Sayfa 162/1000 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Ayrıca bugün saat 13.30 dan önce T+1 fona satış versem hesabıma ne zaman geçer
    Pazartesi öğleden sonra geçer (Bazı kurumlarda öğleden önce de geçebiliyor)

2.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Eveet portföyün bir kısmını oluşturan TZE ile ayrılma zamanı geldi. 15 Ekimden bu yana %10' yakın getirdi. Eninde sonunda kar satışları gelecek. Bugün piyasa yatay gider kaanatindeyim. Çok zarar da olmaz kar da. O anlamda kar realizasyonu yapacağım. 13 ündeki duruma göre tekrar bakarım. Borçlanma fonlarında da haftanın başında düşük getiri bekliyorum, piyasa 13 kasıma odaklanmış olacak. Onu da satma ihtimalim var. Herkese bol kazançlar olsun.
    sizin sıtratejiniz de çok güzel ve bazan uygulanmalı diye düşünüyorum. endeks yükseldi ama benim fonum neden az yükseldi veya eksi yazdı derdi yok. borsa bu gün yükselişle kapandıysa sizin fon da mutlaka aynı şekilde yükseldi. bunu anlık biliyorsunuz ve en ufak bir kaygınız olmuyor. ama işin püf noktasını atlamamak şartıyla. bu tür fonları bir yıl elde tutmak değil, endeksi sıkı şekilde takibe alarak alıp satmak lazım. başarılar ve bol kazançlar dilerim üstadım

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    TCD aylık rapor da gelmiş: https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...6e49aa98a42715
    Onu da eklesek mi sizin listeye
    Bu portföy Ekim ayında elinde olan hisseler mi, Kasım ayı için mi acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    örnek üzerinden gidelim
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TZV için veya başka herhangi bir fon olsun farketmez.Tefas taki sayfasında ''fon profili'' başlığının altında ''KAP Bilgi Adresi'' nin üzerine tıkla açılan sayfada ''Özet Bilgiler'' e tıkla sayfanın aşağısına doğru ''son beş bildirim'' yazısını göreceksin.Porföy dökümünü görmek istiyorsan bildirimlerden ''portföy dağılım raporuna'' tıkla açılan sayfada sol üst köşede pdf formatında hazırlanmış bilgilendirmeye tıklayıp indir ve aç.Ayrıntılı dökümü göreceksin.
    Çok teşekkür ederim memorex bol kazançlar

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    13 une kadar tcd zamani
    Sonra hisse yogunlar denenebilir
    13 ve 14 i riskli sadece!

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    13 ve 14 i riskli sadece!
    Risk misk yok
    Reis cok olumlu konusuyor
    Patriotlari da verirlerse aliriz dedi
    13 unden sonra soluksuz 110 bekliyorum
    Bakin 105 demedim....

7. Arkadaşlar 2 yıllık tahvillerde düşüş, 5 yıllık tahvillerde ise yükseliş var. Bu durum orta vadeli tahvil borçlanma araçları fonunu nasıl etkiler?

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Risk misk yok
    Reis cok olumlu konusuyor
    Patriotlari da verirlerse aliriz dedi
    13 unden sonra soluksuz 110 bekliyorum
    Bakin 105 demedim....
    Bende birşey olacağını sanmıyorum zira konuyu Reisin mal varlığına getirmişler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 162/1000 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •