Originally Posted by rxpu Başka bir kızılderili de der ki: Kartalı vuran kendi tüyünden yapılmış oktur. Bir başkası da der ki; "Altından şaşmayacan."
Originally Posted by Patrick Bateman Bir başkası da der ki; "Altından şaşmayacan." TL tutmayında dolar,altın, CHF, en kötüsü euro tutun. Maalesef işi buraya kadar getirdiler. Halbuki bunlara ne gerek var? faizi %20 üstü yapsalar TL'nin itibarı olacak bizde eskisi gibi TL ye geri döneceğiz.
500 bini aldin bosta kalacak miktari soruyorsunuz- yoksa donanim haber ci misiniz- saka yaptim kizmayin hemen Originally Posted by KARA BORA Boşta duracak miktar ne kadar ?
Ing e turuncu 12.75 yapmış. Aslında 13 bekliyordum ben
E-turuncu hesaplarda EFT ücreti var mı?
Originally Posted by zafer06 E-turuncu hesaplarda EFT ücreti var mı? Eft , hiü Yok...Değişmediyse günlük limit 250 K...
Originally Posted by servetbey 500 bini aldin bosta kalacak miktari soruyorsunuz- yoksa donanim haber ci misiniz- saka yaptim kizmayin hemen Şakanı yerim senin Servetciğim, hiç kızar mıyım entellektüel forumdaşıma...
Eywallah dostuma. deniz TL icin %12.25 vaad etmis reklamda ama linkte %max 12.00 veriyor 62gune %3 365 gune %3.50 veriyor Originally Posted by KARA BORA Şakanı yerim senin Servetciğim, hiç kızar mıyım entellektüel forumdaşıma...
Forum Rules
Yer İmleri