Sayfa 164/1000 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    "TCD Fon 31.10.2019 Tarihli Fon Portföy Dağılım Raporu" demişler
    Teşekkür ederim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    hangi orta vadeli tahvil fonundasın?
    HST veHTT var

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    örnek üzerinden gidelim
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TZV için veya başka herhangi bir fon olsun farketmez.Tefas taki sayfasında ''fon profili'' başlığının altında ''KAP Bilgi Adresi'' nin üzerine tıkla açılan sayfada ''Özet Bilgiler'' e tıkla sayfanın aşağısına doğru ''son beş bildirim'' yazısını göreceksin.Porföy dökümünü görmek istiyorsan bildirimlerden ''portföy dağılım raporuna'' tıkla açılan sayfada sol üst köşede pdf formatında hazırlanmış bilgilendirmeye tıklayıp indir ve aç.Ayrıntılı dökümü göreceksin.
    Memorex çok faydalı bilgiler paylaşıyorsun. En azından bana çok faydan dokundu. Fonun dağılım raporunu buldum. istememdeki sebep 2 yıllık tahvillerde bir miktar düşüş , 5 yıllıklarda ise daha fazla yükseliş vardı. Şimdi bu durumun Orta Vadeli Borçlanma Araçları fonunun fiyatını nasıl etkileyeceği yönünde şüphelerim vardı. Hala da var. Rapordan tahvil ve bono tarihlerini inceleyince daha çok 2 yıllık vadenin altında bono ve tahvil var. Uzun vadeliler de var. Bu bakımdan merak içindeyim. Bir ara satmak düşüncesi içindeydim ama vaz geçtim. Bakalım sonuç ne olacak? Boşuna dememişler tecrübe yediğin kazıkların bileşkesidir diye. İşin kötüsü fonun bağlı alduğu kurumu arıyorum. Adamlar doğru düzgün cevap veremiyor ya da vermiyorlar. Örneğin Fonların dağılım raporları bizde yok diyorlar. Bakalın ne olacak göreceğiz. Bol kazançlar

4. arkidisler

bu tacirler kendi nasil kazaniyor? mesela bugun 1.5 yazmis ta gercek mesela 3 mu bizlere 1.5 yapiyor? bilen varmi nasil kazandigin?

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    arkidisler

bu tacirler kendi nasil kazaniyor? mesela bugun 1.5 yazmis ta gercek mesela 3 mu bizlere 1.5 yapiyor? bilen varmi nasil kazandigin?
    Yönetim ücreti
    Performans ücreti
    Gibi gelirler ile

6.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    HST veHTT var

Memorex.benimkinede yorumlasan
    HST ve Htt

7.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    HST veHTT var

HST nin tahvillerine göz attığım kadarıyla bugün ya yatay ya da oranlarında hafif yükseliş var ama asıl pazartesi valörlülerde belirgin olarak oranlarda yükseliş var.Önümüzdeki hafta yapılacak ihaleler öncesi pozisyon ayarlamaları yapılıyor anlaşılan.Haftasonu getiriniz keyif vermeyebilir fakat pazartesi günü daha tatsız olacak görünüyor.İhalelerden sonra prim yaptırabilirler ancak.
    HTT nin içinde uzun vadeliler var ve bugün satış yiyor pazartesi de satış yiyecek muhtemelen ihaleler öncesi.Haftasonu HTT canını sıkacak kesin.

Hazine'nin Kasım, Aralık ve Ocak Aylarında Gerçekleştirmeyi Planladığı İhaleler

http://uzmanpara.milliyet.com.tr/rap...leler/1439268/

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Memorex.benimkinede yorumlasan
    HST ve Htt

İkiside muhtemelen eksi yazacak

Sayfa 164/1000 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •