Birileri kağıda ceza aldırmak gayretinde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forumda manipülasyon yapıyorlar dedikçe adminlerden ban yedik. Tabi onlar için aktif muridleri olan profiller daha kıymetli... onların da işine geliyor. velhasıl ilgili şahıs(acem) x'te kaldığı yerden devam ediyor ve tnztp,adel ve sütte bilgi paylaştıkça hisseleri taban yiyor. bu adam bu işin gerçekten ehli olmuş.
sevgiler,saygılar,hürmetler..
O kadar sığ hisse ki 1 milyon param olsun speği ben olurumHiç bir olumlu gelişmede çıkmayan hisse herkesi bıktırdı ve kaçan kaçana. Bencede bu hissenin daha çok zamana ihtiyacı var. Pazarlanmaya gelmeyin, tuzağa düşmeyin YTD.
cante ile teknik grafik benzerliği var.. cante 1 adım önde.. tnztp 51.55 dibinde ne yapacağına karar veremiyor..adam olacak çocuk halen 53.85 ve üzeri.. iyi çalışmalar..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer İmleri