küp 40.95 te gömülü.. ne altınla, nede küp ile işim olur.. 59.00 maliyetimi az üzerinde kapadım..az miktar ile, dans figürlerini izlemeye çalışıyorum.. puan alıcı figürleri önceden hissetmek, sonrasında görmek, para kazanmakta daha eğlenceli..Dasha Chesnokova...
bol kazançlar..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Evet haklısın Çok fazla yatırım yapmam ama uzun zamandır sadece trend çizer hisse takip ederim tutyor mu tutmuyor mu diye çoğunluukla da tutturum. Bedelsize ilk defa katılacağım hiç tecrübem olmadı. Sorularım basitse cevabıda basit olmalı cevaplarsan sevinirim. Örneğin hesaplara ne zaman geçer tarih ne zaman belli olur. Hisse kaça düşer.
Toplantı tutnaklarında yeni bir tarih göremedim. Temettü iptal olup yerine bedelsiz geldi. Temettü tarihi normalde 18/07/2024. Aynı tarih olacak diye düşünüyorum. Tarih sizin için çok önemli ise yatırımcı ilişkilerini arayabilirsiniz.
Daha önce de size yazdığım gibi;
Bedelsiz de birsey yapmana gerek yok zamanı gelince lotlarin eklenecek aynı oranda fiyat düşecek yani toplam hisse değerin değişmeyecek. Bu yüzden fiyatın bir önemi yok sadece fiyat düştüğü için hareket artabilir.
Yer İmleri