Originally Posted by
Badi
Yahu traderlik kim ben kimimim.ben bir ky yim.gördüğüm doğruları takdir eder,yanlışları sonuna kadar eleştiririm.Bunlarda benim fikir özgürlüğüm.Benim yanlışım olursada başkaları eleştirir.Doğruluğuna yanlışlığına okuyan karar verir.sonuç olarak.herkez kendi bilir.

Originally Posted by
whiningman
Birbirinize whatsup dan yazsaniz cok mutlu olacagim.Bu nedirya sazi almis birbirinize sallayip duruyorsunuz. Yeter...! hatta en az 5-6 ay yazmayin lutfen buraya kafam kaldirmiyor sesinizi
Sayın Badi sanalda karton trader dediğim sen değilsin.Onu buradaki yazdıkları ile reelde yaptıkları uzaktan yakından alakası olmadığını net bildiklerim için yazdım.Hey Allah'ım ya.Bak bir kez daha net olarak yazıyorum senin reelde kim olduğunu bilmiyorum.Benim yazdığım herşeyin adresi belli burada boş yere alınganlık yapma artık.Biraz daha böyle herşeye muhatapları susarken sen atlarsan benimde aklıma başka şeyler gelecek en sonunda hiç aklımda yokken getireceksin bunu.Harbiden artık alttaki imzamı Badi bu yazı sana hitaben değil diye değiştirteceksin bana en sonunda.
Sayın Whiningman burada ömrümüzü yediği yetmedi wp de tam mı yesin.Ben ona hiç sallamadım bu topicde.Ona sıra gelmez çünkü.Ben zaten onun sayesinde tahtada cirit atanlar buralarda da cirit atarken kimse kusurabakmasın daha fazla hakaret işitemeyeceğim.Yoksa yazsın çizzin özgürce takılsın bana ne umrumda mı?Bizi katmasın yazılarına her iki cümlede bir gerisi zerre umrumda değil.Değil 6 ay 6 yıl görünmez olurum.Hatta hiç görünmem.Benim için sıkıntı değil.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri