Sayfa 165/360 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon
Arama sonucu : 2878 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: BURCE - Bursa Çelik Döküm Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by Pert Yazıyı Oku

pastanın son guncel halı bu degıl sanırım ... cunku gedık 84 bın lot artıda kapadı
    """Kafeslerde doğan kuşlar özgürlüğü günah sanırlar."""
    """Gözleri gökyüzüne dalanların yeryüzünde olmayan hayalleri vardır."""

2. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

3. Gençler selam

Burce için yorum rica edeceğim. Bir mali müşavir arkadaşım yeniden değerleme yapacak dedi.

kaç olur sizce

4.  Alıntı Originally Posted by bytarz Yazıyı Oku
    Gençler selam

Burce için yorum rica edeceğim. Bir mali müşavir arkadaşım yeniden değerleme yapacak dedi.

kaç olur sizce
    Dostum sizin bu sorunuzun cevabını kimse bilemez. Fiyat verende sallamasyon yapar ancak. Borsanın en tehlikelş hissesi burce.. Bunu herkes bilir.%5-6 artıdakken bianda tabanı gösterebilirler.okadar çok aşşa yukarı yapıyoki hisseye temel analiz yapıp bekleyen çok azdır.belkide kimse kalmadı bile burce de. Her fiyatı görebilir!! Kısaca hani kumarhanelerde kollu mak.olur yaa.. Öyle bişi düşünün.. Zenginde edebilir..ocakta söndürebilir.. Mahallenin güzel kızı..ama korkudan kimse yanaşamıyor.

5. Hisse sabıkalı olunca kimse alamıyor.herkes izliyor.bu hareket lere dayanmak kolay degil.30 kademe yukardayken 50 kademe aşşa gelebilen kollu makine..

6.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    Dostum sizin bu sorunuzun cevabını kimse bilemez. Fiyat verende sallamasyon yapar ancak. Borsanın en tehlikelş hissesi burce.. Bunu herkes bilir.%5-6 artıdakken bianda tabanı gösterebilirler.okadar çok aşşa yukarı yapıyoki hisseye temel analiz yapıp bekleyen çok azdır.belkide kimse kalmadı bile burce de. Her fiyatı görebilir!! Kısaca hani kumarhanelerde kollu mak.olur yaa.. Öyle bişi düşünün.. Zenginde edebilir..ocakta söndürebilir.. Mahallenin güzel kızı..ama korkudan kimse yanaşamıyor.
    kollu makina ise ben siyah kırmızı oynarım kıbrısta

Mahallenin güzel kızı ise gençliğimde olsa yapıştırırdım.

o zaman bu BURCE ben tutmaya devam edeyim

Yorumların için çok çok teşekkürler

7. Şimdi desemki bir arkadaşıma ( bana hisseyi söyleyen ) onun smmm arkadaşı burce için yeniden değerleme yapacakmış mış mış...

Bunun artısı eksisi ne olur, neyi değerleyecek , değerleyince ne olcak

8. Hadi olum kimse kalmadı zaten vur kırbaçı artık.sen ve ben.

Sayfa 165/360 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •