Abonelik sistemi mi var?
Ebesiyle buluşmaya gidiyor sanki iki gözümün çiçeği
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gonul gozu acik sanirim :)
Bu tahtayı kaldırırsa İş yatırım kaldırır gerisi hikaye. Maliyeti en yüksek adam o. 60 civarı maliyetle bekliyor 6 aydır. Son günlerde tekrar topluyor az az.
Bedelsizler hesaba ne zaman geçer bilgi verebilecek var mı? Nasıl olsa herkes bedelsiz lotları mecbur bekleyecek diye hisseyi aşağı basarlar mı acaba.
https://fintables.com/sirketler/TNZT...ari-temettuler
TARİH: 18-07-2024
TEMETTÜ VERİMİ %: Dağıtılmadı
HİSSE BAŞI BÜRÜT: 0,51 ₺
HİSSE BAŞI NET: 0,4587 ₺
TOPLAM TEMETTÜ: 65.231.526 ₺
DAĞITMA ORANI: % 8
Yukardaki linkte böyle bilgiler var, 18.07 de mi bölünecek, bölündükten sonra hisse değeri kaça düşecek? Kimse yokmu aramızda bu sorualrı detaylı cevaplandırabilecek.
helal be ....ilk taşı sen at bence…insanlar 7 milyar t den tıp merkezinden hallice yerleri aldırmayın yazıktır..sektörü bilen birisiyim..sen bilmezsin…
Birileri kağıda ceza aldırmak gayretinde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forumda manipülasyon yapıyorlar dedikçe adminlerden ban yedik. Tabi onlar için aktif muridleri olan profiller daha kıymetli... onların da işine geliyor. velhasıl ilgili şahıs(acem) x'te kaldığı yerden devam ediyor ve tnztp,adel ve sütte bilgi paylaştıkça hisseleri taban yiyor. bu adam bu işin gerçekten ehli olmuş.
sevgiler,saygılar,hürmetler..
O kadar sığ hisse ki 1 milyon param olsun speği ben olurum:) Hiç bir olumlu gelişmede çıkmayan hisse herkesi bıktırdı ve kaçan kaçana. Bencede bu hissenin daha çok zamana ihtiyacı var. Pazarlanmaya gelmeyin, tuzağa düşmeyin YTD.
cante ile teknik grafik benzerliği var.. cante 1 adım önde.. tnztp 51.55 dibinde ne yapacağına karar veremiyor..adam olacak çocuk halen 53.85 ve üzeri.. iyi çalışmalar..
küp 40.95 te gömülü.. ne altınla, nede küp ile işim olur.. 59.00 maliyetimi az üzerinde kapadım..az miktar ile, dans figürlerini izlemeye çalışıyorum.. puan alıcı figürleri önceden hissetmek, sonrasında görmek, para kazanmakta daha eğlenceli..Dasha Chesnokova...
bol kazançlar..
Evet haklısın Çok fazla yatırım yapmam ama uzun zamandır sadece trend çizer hisse takip ederim tutyor mu tutmuyor mu diye çoğunluukla da tutturum. Bedelsize ilk defa katılacağım hiç tecrübem olmadı. Sorularım basitse cevabıda basit olmalı cevaplarsan sevinirim. Örneğin hesaplara ne zaman geçer tarih ne zaman belli olur. Hisse kaça düşer.
Toplantı tutnaklarında yeni bir tarih göremedim. Temettü iptal olup yerine bedelsiz geldi. Temettü tarihi normalde 18/07/2024. Aynı tarih olacak diye düşünüyorum. Tarih sizin için çok önemli ise yatırımcı ilişkilerini arayabilirsiniz.
Daha önce de size yazdığım gibi;
Bedelsiz de birsey yapmana gerek yok zamanı gelince lotlarin eklenecek aynı oranda fiyat düşecek yani toplam hisse değerin değişmeyecek. Bu yüzden fiyatın bir önemi yok sadece fiyat düştüğü için hareket artabilir.
Ne yazayım arkadaşlar bunlar süper firmalar uçacak kaçacak deyip diğerleri gibi malmı pazarlayayım :). Borsada bardağın tek dolu tarafı sattığın anda ettiğin kardır gerisi boş. Satmadığın sürece ettiğin karında bir anlamı yoktur. Şirket şu kadar kar açıkladı, bu kadar büyüdü, fiyat artmıyor ama şöyle yatırım yaptı hepsi hikayenin elemanlarıdır asıl olan fiyattır. Yoksa bu şirketler 1 masa 2 sandalye firmalar değil bunu biz de biliyoruz.
Acemsah yolculuk sırasında mola verip bir hana girer,
bu sırada hana bir başka yolcu daha girer ve ikisi
birden hancıdan yiyecek bir şeyler isterler. Fakat
hancı yiyecek olarak sadece bir balık olduğunu söyler
ve bunu paylaşmalarını önerir. Bunun üzerine Acemsah;
-'Ben balığın sadece başını yiyecem' der.
Hancı bunun nedenini sorar, Acemsah da
-'Balık başı zekayı arttırır, balık başı yiyen insan akıllı
olur' der. Bunun üzerine diğer yolcu hemen atılır ve
Acemsah'a
-'Balık başını niye sen yiyeceksin, ben yemek istiyorum' der.
Acemsah da itiraz etmez ve balığın koca gövdesini Acemsah yer ve
bir güzel karnını doyurur, diğer yolcu ise sadece balığın
başını yer ve sonra Acemsah'a seslenir;
-'Sen koca gövdeyi yedin, karnını doyurdun,
ben sadece kafayı yedim aç kaldım' der.
Acemsah da bunun üzerine lafı yapıştırır;
-'Bak nasıl akıllandın'
Nasil akillandiniz ama???
Puhahahahha :)
operasyona uğrama dışında , ne rasyoları ne beklentileri ile bir cacık olmayacak hissedir gözümde..
Dert etmeyin...
Goturen olursa, afedersiniz, boku bile alir gotururler ars-i alaya...
Goturen olmazsa elmas bile gitmez hic bir yere...
Isin kotusu de sudur sizin elinizde iken kimse gelmez, almaz ve goturmez.
Bilmem anladiniz mi ne demek istedigimi??? :)
59.90 önemli olsa da ilk sınav 57.75
iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/61yml3v.png