Sn. hayrani verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. ALE fonundan çıkıp, tekrar AIS fonuna geçmeye karar verdim.
Printable View
Onumuzdeki hafta 13 une kadar
HST ve HTT getiri yaparmi
5 yillikda dususte sade 10 yillik hafif yukseliste
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Memorex ustad
Bugun satis yiyor pazarteside yiyecek
Anlami nedir bu konuda acemiyim
3 gun oldu hst ve htt alali ilk gunku mk366 yi kacirdik 2 gundur de eksideyim pff satip buraya gectim onumuzdeki hafta arti yaparmi yoksa ptesi veya sali satmalimiyim.
Valörsüz altın fonu var mıydı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İKvba dan çıkıp ppf ye geçmek mantıklı mı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hisse senedi gibi anlık alıp satabilirsiniz. Matriks kodu GLDTRF, T+2'de takas gerçekleşir.
http://www.goldist.com.tr/altin-fonu-fon-bilgileri
Kira sertifikaları fonlarının getirileri kira sertifikaları piyasası'nda oluşan fiyat hareketlerine göre oluşuyor. Sığ olan bu piyasayı hiç izlemeden sertifikaların fiyatlarını bilmeden bu fonlara yatırım yapmak ezbere iş yapmaya benziyor. Fon getirileri hiçbir zaman saçma sapan olmuyor sertifika piyasası'nda oluşan fiyatlamaların birebir yansıması oluyor.
saçma sapandan kastım, tahvillerdeki gibi öngörülebilir olmaması, piyasanın sıpğ olmasından dolayı faiz düşüşlerinde normalde iyi getirmesi gerekirken umulmadık şekilde kötü getiriler, bazan da faiz yükselişlerinde kötü getiri olması gerekirken güzel getiriler olabiliyor. sonuçta illa ki kendi piyasasını takip ediyor ama bunu bizler göremiyoruz. sığ piyasada da tahvillerle paralel olmayan getiriler oluyor ve bu durum da öngörülemez ve benim tabirimle saçma sapan bir durum oluyor. üç kuruşluk sertifika getirisi için de matriks satın alamayacağımıza göre ancak uzun vade için tutulabileceğini düşünüyorum. kısa vadede ne olacağını bilemiyoruz
Tesekkurler bilgi icin
Uzun vadeli tahvil içeren HTT (-) %0.05
Orta vadeli tahvil içeren HST (+) %0.06
tzv 13,43 mkk
GPG günü tahminen % 0,06 haftayı % 0,54 değer artışı ile 1,3247 seviyesinde tamamladı
Varlık Dağılımı
Repo Mevduat Vb % 77,3
Net Hisse Senedi % 9,8
Bono % 6,7
Y.Para % 1,5
Pair Trade Pozisyon Büyüklüğü % 15,5
Fon Büyüklüğü: 100,6 milyon TL
Bilgi Hattı: 0312 438 27 00
Al im ve satim komisyonlari da tacirlere kaliyor.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tek bir kurumla çalışmıyorlar :) Yaklaşık 350 bin TL komisyon ödemişler son 3 aylık dönemde . 280 bin Tacirlere, 60 bin YF'ye gitmiş :)
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/792956
Takipteki hisse fonlardan MAC ve EID güzel kapattı günü. ACC'de yeni dağılım gelmediği için birşey söylemek zor ona.
OSL sığ ,içinde tahvil oranı %15 yani tahvillerdeki oynaklığa duyarlılığı az olur işime yaramaz ve saat 13:30 ile sınırlı
İST derin ama içinde tahvil oranı %11 tahvillerdeki oynaklıktan faydalanmak olanaksız ve saat 13:30 ile sınırlı ayrıca öst lerden faktoring firmaları beni tedirgin ediyor.İST nin geçmişi temiz ama ekonomik ortam geçmişten çok farklı !!
Getirileri tzl den çok farklı değil ama tzl,tzv,zpk yı saat 16:00 ya kadar alıp satabilme özgürlüğü var bu nedenle daha iyi arbitraj yapılabiliyor.
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=ZBK
TEFAS İşlem Durumu ''Fon Alımına Kapalı, Fon Bozumuna Açık'' şeklinde yazılı, başka fonlarda alım konusunda sorun yaşayan arkadaşlar acaba bu tür uyarı yazısını görmediler mi? yoksa uyarı yazısı olmamasına rağmen mi fon alımı engellendi?
hocam hangi fonlar var elimizde RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.