Teşekkürler Üstad...
Printable View
o üçlü almad.sanel ve yggyo bunlardan birini öne cıkarmam gerekiyor anket yapsak hangisi öne cıkar ?
SANEL 4.02 olmadan incelemeyeceğim. Bu hafta 4.02 olsun sonra görüşümü söyleyeceğim.
Megap 10.25 olsun değerlendireceğim elimde var.
çelik hocam sokm ve katmr hakkında düşünceleriniz nedir acaba ?
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YGGYO Kısa vade de 17 hedefini koruyor
Üstad Albrk geliyor
SANEL
Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı99,17%
Hisseye girenler fabrikada çalışıyor galiba :)
Hakan hocam geçenleede para cezası kestiler.tarihini hatırlamıyom.
29 ekimde sanel de işlem yapan 3 kişiye ceza vermişker.
İşlem yapan sahipleriymiş.2 milyo küsür spk para cezası kesmiş.
hocam müsait olduğunuz da sokm ve katmere bir bakabikirmisiniz
Sevgili tecrübeli hocalarimiz izni ile bende benim nacizane bu haftaki beklenti hisselerimi paylasiyorum;
ISYAT
CEMTS
SISE
Ayrica, bents ve mndrs favrorilerimin icinde.
Ytd
Saygilar
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhaba
sadece görüşlerinizi merak ediyorum.
sizce beyaz yaka maaşlı bir çalışanın maaşına ilave gelir elde etmek ve bu elde ettigi geliri de hobilerine luks ihtiyaçlarına (maas olmadığı icin daha rahatlikla harcayabilecegi) harcayabilmek için borsada aylik keyifli bir miktar kazanmak adına ne kadar para yeterlidir günlük-haftalik al sat için :)
tabi bu borsa bilgisine ve takip yeteneğine göre değişir...
RMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kar etme olasılığınız kadar zarar etme olasılığınızın da olduğunu hatırlatırım..
Ek gelir elde edeyim derken ek kayıp ta yaşayabilirsiniz..
Hesaba gelirsek basit;
Örneğin 50 bin TL niz var. Yüzde 2 kazandınız mesela bir hisseden. Bin TL kazanmış olursunuz.
Sonuçta lüks-hobi ihtiyaçlar sınırsızdır..
Borsaya bence bir müddet hiç ihtiyacınızın olmayacağı bir para ile girin. Bir sene sonra bakın.. borsa size kazandırmışsa, kazandığınız parayı güle güle harcayın....
evet cok haklısınız ihtiyaç olan bir para yatırmak cok mantıklı bir hareket olmaz..
RMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet şirket üzerinde baya calışma yapmış arkadaşlar işciler hisseyi toplamış şirket batıyor bende yeni öğrendiğimden haftalık listeden cıkarıyorum sanel iptal arkadaşlar kimse tek lot bile almasın sorumluluk kabul etmiyorum
Aylık listede olan ISFIN devam ediyormu . Celik hocam ...
o zmaan bu hisse tam snkrn adayı hocaam SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam yggyo öngörünüz nedir acaba defalarca yazdım cvp vermediniz rica etsem yorumlarmısınız aylar önce yeni yaprak hissesi demiştiniz tşklrr
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sanelde üçgen formasyonu var gibi değerli görüşleriniz için kendi adıma teşekkur ederim çelik hocam Allah razı olsun
sanko
usak
bntas
trgyo
glyho
ıhlgm
dgklb
mtryo
MNDRS
Liste süper teşekkürler
Çelik Hocam, enjsa için düşünceniz nasıl? Önümüzdeki hafta için sistemde nasıl görünüyor, iyi geceler, teşekkürler.