sn. supremegod vermişti 101.04296 fiyatını, MKK dan baktım 103.670 yazıyor
hatta arkadaşa dedim yaklaşık %1.5 zarar yazmış senin fon diye yanlış bilgi mi verdim acaba
Printable View
HSBC
İş günlerinde saat 09:00-13:30 arasında iletilen alım taleplerinde o gün akşam oluşan fiyattan ertesi sabah fona dahil olurken, satım taleplerinde aynı fiyattan 2 iş günü sonra fondan ayrılabilirsiniz. 13:30-15:00 arasında verilen alım ve satım taleplerinizde ise yukarıda bahsedilen sürelere bir iş günü daha eklenir.
Şimdi saat 15:00 civarı alım emri verdiğine göre pazartesi günü akşam oluşan fiyattan salı günü fona dahil olur? Doğru mu?
Öncelikle çalışmanız için teşekkürler. Bende kendi çapımda bakmaya çalışıyorum. Kısaca tespitlerimi sunmak istedim.
Gözlemlediğim kadarıyla IST fonu kısa vadeli olup borçlanma aracı olmasına rağmen TPF gibi özel sektör araçları fonu ile karşılatırılmış. Böyle olunca farklı yönetim biçimleri karşılaştırılmış oluyor. Ayrıca TPF zaman zaman TCD fonu taşıması bu performanısını desteklemiştir.
TCD adlı değişken fonun sonuna kadar hisse var iken OKD'de an itibariyle %60 hisse var. Bazı değişken fonlarda ise yok denecek kadar hisse var. Aslında değişken fonları karşılaştırmak müthiş zor oluyor.
Tekrar elinize sağlık...
En kolayı Fon aldığı bankanın internet sitesinden fon talimatına görüntülemeye bakın.orada talimat bekleyen kayıtlardan fon gerçekleşme tarihi zaten yazar.o tarih bozulacağı tarihtir