ben hep burdayım bu seviyeleri çok gördük önemli olan benim için 4.70 geçmesi .bu arada taven vardı düşecek diye gaz veren arkadaş kayıplarda.
kafama göre döndünya
Printable View
ben hep burdayım bu seviyeleri çok gördük önemli olan benim için 4.70 geçmesi .bu arada taven vardı düşecek diye gaz veren arkadaş kayıplarda.
kafama göre döndünya
Taven sattı gitti galiba...
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademe paylaşım yapabilecek olan var mı
Ayağım ugurlu geldi.
Kademeden anlamam ama bakması güzel oluyor. kimse ilgilenmiyor bu kağıtla sanırım
ulan buna bakarken euyo yu görmedim 0,94 olmuş bir miktar boşaltıyım :))
Sağı solu belli olmuyor bunun. Bir anda bir çuval inciri berbat ediyor. Akşama iyi bir kapanış yapar inşallah.
5 in üzerine atar artık ... zamanı gelmiş . ytd
Hisse de olanlar son saati dikkatli izleyiniz .
Bikerede yanılt beee.. Sadece bikere.4 mil.dolaşımda lotu var hacim 6 mil.lota gidiyor.sabah yazdık +%5 den eksiye döndü..dedik daaa!! Kollu makine..
Çok güzel bir kapanış oldu ! Hayırlı olsun herkese
Ha las vegas'ta kumar oynamışsın ha burceye para yatırmışsın!! Bu hisseyi bende almıştım grafiğine aldanarak!! 1 yıla yakın süründürdü şükür az bi karla kurtuldum!! Haber akışı yok beklenti yok sürekli zarar açıklar!! Senelerdir zararda olduklarından bekleyen dostlara sözüm yok!! Ancak bi hareketlenme gelince bu hisseye atlayan arkadaşlarda deli cesareti var!! Edindiğim tecrübeden dolayı paylaşmak istedim!! Bu hissenin speği tOkAtÇı'dır!! İnsanın sinir sistemini çökertir hasta eder!! Rahatsızlık verdiysem özür dilerim!! Çok net belirteyim sıradan bir yatırımcıyım!! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!!!
iki haftada araba parası kazanmıştım ne günlerdi o günler :)
bedelsiz muhabbeti vardı tavan serisine takılmıştım,
iş bankası zirvelerden alıyordu sahi neden aldı ne yaptıaldıklarını hep merak etmişimdir.
Beni al mi diyor yoksa az bekle uzerime hafif birseyler alayim mi diyor? Son iki yildir istikrarli bir sekilde yukardan alip asagidan geri veriyor iliskimiz farkli boyutlara tasindi.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8.70 lerdeyken benden carptigini geri verdi.hadi biraz da sen kazan mi diyor?
Burceye bomba düştü galiba...😨
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustune hafif birseyler alicak. :) salsin biraz daha az kaldi son iki yillik trend bozulucak sandim.
Bakalım son çeyrek zararı nekadar olacak.Daha tabelada kar hiç göremedik bugüne kadar. Yav arkadaşlar hiçbi kurum bu şirketi incelemezmi? Hiç bugüne kadar sormadılarmı hersene zarar ediyorsunda nasıl batmıyorsun diye!! Negüzel kanundaki boşlukları kullanıp karı kaçırıyorlar demi..Ulan 5 mil.kar yazsan 12 aylıkta 10 fk ile 6.00-6.50 fiyatlar bu hissenin dibi olur.. Hatta dibin dibi olur.. Nerde laaayn paralaaaarr!!!
a1 ve gedık bunca caba bunun ıcınmıydı anı..durmadan lambalama yap..3,80 4 den 4,64 e bu kadar kısa soluklu olmamalıydı
arkadaşlar öncelikle meraba 7 yıl önce ayeni sattırıp burceye girdiren bi ******** yüzünden ve 11 küsürlü bi maliyetle bekleyen biri olarak kimlere danıştım kimlere sordum kac borsa uzmanına danıstım dediği tek sey abi baska bi hisse mi yoktu yedi yıl dile kolay saçlarım döküldü biz neden şikayet etmiyoz madem battı valla billa ki devlet el koysa valla bundan güzel iş yapar birde ricaaam bilen konuşşun sırf geliyo yok su kadar para kazandım yok ucacak yok 15 olacak yazmayın inanki benim gibi olan çok bu hissede onlardan ricaam birlik olup mahkemeye verelim şikayet edelim
Benden başka kimse de yok heralde allah Belanızı versin senin gibi şirketin borsaya girmiş bide suç bizdeki araştırmadan daldık Allahtan Öbür dünyası var bu işin sizdende hesap soracaklar elbet
Yukarıdan alan çok herhalde bu srfsiz yukarı çıkarmaz millete sattirmadan artık.
M1453 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BURCE Konsolide 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -2892279 Ana Ortaklık Payları: -3383478
Benim kisisel beklentim bu gun salip sonrasinda toparlayacagi yonunde. Fakat en kotu durum senaryosuna da hazirlik yapiyorum bir taraftan. Alternatif plan oldugu muddetce kabul edilebilir riskler alinabilir.
Cok salarsa 3.80 falan alinir. Zaten hayatta kar aciklamasibeklenmeyen bir sirket😂😂 kar acikladigi gun kiyamet kopmasi cok yakindir. Isin garip yani bu sirkette hic kar olmamasina ragmen oz kaynaklar artiyor surecte hatta bedelsizler oluyor. Acaba aciklanan bilancolarda hatali aciklanan seyler mi var 😂😂
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Salsın salsın, *****sınınkine kadar yolu var..
ne guzel sizler boyle alttan alip yukardan satmalar bende cocuklarima miras birakacam da insallah onlara kalmadan bi atom bombasi felan patlar umudumuz kesilir sizler simdiden depoyu fulleyin 4.50 den satisi yazin allah belanizi versin sizin celik fabrikanizda dokumunuzde insallah o eritme demiri icinde yanarsiniz valla hasta oldum 11 i gectim 9 olsa satacam
Allah ölmüşlerinize rahmet eylemesin..
Sizin gibi ********leri yetiştirdikleri için.
Sizinde yatacak bir mezarınız dahi olmasın.
Ulan dallama!! Üçgünde %15 düşüş nedemek lan.Paralar nerde ulan.madem kar yazamıyorsun yıllardır niye batmıyorsun .. Milletten çaldıklarınızı yemeden geberip gidersiniz inşallah..
Kardesim sen 11 den vazgectim 9 dan satacam diye baska hisseden bahsediyosun,yanlis foruma yazdin heralde. Biz bugun 3.97 kapattik😂😂😂
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne yapalim yedi sene bekledik bizler kaliciyiz yedi yil dile kolay hangi hisse 7 yilda bunun yaptigini yapti ben dedim benim gibi magdurlar toplanip verelim mahkrmeye arastirsinlar bimer cimere yazalim ne yazdigimi bilmiyom ki artik neyse kusira bakmayin kafanizi sisiriyoz