Sayfa 166/602 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    HAFTALIK LİSTEYİ İNCELEMENİZ İÇİN BU GÜNDEN YAZACAĞIM
    sanko
    usak
    bntas
    trgyo
    glyho
    ıhlgm
    dgklb
    mtryo
    atlas..ve sanel.... inanın cok hisse var fiyatları yüksek paylaşmıyorum ben ucuz seviyorum bol kazançlar
    Teşekkürler Üstad...

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    HAFTALIK LİSTEYİ İNCELEMENİZ İÇİN BU GÜNDEN YAZACAĞIM
    sanko
    usak
    bntas
    trgyo
    glyho
    ıhlgm
    dgklb
    mtryo
    atlas..ve sanel.... inanın cok hisse var fiyatları yüksek paylaşmıyorum ben ucuz seviyorum bol kazançlar
    Teşekkürler. Emeğinize sağlık...

3. [QUOTE=hakan4554;5107846]
     Alıntı Originally Posted by peroksit_74 Yazıyı Oku
    Hakan hocam, maşallahiniz var. Sadece marti fire vermis listenizden. Yeni haftalik listenizi paylasirsaniz seviniriz. Tesekkurler. YTD.

TAKİP LİSTEM
    MEPET
    GRNYO
    SNPAM
    IEYHO YTD. İyi hafta sonları...
    Teşekkürler. Emeğinize sağlık. Hakan hocam yoksa senkron yerine sanel mi . Ilginç , bekliyoruz teşekkürler...

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ıhlgm de hedeflerim belli 2.5 yıl önce kulis yaptığımda bu hedef bana verildi uzun vade denildi 22 tl hedefi bekliyorum bu nasıl olur ne şekilde olur bilemiyorum... 1.50 kuruştan 7 ayda 90 tl olan burva gecen senenin bombasıydı ben onu gecen sene şubatta paylaşmıştım bu sene 1 ilk yaparak yıllık liste oluşturdum umarım başarılı olacaktır ALLAH utandırmasın İNŞALLAH
    Verdiğiniz hedefleri hisseler en az %50 daha fazlasını yaptı. Hedef verdiyseniz hatta biraz az yazıyorsunuz. Celik hocam geçen senelerde verdiğiniz hedefler bazılarında ikiye katladı...

5. [QUOTE=hakan4554;5107846]
     Alıntı Originally Posted by peroksit_74 Yazıyı Oku
    Hakan hocam, maşallahiniz var. Sadece marti fire vermis listenizden. Yeni haftalik listenizi paylasirsaniz seviniriz. Tesekkurler. YTD.

TAKİP LİSTEM
    MEPET
    GRNYO
    SNPAM
    IEYHO YTD. İyi hafta sonları...
    Hakan hocam Megap çıkardınız mi listeden??
    ''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
    Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK

6. o üçlü almad.sanel ve yggyo bunlardan birini öne cıkarmam gerekiyor anket yapsak hangisi öne cıkar ?

Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ıhlgm de hedeflerim belli 2.5 yıl önce kulis yaptığımda bu hedef bana verildi uzun vade denildi 22 tl hedefi bekliyorum bu nasıl olur ne şekilde olur bilemiyorum... 1.50 kuruştan 7 ayda 90 tl olan burva gecen senenin bombasıydı ben onu gecen sene şubatta paylaşmıştım bu sene 1 ilk yaparak yıllık liste oluşturdum umarım başarılı olacaktır ALLAH utandırmasın İNŞALLAH
    Sn Çelik Çomak

İhgm , siz 22 TL hedeften bahsettikten sonra 2 bedelli sermaye arttırımı yaptı
    bu arttırımlar hissenin hedef fiyatın da bir değişikliğe sebep olmuyor mu?

Tşk

8. SANEL 4.02 olmadan incelemeyeceğim. Bu hafta 4.02 olsun sonra görüşümü söyleyeceğim.

Sayfa 166/602 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •