Sayfa 170/360 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon
Arama sonucu : 2878 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: BURCE - Bursa Çelik Döküm Sanayi

1. Benim kisisel beklentim bu gun salip sonrasinda toparlayacagi yonunde. Fakat en kotu durum senaryosuna da hazirlik yapiyorum bir taraftan. Alternatif plan oldugu muddetce kabul edilebilir riskler alinabilir.

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Pecheur Yazıyı Oku
    Benim kisisel beklentim bu gun salip sonrasinda toparlayacagi yonunde. Fakat en kotu durum senaryosuna da hazirlik yapiyorum bir taraftan. Alternatif plan oldugu muddetce kabul edilebilir riskler alinabilir.

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Cok salarsa 3.80 falan alinir. Zaten hayatta kar aciklamasibeklenmeyen bir sirket😂😂 kar acikladigi gun kiyamet kopmasi cok yakindir. Isin garip yani bu sirkette hic kar olmamasina ragmen oz kaynaklar artiyor surecte hatta bedelsizler oluyor. Acaba aciklanan bilancolarda hatali aciklanan seyler mi var 😂😂

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Salsın salsın, *****sınınkine kadar yolu var..

4. ne guzel sizler boyle alttan alip yukardan satmalar bende cocuklarima miras birakacam da insallah onlara kalmadan bi atom bombasi felan patlar umudumuz kesilir sizler simdiden depoyu fulleyin 4.50 den satisi yazin allah belanizi versin sizin celik fabrikanizda dokumunuzde insallah o eritme demiri icinde yanarsiniz valla hasta oldum 11 i gectim 9 olsa satacam

5. Allah ölmüşlerinize rahmet eylemesin..
    Sizin gibi ********leri yetiştirdikleri için.
    Sizinde yatacak bir mezarınız dahi olmasın.

6. Ulan dallama!! Üçgünde %15 düşüş nedemek lan.Paralar nerde ulan.madem kar yazamıyorsun yıllardır niye batmıyorsun .. Milletten çaldıklarınızı yemeden geberip gidersiniz inşallah..

7.  Alıntı Originally Posted by mrbrs Yazıyı Oku
    ne guzel sizler boyle alttan alip yukardan satmalar bende cocuklarima miras birakacam da insallah onlara kalmadan bi atom bombasi felan patlar umudumuz kesilir sizler simdiden depoyu fulleyin 4.50 den satisi yazin allah belanizi versin sizin celik fabrikanizda dokumunuzde insallah o eritme demiri icinde yanarsiniz valla hasta oldum 11 i gectim 9 olsa satacam
    Kardesim sen 11 den vazgectim 9 dan satacam diye baska hisseden bahsediyosun,yanlis foruma yazdin heralde. Biz bugun 3.97 kapattik😂😂😂

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. ne yapalim yedi sene bekledik bizler kaliciyiz yedi yil dile kolay hangi hisse 7 yilda bunun yaptigini yapti ben dedim benim gibi magdurlar toplanip verelim mahkrmeye arastirsinlar bimer cimere yazalim ne yazdigimi bilmiyom ki artik neyse kusira bakmayin kafanizi sisiriyoz

Sayfa 170/360 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •