah burada benden tırsıp yazamadıkları için operasyonu sağda solda dedikodu şeklinde yürütmeye kalkışanlar var inşallah onların dedikoduları da kulağına gelir. :):):) Burası zaten hiç yanılmayanlarla dolu bak.Hem de senin hiç toz kondurmadıkların.Birazda onlardan feyz al. :)
Senin yazdıklarının anlanacak bir tarafı yok zaten.İnşallah benim dediğim olur o dedikodular gelir kulağına o zaman sendeki jeton belki düşer. :) Maşallah burası zaten bizim dışımızda herşeyi her şartta bilenler ile dolu.Ama işte reel sanalda kartondan traderlık yaratmaya benzemiyor.
Mesela bak vatandaşın biri bugün 2,75 ortalama ile mala atlamış seans sonuda ruhunu teslim etmiş.Mesela kim acaba?
https://www.youtube.com/watch?v=kmctqUnzUVw
Bak bu linkte benden sana gelsin klibi pek tasvip etmiyorum ama sound güzel ama sakın bak bir anlam çıkartıp işlem yapmaya kalkışma mesuliyet kabul etmem.:)
https://www.dizibox.pw/bull-3-sezon-13-bolum-izle/
Bak bu bölümde çok ilginç.Yanlız ben bu avukat gibi kulaktan dolma bilmiyorum bu işleri buradaki bazılarının dikkatine.
Yahu traderlik kim ben kimimim.ben bir ky yim.gördüğüm doğruları takdir eder,yanlışları sonuna kadar eleştiririm.Bunlarda benim fikir özgürlüğüm.Benim yanlışım olursada başkaları eleştirir.Doğruluğuna yanlışlığına okuyan karar verir.sonuç olarak.herkez kendi bilir.
Sayın badi bencede artık susun
Bilgi dışında her şeyi paylaşıyorsunuz şirketle ilgili bilgi ve düşüncelerede savaş acıyorsunuz lütfen sözde ky savunuculuğunu bırakın
Burası bilgi paylaşım yeri herkes kendi kararını verip sonuçlarına katlanabilir yazınızı görünce acaba yine kimi suçluyor düşüncesinden başka bize bir şey hatırlatmıyorsunuz
http://m.haber7.com/guncel/haber/282...lmadi/?detay=2
İstanbul’da yaşanan vahim facia sanırım bir milat olacak,özellikle İzmir’de vatandaşın kefyine göre uygulanmakta olan kentsel dömüşüm anlayışının ne kadar tehlikeli sonuçları olabileceği net olarak anlaşıldı,muhtemelen en kısa sürede kentsel dönüşümü hızlandıracak yasalar hayata geçirilecek,İzmir’in oransal olarak kentsel dönüşüme en fazla ihtiyacı olan şehir olduğunu dikkate almak lazım,kentte halen bir kaç bölgede düşük yoğunlukla devam eden kentsel dönüşümün hızlanması hem İzmir halkının hak ettiği yüksek standartlarda alanlarda yaşama şansına hemde bölgede en büyük pazar payına sahip şirketimizin mali tablolarına ciddi katkı yapacaktır.
Sayın Badi sanalda karton trader dediğim sen değilsin.Onu buradaki yazdıkları ile reelde yaptıkları uzaktan yakından alakası olmadığını net bildiklerim için yazdım.Hey Allah'ım ya.Bak bir kez daha net olarak yazıyorum senin reelde kim olduğunu bilmiyorum.Benim yazdığım herşeyin adresi belli burada boş yere alınganlık yapma artık.Biraz daha böyle herşeye muhatapları susarken sen atlarsan benimde aklıma başka şeyler gelecek en sonunda hiç aklımda yokken getireceksin bunu.Harbiden artık alttaki imzamı Badi bu yazı sana hitaben değil diye değiştirteceksin bana en sonunda.
Sayın Whiningman burada ömrümüzü yediği yetmedi wp de tam mı yesin.Ben ona hiç sallamadım bu topicde.Ona sıra gelmez çünkü.Ben zaten onun sayesinde tahtada cirit atanlar buralarda da cirit atarken kimse kusurabakmasın daha fazla hakaret işitemeyeceğim.Yoksa yazsın çizzin özgürce takılsın bana ne umrumda mı?Bizi katmasın yazılarına her iki cümlede bir gerisi zerre umrumda değil.Değil 6 ay 6 yıl görünmez olurum.Hatta hiç görünmem.Benim için sıkıntı değil.
Vay bee ne bt yımış ömrümüzü yedi...halen beklemeye devam [emoji4]
http://cementurk.com.tr/5-yilda-üret...-katina-cikti/
Evet gerçekten ömrümüzü yedi...yabancı yayınlardan global çimento fiyatlarına bakın,hiç yabancı diliniz yoksa Alibaba’dan portlant çimento fiyatlarına bakın,en kötü kalite çimento bile tonu 45$ dan aşağıya değil,ortalama 50$ üzeri piyasa,hadi 45$ dan sattın diyelim,5,8 milyon tonda ortalama 12 dolar kazansan 70 milyon dolar eder,şimdi olacak işmi bu Pd,evet ben Anzer balı demiştim zamanında halende arkasındayım,filmin sonunda etiketin arkasıda görünür elbet,üzerine gerçek fiyatı konulana kadar buradayız,bakalım gerçek fiyatı kim üzerine koyacak,yönetim -A-kovanı Anzer fiyatına bile satmaz iken bizim -B- kovanı balın toz şeker fiyatınında altına işlem görmesine bir reaksiyon göstermedi,halbuki ikiside aynı bahçenin ürünü ,Sanko’da zaten sizi kurtarmayı vaad etmiyoruz diyerek rengini belli etmişti ilk günden,tek kurtuluşumuz gelecek iyi bilançolara ve yüksek temettülere kalmış görünüyor,Allah’tan o cepheden güzel sinyaller fazlası ile geliyor.
Benim anlamadığım nokta hadi biz işi bilmiyoruz diyelim bu Tarman denen sözde borsa dehası Söke’ye,Buçim’e,Göltaş’a,Batıçim’e vb. Şirketlere dünya kadar parayı gömmüş bir çoğunda dolar bazında parası pul olmuş,şimdi kimse hisse oranı aynı fark etmez demesin çünkü sizinde hisse oranınız aynı ama hepimizin parası pul oldu başta miras paylaşımında hisseleri tercih eden Ünal ailesi,şirketten ayda 20 bin değil 100 bin lira aylık alsa,altınada makam arabası olarak Octavia değil Lombargini çeksen yine çıkmaz o zarar...
Bu Tarman denen adamın mutlaka ortakları veya parasını yönettikleri vardır,hiçmi hesap soran,arıza çıkartan olmuyor acaba???
https://www.mgm.gov.tr/sondurum/kar-kalinliklari.aspx
Sayın Cari,ne kadar ❄’lı bir yatırım yaptıkarını bu sene göreceksiniz,Askerliğimi yaptığım Isparta’nın dağları belkide 100 yıldır böyle bir ❄ ⛄ görmedi,enerji bu sene bırakın bilançoya yük olmayı,kurlar böyle kalırsa çok ciddi ❄ bile getirebilir,tabiki güvendiğimiz dağlara Mart ❄ ı yağmazsa :),Türkiye sınırlarında ölçülen en yüksek kar kalınlıkları başta Davraz dağı olmak üzere Isparta il sınırlarında Eğirdir ve Kovada gölleri havzasında ölçülmüş durumda.
https://www.superhaber.tv/turkiyenin...k-haber-100404
Samimi olarak söylemek gerekirse Kovadaların alımı hem tercih yönünden hemde teklif edilen fiyat yönünden büyük bir hata idi,zira Kovada gölü Türkiye’de baraj ve Hes’lere ciddi zarar veren kum midyesinin görüldüğü ilk Hes olma özelliğini taşıyor,ayrıca Eğirdir gölü ile olan kanal ve benzeri nedenlerden ötürü olabilecek en sorunlu Hes tercihi diyebiliriz,zaten kapasite ve üretim rakamlarıda bunu gayet iyi açıklıyor,ancak geçen yıl üretim artışı ile ilgili bazı çalışmalar yapıldı diye duyumlarım oldu,konuyla ilgili detaylı bilgisi olanlar katkı yaparsa sevinirim...
Neyse vakit baya geç olmuş,nedendir bilmiyorum ama bu gece baya YOĞUNLAŞTIM hisseye...
https://www.google.com.tr/amp/s/www....kU-ahnr7QmVmfg
Bu düğünün bağlantısını acentacı bir arkadaşım yaptı,düğünü yapanlar Hindistan’lı çimentocu bir aile,daha öncede bir çok Hint’li çimento zengini benzer düğünler yapmıştı,gideceklerini bilsem bizim yönetimede davetiye yollatacaktım ama düğün üç gün sürüyor,hem işler aksamasın hemde bizim yönetimi geleneksel kıyafetlerle Hint dansı yaparken hayal edince kesin olarak vaz geçtim :) ...(bu sahneyi mutlaka 10 saniye hayal edin)...Bu düğünün maliyeti inanılmaz,demekki elin Hintlisi bu işden para kazanıyor ve ayrıca “PAYDAŞ” ları ile paylaşıyor,benimde 2020’de oğlana sünnet düğünü yapma planım var ama Batıçim’e kalırsak herhalde 2023 de yaparız :)
Koşullar değişmezse 2020 ve sonrası için favori hisselerimden.
Bence koşullar değişirse favori hisselerden olabilir.
1.İmtiyaz kalkar ise
2.Yönetim değişir ise..(yönetemiyorlar.)
Çünkü her gelen sizin gibi ümitlerle geliyor ve gidiyor.bizim gibi numunelikler hariç.hani derler ya; can çıkmadıkça ümitte vardır diye...inşallah her şey gönlünüzce,gönlümüzce olur.
Ne oldu senaryo yinemi tutmadı?Her zamanki gibi kötü senaryoya oynandı ama yine tutmadı,endeks düşerken tohumuna para sayılmamış gavur malı gibi veriyordunuz,çıkarken ses seda yok,büyük ihtimalle vergi dairesi kötü gelir milletin morali bozulur bilançoya kadar malı toplarız hesabı yapıyorsunuz ama evdeki hesap çarşıya uyacakmı bakalım!?!
aynen hesap ortada vergi diresi kötü gelir. aman malı kaptırmayın.konsalide iyi gelmemesi için hiç bir sebep yok.
Lütfen mal pazarlamayın 2,73*2,25=6,14 TL /5,27 tl/usd = 1,16 usd hisse başına 2 usd veren SAKON da zarar da; BATI SÖKE zararın ağa baba basını yapmış % 4 BATI HİSSESİ alarak.....sahi kim kar da yahu....
ytd.
saygılar,
Madem herkes zararda burada mal pazarlanıldı yazıları ile beraber hakaretler havada uçuşurken ve sende buna çanak tutacağına o zaman konuşacaktın şimdi değil.Geçti borun pazarı sür eşeğini limana.
Canını okudunuz bu topiğin tahtada 3 kuruş al-sat yapıp kar elde etmek için.Ben çok iyi biliyorum sizin ne yaptığınızı rahat ol sen.Çünkü sadece elin değil çenende durmuyor.Savaşacak adam korkup bana da laf gelecek diye bir çok şeyi bildiği halde tırsıp susmaz.Oku yazılarımı da biraz feyz al.Artık şimdi doya doya burada hayallerinin peşinde koşabilirsin.Nasıl olsa geçti borun pazarı sür eşşeğini Alsancak'a.
Çıkarırsın çıkarırsın öyle bir çıkarırsın ki hatta birileri ayakta uyurken yazılanlardan en iyi anlamı sen çıkartırsın.
şu hisse de kaç kişi kar da ?
ytd.
saygılar,
KAP: [BTCIM ] MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/739091 Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
BTCIM 1 BATIÇIM BATI ANADOLU ÇIMENTO SANAYII A.S. E AHMET KEMAL BAYSAK 62.348,866
Bu kadar çok insanın organize bir şekilde ve yıllarca aşağıya oynamasının tesadüf olması mümkün değil,SPK aylar oldu ama halen faturayı kesemedi,yönetimde pd’yi arttırmak için çalışmalara devam ediyor galiba,muhtemelen çalışmalar Türkiye AB’ye girince sonuçlanır!
Fiyati asagiya cekme cabalari bugunde devam edecek goruluyor.Arkalarinda yonetimin yol vermesi yada SANKO nun goz yummasi,olmadan bu hareketlere cesaret edip tekrar tekrar denemeye devam etmeleri cok zor.Kirlenmeyen tarafiniz kalmadi.Dilerim bu yaptiklariniz yaniniza kalmaz.Her kimseniz artik.
Bu hafta bilanço cuma gelebilir. Külümüz gözümüzün önüne dökülecek bu bilanço geleceğe ışık tutacak. 2019 ihracatla atlatılırsa 2020 daha iyi olur.