-
Gözü kapalı iktidar destekçisi olanlara çok üzülüyorum. Hiç bir partiye sonsuz açık destek vermeyiniz. Sürekli denetleyen, eleştiren ve sorgulayan olunuz. Çocuklarınıza hesap veremezsiniz. Kamu kurumlarının durumuna bakınız.
Geçen gün Ankaradan internet üzerinden ambalaj malzemesi sipariş etmiştim. PTT kargoya vermiş. Taşeron eleman kapının önüne malzemeleri bırakıp gitmiş. İmzamı almadı. bende ücreti onaylamadım. Dün Alternatifbank eve bankamatik göndermiş, yine PTT sms atmış '' gönderiniz dağıtıma çıkmıştır '' diye. Bütün gün evden çıkmadık. Akşam 16 da '' evde bulunamadığınız için ihbarname bırakılmıştır '' diye sms geldi. Kapıda ihbarname yoktu. Bu sabah yine dağıtım sms 'i gönderdiler ve saat 16 da beni yine bulamamışlar. Gülermisin ağlarmısın ? Bu kurum kimlerin elinde ? Bu cesaret nereden geliyor ?
Dolar düşecekmiş, güven tammış, körler sağırlar birbirini ağırlar. Benim güvenim yok. Doğruyu söyleyeni her yerden kovuyorlar. Yalan dolan muteber sayılıyor. Bu davranış apt. yönetiminden , otobüs firmasına, emniyetten, eğitime hızla yayılıyor. Yazık ülkeye...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri