-

Originally Posted by
celik comak
devam ediyor bu hafta hareketli gececek listeye yazmadım haftalık olarak ama bu hafta ciddi pirim bekliyorum YTD
Teşekkürler...
-

Originally Posted by
yushr
çelik hocam yggyo öngörünüz nedir acaba defalarca yazdım cvp vermediniz rica etsem yorumlarmısınız aylar önce yeni yaprak hissesi demiştiniz tşklrr
tapatalk kullanarak iphone aracılığıyla gönderildi
şu an örnek verdiğim her 2 hisse fiyatında hareketine başladı sonucta değişen bir şey yok yaprak yada yeşil önemli olan harekete başlaması ve marj yakalaması
-

Originally Posted by
celik comak
şu an örnek verdiğim her 2 hisse fiyatında hareketine başladı sonucta değişen bir şey yok yaprak yada yeşil önemli olan harekete başlaması ve marj yakalaması
Tşkler hocam hernekadar çok yazamasamda sizi dikkatle takipediyorum..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
sanelde üçgen formasyonu var gibi değerli görüşleriniz için kendi adıma teşekkur ederim çelik hocam Allah razı olsun
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
celik comak
Peki hocam bununda sekur gibi bedelsz vermesi olasımıdır tskrlr
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
sanko
usak
bntas
trgyo
glyho
ıhlgm
dgklb
mtryo
MNDRS
Liste süper teşekkürler
-
Çelik Hocam, enjsa için düşünceniz nasıl? Önümüzdeki hafta için sistemde nasıl görünüyor, iyi geceler, teşekkürler.
-

Originally Posted by
JGamez
Çelik Hocam, enjsa için düşünceniz nasıl? Önümüzdeki hafta için sistemde nasıl görünüyor, iyi geceler, teşekkürler.
12.56 ÜZERİ KAPANIŞLAR OLMALI AŞAĞIDA 12.20 ÖNEMLİ DESTEK DİNLENME MODUNDA 12.56 ÜZERİ GÜZEL ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri