Odeo +1000 swap %13,50
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Odeo +1000 swap %13,50
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın mevduatçılar ; Odea oksijen 50 bin tl. ile sınırlı ve 3000 tl. boşta kalıyor. Oysa fiba kiraz da 500 bin tl. ve 3000 tl. boşta. vov hesap 500 bin tl. için aynı faiz. Bununla ilgili odea sitesindeki iletişim butonunu tıklayarak mesaj atalım. --- 50 bin tl. olan üst sınırın en az 300 bin tl. ye çıkarılmasını gerekirse sinema bileti verilmemesi ama faizin yüksek tutulmasını - talep edelim...... bana gelen cevap ; -- biz 50 bin tl. için 13 veriyoruz ama yıl boyunca veriyoruz. 60 günle sınırlamıyoruz, yine de önerinizi görüşeceğiz --- diyorlar.
Bankalarla bu şekilde uğraşmayın zaman kaybedersiniz. Kim yüksek ve uzun süreli veriyorsa oraya yatırın üşenmeyin. Şu an ingbak 12.50 tüm paraya günlük veriyor. Bana 1 yıl uygulayacaklarmış. Bankalar başka dilden anlamaz. Ve unutmayın her zaman bir banka mutlaka öne çıkar. Üşenmeyin.
MB son dolar faizi artışı sonrası oran alan var mı?
Dolares için;
Bugün Fiba ve Odea 3.5% verdiler. Israr ettim bu rakamın üzerine çıkmadılar.
Burgan da 3.6% verdi.....
Sanırım en yüksek bunlar veriyor...
Bir ay önce 3.85'e kadar çıkılmıştı...
Bankalar dolar istemiyor artık galiba....
Günaydın Dostlar,
1 yıl önce ing turuncuyu değerlendirmiştim, şimdi güncel kampanyadan kullanma şansım var mı?
1 yıl dolması yetiyor mu?
MT' e mi söylemem gerekiyor?
Yoksa hiç şansım yok mu?
abank msj.
500.000 e kadar %13 hoşgeldin vov vadesiz.
Sevgili YapraksızYonca, daha önce turuncu hesap kullanmış olsanız da e-turuncuyu kullanma şansınız var! MT. ile görüşmeden evvel 1) Ingbank web sitesi üzerinden "hemen başvur" butonunu tıklayarak adım adım başvurunuzu yapın; sonra
2) Ingbank çağrı merkezini arayarak başvurunuzu ve avantajlı faiz oranını teyid ettirin...
3) MT. ye gidin, e-turuncu hesap açtığınızı söyleyin, o size sözleşme imzalanacak...
4) Ingbank internet Bankacılığı kullanmamışsanız size kullanıcı adı/kodu verecektir...
Umarım faydalı olurum, hayırlı olsun...
abank vov hesap
Avantajlı tanışma faizi: TL % 13, USD % 2,75, EURO % 1,25
Standart faiz oranı: TL % 8, USD % 0,10, EURO % 0,05
"Sıfır bakiye ile VOV Hesap açılabilmektedir. Ancak hesaba faiz işleyebilmesi için bakiyenin alt-üst limitler dahilinde olması gerekmektedir. Alt limit 6.000 TL vadesiz bakiyesi 5.000 TL, üst limit ise 500.000 TL’dir. USD ve EURO için alt limit 6.000 USD/EUR vadesiz bakiyesi 5.000 USD/EUR, üst limit ise 200.000 USD/EUR. Bu limitler haricindeki bakiyeye faiz uygulanmayacaktır."
https://www.abank.com.tr/tr/bireysel...eri/vov-hesap/
oww ekaya..:)
Bence yanlış bir tesbit..
Neden ??
Geçen sene dolar mevduat faizlerinde artış yarışı eylülde başladı..
Dolarda hareket ise ekim sonu kasım ayında geldi..
O zaman uyandım idi ama para bağlı idi..Sonra da elim kolum bağlandı
Yoksa 3 leri geçtiği anda ki hareketleri en en en azından 3.09 darbe zirvesini geçecek diye bas bas bağırıyordu :(
O açıdan dolar faizlerinde gevşeme demek bankaların dolar faiz yarışına ara verdiklerine işarettir bence..
Yanılma ihtimalim de yüksektir tabi..:)
Foreks şirketleri bir bir kapanıyor
http://www.haberturk.com/ekonomi/is-...urmaya-basladi
Bugünkü tcmb net fonlama: 22.3.2017
GLP : 66.626 milyar TL
TL depo: 10.312 milyar TL
O/N repo: 5.000 milyar TL
Toplam : 81.938 TL
Ağırlıklı ortalama faiz: %11.28
Rekabetçi bankalardaki mevduat faizi pazarlıklı (pazarlık üst limiti) şu an için Ağırlıklı ortalama fonalama faizi + %1.7 puan civarında.
Bunu libor+%1.7 gibi düşünmeliyiz. Sonuçta bizde bankaya kredi veriyoruz. AOFM artık mevduatçılar için yeni libordur.
Rekabetçi bankalar : AOFM+%1.7
Orta rekabetçi bankalar : AOFM+ %1.5
Büyük bankalar : AOFM+ %1
eski bir kızılderili reis der ki:
"negatif TL faizine kanma, elindeki para duman olur." Kanma KY, önlemini al.
ING eturuncu 1 yıl doldu dolacak. Sanırım tekrar 12.50 ile bu banka ile çalışamıcam. Şuanda güncel olarak günlükte yüksek oran hangi bankada acaba ?
Bir başkası da der ki;
http://houstoncoinbuyer.com/wp-conte...d-coin_obv.jpg
"Altından şaşmayacan."
Ing e turuncu 12.75 yapmış. Aslında 13 bekliyordum ben
E-turuncu hesaplarda EFT ücreti var mı?
TUruncuya internet basvurduktan sonra hesabi kac gun sonra aciyorlar.enpara gibi mt mi geliyor yoksa kuryemi?
evet ama bu oran garantili değil. bugün 0.25 yükseldiği gibi ilerde benzer şekilde düşebilir de.
Bir de eft tamamen ücretsiz değil. Geç eft saatinden sonra 6 TL alıyordu, yanılmıyorsam 16:00'dan sonra.
Yine de bana göre şu an en iyisi. enpara gecelik oranını öldürdüğünden beri kullanmıyorum. Hollanda krizi de mevduatçıya yaradı belki de, para çıkışı gördükleri için arttırmış olabilirler.
İNG e-turuncu kullanıyorum. tl 12,50 , dolar 3,50 ile başlamıştım , 2 ay falan oldu galiba. Sonra oranları tl de 12,75 , dolar da 3,75 yaptılar , sordum , faydalanamıyormuşuz. Yeni girenler içinmiş.
HİÜ yok , EFT mesai saatleri içinde ise saat 16 ya kadar 4,20 tl eft ücret kesiliyor. 16 dan sonra ise JonDowes ın dediği gibi.
Bir düzeltme yapmak istiyorum. Ben kasım ayında açtırmıştım. Bugün oran 12.75 e güncellenmiş. saat 16:00 a kadar yaptığım EFT lerden de ücret almıyor. Sanırım Kasım Aralık aylarından sonra eturuncu açtıranlarda ciddi sınırlamalara gitmişler.
Bu hoşuma gitmedi. Bundan sonra eturuncuyu tavsiye ederken daha dikkatli olacağım.