Sayfa 169/597 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by ellocu Yazıyı Oku
    Koşullar değişmezse 2020 ve sonrası için favori hisselerimden.
    Bence koşullar değişirse favori hisselerden olabilir.
    1.İmtiyaz kalkar ise
    2.Yönetim değişir ise..(yönetemiyorlar.)
    Çünkü her gelen sizin gibi ümitlerle geliyor ve gidiyor.bizim gibi numunelikler hariç.hani derler ya; can çıkmadıkça ümitte vardır diye...inşallah her şey gönlünüzce,gönlümüzce olur.

2. Ne oldu senaryo yinemi tutmadı?Her zamanki gibi kötü senaryoya oynandı ama yine tutmadı,endeks düşerken tohumuna para sayılmamış gavur malı gibi veriyordunuz,çıkarken ses seda yok,büyük ihtimalle vergi dairesi kötü gelir milletin morali bozulur bilançoya kadar malı toplarız hesabı yapıyorsunuz ama evdeki hesap çarşıya uyacakmı bakalım!?!

3.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Ne oldu senaryo yinemi tutmadı?Her zamanki gibi kötü senaryoya oynandı ama yine tutmadı,endeks düşerken tohumuna para sayılmamış gavur malı gibi veriyordunuz,çıkarken ses seda yok,büyük ihtimalle vergi dairesi kötü gelir milletin morali bozulur bilançoya kadar malı toplarız hesabı yapıyorsunuz ama evdeki hesap çarşıya uyacakmı bakalım!?!
    aynen hesap ortada vergi diresi kötü gelir. aman malı kaptırmayın.konsalide iyi gelmemesi için hiç bir sebep yok.
    Lütfen mal pazarlamayın 2,73*2,25=6,14 TL /5,27 tl/usd = 1,16 usd hisse başına 2 usd veren SAKON da zarar da; BATI SÖKE zararın ağa baba basını yapmış % 4 BATI HİSSESİ alarak.....sahi kim kar da yahu....
    ytd.

saygılar,

4.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    aynen hesap ortada vergi diresi kötü gelir. aman malı kaptırmayın.konsalide iyi gelmemesi için hiç bir sebep yok.
    Lütfen mal pazarlamayın 2,73*2,25=6,14 TL /5,27 tl/usd = 1,16 usd hisse başına 2 usd veren SAKON da zarar da; BATI SÖKE zararın ağa baba basını yapmış % 4 BATI HİSSESİ alarak.....sahi kim kar da yahu....
    ytd.

saygılar,
    Madem herkes zararda burada mal pazarlanıldı yazıları ile beraber hakaretler havada uçuşurken ve sende buna çanak tutacağına o zaman konuşacaktın şimdi değil.Geçti borun pazarı sür eşeğini limana.

Canını okudunuz bu topiğin tahtada 3 kuruş al-sat yapıp kar elde etmek için.Ben çok iyi biliyorum sizin ne yaptığınızı rahat ol sen.Çünkü sadece elin değil çenende durmuyor.Savaşacak adam korkup bana da laf gelecek diye bir çok şeyi bildiği halde tırsıp susmaz.Oku yazılarımı da biraz feyz al.Artık şimdi doya doya burada hayallerinin peşinde koşabilirsin.Nasıl olsa geçti borun pazarı sür eşşeğini Alsancak'a.

Çıkarırsın çıkarırsın öyle bir çıkarırsın ki hatta birileri ayakta uyurken yazılanlardan en iyi anlamı sen çıkartırsın.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 11-02-2019 saat: 16:11.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Madem herkes zararda burada mal pazarlanıldı yazıları ile beraber hakaretler havada uçuşurken sende buna çanak tutacağına o zaman konuşacaktın şimdi değil.Geçti borun pazarı sür eşeğini limana.
    biz o sıra alış yaptığımız için sesimizi çıkarmadık .Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşıyorduk.
    Limanda iskelede her şey net olarak görünüyor.
    Kredi ile mal taşımıyoruz. Sıkıntı yok.....iskeleyi izliyorum......
    ytd.
    Saygılar,

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Madem herkes zararda burada mal pazarlanıldı yazıları ile beraber hakaretler havada uçuşurken ve sende buna çanak tutacağına o zaman konuşacaktın şimdi değil.Geçti borun pazarı sür eşeğini limana.

Canını okudunuz bu topiğin tahtada 3 kuruş al-sat yapıp kar elde etmek için.Ben çok iyi biliyorum sizin ne yaptığınızı rahat ol sen.Savaşacak adam korkup bana da laf gelecek diye bir çok şeyi bildiği halde tırsıp susmaz.Oku yazılarımı da biraz feyz al.
    Senin yazılarından BEN bir şey çıkaramıyorum.kafamız fazla basmıyor...yapacak bir şey. o kadar çalışıyor.

7. şu hisse de kaç kişi kar da ?
    ytd.
    saygılar,

KAP: [BTCIM ] MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/739091 Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu

BTCIM 1 BATIÇIM BATI ANADOLU ÇIMENTO SANAYII A.S. E AHMET KEMAL BAYSAK 62.348,866

Sayfa 169/597 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •