Günaydın Dostlar,
1 yıl önce ing turuncuyu değerlendirmiştim, şimdi güncel kampanyadan kullanma şansım var mı?
1 yıl dolması yetiyor mu?
MT' e mi söylemem gerekiyor?
Yoksa hiç şansım yok mu?
Günaydın Dostlar,
1 yıl önce ing turuncuyu değerlendirmiştim, şimdi güncel kampanyadan kullanma şansım var mı?
1 yıl dolması yetiyor mu?
MT' e mi söylemem gerekiyor?
Yoksa hiç şansım yok mu?
abank msj.
500.000 e kadar %13 hoşgeldin vov vadesiz.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Sevgili YapraksızYonca, daha önce turuncu hesap kullanmış olsanız da e-turuncuyu kullanma şansınız var! MT. ile görüşmeden evvel 1) Ingbank web sitesi üzerinden "hemen başvur" butonunu tıklayarak adım adım başvurunuzu yapın; sonra
2) Ingbank çağrı merkezini arayarak başvurunuzu ve avantajlı faiz oranını teyid ettirin...
3) MT. ye gidin, e-turuncu hesap açtığınızı söyleyin, o size sözleşme imzalanacak...
4) Ingbank internet Bankacılığı kullanmamışsanız size kullanıcı adı/kodu verecektir...
Umarım faydalı olurum, hayırlı olsun...
abank vov hesap
Avantajlı tanışma faizi: TL % 13, USD % 2,75, EURO % 1,25
Standart faiz oranı: TL % 8, USD % 0,10, EURO % 0,05
"Sıfır bakiye ile VOV Hesap açılabilmektedir. Ancak hesaba faiz işleyebilmesi için bakiyenin alt-üst limitler dahilinde olması gerekmektedir. Alt limit 6.000 TL vadesiz bakiyesi 5.000 TL, üst limit ise 500.000 TL’dir. USD ve EURO için alt limit 6.000 USD/EUR vadesiz bakiyesi 5.000 USD/EUR, üst limit ise 200.000 USD/EUR. Bu limitler haricindeki bakiyeye faiz uygulanmayacaktır."
https://www.abank.com.tr/tr/bireysel...eri/vov-hesap/
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Yer İmleri