DTH lar birden azaldıysa yükseliş ondandir. :)
Malum DTH lar bozulmadan yükseliş olmaz. :)
Printable View
https://dokuz8haber.net/wp-content/u...B1-990x512.jpg
Kışın soğuğunda bu kuyrukta, dötümüz donmasın arkadaşlar, unuttuğum bir sey kaldımı?:kahkah:
kapakla voliyi vuracak olsaydı reha abi vururdu.
hergün forumda minyonlarca kapak yapıyor :kahkah:
Soğan kurumu, dolar kurumu ? işte bütün mesele bu.:)
Gözü kapalı iktidar destekçisi olanlara çok üzülüyorum. Hiç bir partiye sonsuz açık destek vermeyiniz. Sürekli denetleyen, eleştiren ve sorgulayan olunuz. Çocuklarınıza hesap veremezsiniz. Kamu kurumlarının durumuna bakınız.
Geçen gün Ankaradan internet üzerinden ambalaj malzemesi sipariş etmiştim. PTT kargoya vermiş. Taşeron eleman kapının önüne malzemeleri bırakıp gitmiş. İmzamı almadı. bende ücreti onaylamadım. Dün Alternatifbank eve bankamatik göndermiş, yine PTT sms atmış '' gönderiniz dağıtıma çıkmıştır '' diye. Bütün gün evden çıkmadık. Akşam 16 da '' evde bulunamadığınız için ihbarname bırakılmıştır '' diye sms geldi. Kapıda ihbarname yoktu. Bu sabah yine dağıtım sms 'i gönderdiler ve saat 16 da beni yine bulamamışlar. Gülermisin ağlarmısın ? Bu kurum kimlerin elinde ? Bu cesaret nereden geliyor ?
Dolar düşecekmiş, güven tammış, körler sağırlar birbirini ağırlar. Benim güvenim yok. Doğruyu söyleyeni her yerden kovuyorlar. Yalan dolan muteber sayılıyor. Bu davranış apt. yönetiminden , otobüs firmasına, emniyetten, eğitime hızla yayılıyor. Yazık ülkeye...
Soğanın kendi kuru, doların tuzu kuru. :he:
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beni bilenler az yazdığımı da bilir. 5 yıl öncesine kadar dövizle hiç işim olmamıştı. Sonra paranın eridiğini gördüğümden dövize geçtim. Dolar 7 oldu satmadım, 5,5 oldu satmadım, satmayacağım. Faizinde de gözüm yok. Her ay düzenli fiyata bakmadan artan parayla değişik döviz alıyorum. Bir olur 4 yıl olur fark etmez . Bu TL. buraya park etmez. Gır gır şamata 2 günde bir okuyorum buraları, havam değişiyor.
Biraz evvel PTT kargodan bahsedilmiş, kargo firmasına bakarım, PTT kargo yazıyorsa hemen vazgeçerim alışverişten.
Gaastamonulu var mı aranızda ? Haftasonu Maltepede Gaastamonu günleri varmış...Gidip ne yiyek ne alak ?
Ben de katiyen seçmem. Fakat bazı firmalar kendi anlaşmaları olduğundan zorunlu gönderiyorlar . Bankayı aradım, başka bir dağıtım firması bulamadınız mı dedim. '' Malum katar bankası olunca, PTT zorunlu '' dedi. Yani tarafını seç meselesi...
20 Eylül Cuma 17:26 TRUMP: BU YAPTIRIMLAR ŞU ANA KADAR İRAN'A UYGULANAN EN YÜKSEK YAPTIRIMLAR -BN
20 Eylül Cuma 17:25 TRUMP , ABD'NİN İRAN ULUSAL BANKASINA YAPTIRIM UYGULADIĞINI AÇIKLADI -BN
dolar 5.7485
Günlük Toplam USDTRY İşlem Miktarı : 2.751.000.000
Günlük Toplam EURTRY İşlem Miktarı : 90.000.000
Son güncellenme tarihi : 17:37:53
buna rağmen artış yaşanıyor.
hafta sonu birşey mi var?
Urfada sağlık çalışanlarının izinlerinin iptal edildiği haberi doğruymuş...
USD/TL operasyon beklentisi ile mi yükseliyo ?
Ya müdahale ederiz dolar yükselir, ya da durdurmak için doları yükseltirler.
Bunları ülkeyi bu hale getirmeden önce düşüneceklerdi.
En kötü ihtimal 7 Milyon Suriyelimiz daha olur.
5,75'i kıracak gibi gidiyo
20 milyon civarıymış.
balatalar tekrar ısınmaya başladı :)
Dolara çakılıp kalmayalım arkadaşlar, enbesiller sonra laf ediyorlar.:yes:
50 okka soğan, 30 okka domates stokladım, onlardan bir cacık olmaz dediniz!:agla:
Beyin fırtınası yapalım da, voliyi vuracak bir şey bulalım.:oleyo:
Bu domates sosu iş zor... o kadar uğraşıyorsun, sos yapıyorsun... kapak yok.. hadeee..
Onun için benim önerim domates tableti yapmak.. şöyle aspirin büyüklüğünde... iyi bir ar-ge yapsak, üç seneye kalmaz icat ederiz.. :he:
Düşünsene... dört tablet at tencereye, bir litre de su.. kaynat.. karabiber, tuz, biraz da rendelenmiş kaşar... al sana 4 kişilik domates çorbası...
Ya da, at tavaya iki tablet, kır üstüne iki yumurta, biber, tuz.... al sana melemen.... ekmeği bandır bandır ye.. :he: