Sayfa 167/280 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon
Arama sonucu : 2236 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by ahmetrauf Yazıyı Oku
    buforum spek adamları tarafından domine ediliyor..lokman hekimin 7 hastanesi ile 3.5 milyar tl olduğu yerde, bu yeni yetme hatanecklerin 7 milyar tl olmasının imkanı yok..dikkat li olun sevgili küçük yatırımcılar
    Bence olaya tam tersten de bakılabilir. Lokman Hekimin bu fiyatlarda kalmasına imkan yok gerçekten 1 Yılda 6X gitmiş ama hala çok ucuz gözüküyor.

Bu arada spek adamları ile ilgili görüşüne katılıyorum.

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    Birileri kağıda ceza aldırmak gayretinde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Forumda manipülasyon yapıyorlar dedikçe adminlerden ban yedik. Tabi onlar için aktif muridleri olan profiller daha kıymetli... onların da işine geliyor. velhasıl ilgili şahıs(acem) x'te kaldığı yerden devam ediyor ve tnztp,adel ve sütte bilgi paylaştıkça hisseleri taban yiyor. bu adam bu işin gerçekten ehli olmuş.

sevgiler,saygılar,hürmetler..

4. O kadar sığ hisse ki 1 milyon param olsun speği ben olurum Hiç bir olumlu gelişmede çıkmayan hisse herkesi bıktırdı ve kaçan kaçana. Bencede bu hissenin daha çok zamana ihtiyacı var. Pazarlanmaya gelmeyin, tuzağa düşmeyin YTD.

cante ile teknik grafik benzerliği var.. cante 1 adım önde.. tnztp 51.55 dibinde ne yapacağına karar veremiyor..adam olacak çocuk halen 53.85 ve üzeri.. iyi çalışmalar..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6.  Alıntı Originally Posted by ahmetrauf Yazıyı Oku
    buforum spek adamları tarafından domine ediliyor..lokman hekimin 7 hastanesi ile 3.5 milyar tl olduğu yerde, bu yeni yetme hatanecklerin 7 milyar tl olmasının imkanı yok..dikkat li olun sevgili küçük yatırımcılar
    Dayı bu uyarıyı yapmak için biraz geç kalmadın mı ? %50 düşünce bunları söylemenin ne kıymeti var ? terste kalan ne yapacak bu söylemler özelinde ?

7.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    cante ile teknik grafik benzerliği var.. cante 1 adım önde.. tnztp 51.55 dibinde ne yapacağına karar veremiyor..adam olacak çocuk halen 53.85 ve üzeri.. iyi çalışmalar..
    teşekkürler sayın esozcan

8.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    Doğumundan gelen haftalık trend desteği 47,50 yani 51,55 altıda var. 47,50 kırılırsa daha kaynamaz YTD

Sayfa 167/280 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •