Kolay gelsin iyi çalýþmalar. Armda'da çanak ya da flama benzeri bir oluþum görüyorum haftalýk grafiklerde. Kontrol etme þansýnýz olabilir mi?
Son yükseliþin düzeltmesini fibo % 61.8 cývarý tamamlayarak yönünü yukarý çevirmiþ.Bu hafta% 24.60 lýk bir yüseliþ yapmýþ ve tavanda.Önünde fibo %0.38 seviyesi olan 65.35 fibo % 50 seviyesi 70.80 seviyesi bulunuyor.Günlükte ise RSI 75 üzeri aþýrý alým seviyelerine dayanmýþ .Kesinlikle YTD.
PAPIL son yükseliþin fibo 0.618 22.84 yakýn 22.92 deðdi burasý ayný zamanda MA 22 ortalama seviyesiydi.Boþluðuda aldýn daha ne kaldý geriye.Spek efendi kaçarýn yok.ytd.
Hocam selamlar .Ýþte olduðunuzu biliyorum Kolay gelsin.Bizde gündüzleri burda nöbet bekliyoruz.Akþamlarý yükünüz hafiflesin diye ne gelen var ne giden .Can sýkýntýsý olunca bizimde çenemiz düþmüyor maþallah.PAPIL speðiyle oyun oynuyoruz.Bakalým kim kazanacak ytd.
PAPIL 22.20 desteðini umarým kýrmaz.Þimdilik 22.20 kadar indi benim için kapanýþ Týllson 22.53 üzeri yeterli.+8 den -3.50 dek indirdiler.Birazdaha maliyet düþürdüm.Ben orta vade için taþýyorum .YTD.
OYLUM hareketli.. Destekleri 4.90 ve 4.85 le izliyorum .YTD.
Son düzenleme : esma; 13-01-2021 saat: 15:42.
Yer Ýmleri