Originally Posted by
CARİ
aynen hesap ortada vergi diresi kötü gelir. aman malı kaptırmayın.konsalide iyi gelmemesi için hiç bir sebep yok.
Lütfen mal pazarlamayın 2,73*2,25=6,14 TL /5,27 tl/usd = 1,16 usd hisse başına 2 usd veren SAKON da zarar da; BATI SÖKE zararın ağa baba basını yapmış % 4 BATI HİSSESİ alarak.....sahi kim kar da yahu....
ytd.
saygılar,
Madem herkes zararda burada mal pazarlanıldı yazıları ile beraber hakaretler havada uçuşurken ve sende buna çanak tutacağına o zaman konuşacaktın şimdi değil.Geçti borun pazarı sür eşeğini limana.
Canını okudunuz bu topiğin tahtada 3 kuruş al-sat yapıp kar elde etmek için.Ben çok iyi biliyorum sizin ne yaptığınızı rahat ol sen.Çünkü sadece elin değil çenende durmuyor.Savaşacak adam korkup bana da laf gelecek diye bir çok şeyi bildiği halde tırsıp susmaz.Oku yazılarımı da biraz feyz al.Artık şimdi doya doya burada hayallerinin peşinde koşabilirsin.Nasıl olsa geçti borun pazarı sür eşşeğini Alsancak'a.
Çıkarırsın çıkarırsın öyle bir çıkarırsın ki hatta birileri ayakta uyurken yazılanlardan en iyi anlamı sen çıkartırsın.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 11-02-2019 saat: 16:11.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri