Originally Posted by rxpu Baþka bir kýzýlderili de der ki: Kartalý vuran kendi tüyünden yapýlmýþ oktur. Bir baþkasý da der ki; "Altýndan þaþmayacan."
Originally Posted by Patrick Bateman Bir baþkasý da der ki; "Altýndan þaþmayacan." TL tutmayýnda dolar,altýn, CHF, en kötüsü euro tutun. Maalesef iþi buraya kadar getirdiler. Halbuki bunlara ne gerek var? faizi %20 üstü yapsalar TL'nin itibarý olacak bizde eskisi gibi TL ye geri döneceðiz.
500 bini aldin bosta kalacak miktari soruyorsunuz- yoksa donanim haber ci misiniz- saka yaptim kizmayin hemen Originally Posted by KARA BORA Boþta duracak miktar ne kadar ?
Ing e turuncu 12.75 yapmýþ. Aslýnda 13 bekliyordum ben
E-turuncu hesaplarda EFT ücreti var mý?
Originally Posted by zafer06 E-turuncu hesaplarda EFT ücreti var mý? Eft , hiü Yok...Deðiþmediyse günlük limit 250 K...
Originally Posted by servetbey 500 bini aldin bosta kalacak miktari soruyorsunuz- yoksa donanim haber ci misiniz- saka yaptim kizmayin hemen Þakaný yerim senin Servetciðim, hiç kýzar mýyým entellektüel forumdaþýma...
Eywallah dostuma. deniz TL icin %12.25 vaad etmis reklamda ama linkte %max 12.00 veriyor 62gune %3 365 gune %3.50 veriyor Originally Posted by KARA BORA Þakaný yerim senin Servetciðim, hiç kýzar mýyým entellektüel forumdaþýma...
Forum Rules
Yer Ýmleri