Sayfa 323/1001 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Serpil umarim oyledir
    Umarim o kirmizi bayragi hergun 10cm indirirler caktirmadan kaldirirlar 😀😀😀
    Pozisyon almış. Eğer bir karşılık verirse abd bunu karşılıksız bırakmaz herhalde. Tabii halkın moralini de yüksek tutmak adına sert açıklama yapıyorlar. Birde şu var abd muhetemel bir savaşı toprakları dışında yaparken iran'ın ise toprakları içinde olacaktır. Bu da çok önemli. Çünkü sonuçları yıkım olur. Kaldı ki zafer kazansanız dahi yıkım olur. Sonuç olarak sert mesajlar verilir. Bir yerden sonra zaman içinde iş soğur. Bu arada doları takip etmek gerekir. Hareketleri tehlikenin boyutu açısından fikir verebilir. Ama şu sıralar 5,97 seviyelerinde olduğunu görüyoruz. Yani ufukta şu an için şimdilik ciddi bir durum yok gözüküyor. Zaten abd li bir yetkili de iran ile uzlaşmak istiyoruz diye bir açıklama yapmıştı.

2.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Üstat Allah korumuş sizi. Ben Cuma günü aldım ve alır almaz da kallavi zarar yazdı. Artık sabırla bekleyeceğiz. HSA da bir başka hayal kırıklığı oldu benim için. 10 günde verdiği tüm karı Cuma günü almış hatta zarar da yazmış görünüyor
    bende de HSA var siz nerden görebiliyorsunuz cuma günkü hareketi ?

3. En çok reklamı yapılan fonun sahibi, bistte ralli sürecek demek polyannacılık olur, demiş. İçim rahatladı ralli devam edecek gibi duruyor hayırlısı

4. karşılık gelirse 52 nokta belirledik çok sert vururuz demiş Trump işler karışır bu hafta

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Üstat Allah korumuş sizi. Ben Cuma günü aldım ve alır almaz da kallavi zarar yazdı. Artık sabırla bekleyeceğiz. HSA da bir başka hayal kırıklığı oldu benim için. 10 günde verdiği tüm karı Cuma günü almış hatta zarar da yazmış görünüyor
    %80 TCD'de.
    Bir şey olmaz.
    Bence bu iş uzamaz.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6. Haftaya pek iyi geçmeyecek gibi görünüyor, tam da değişkenlerin miktarını arttırmışken, perşembe alım yapmıştım, biraz da hisse almıştım bizdeki şansa bak, elimde olan değişkenler TCD, EIC, EIB, OPB, GMR
    Pazartesi bunlara satış verip beklemeli mi yoksa düşüş oldukça biraz daha alım mı yapmalı sizce? gerekirse nkolay bonolardan bozdurup takviye de yapayım diyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Haftaya pek iyi geçmeyecek gibi görünüyor, tam da değişkenlerin miktarını arttırmışken, perşembe alım yapmıştım, biraz da hisse almıştım bizdeki şansa bak, elimde olan değişkenler TCD, EIC, EIB, OPB, GMR
    Pazartesi bunlara satış verip beklemeli mi yoksa düşüş oldukça biraz daha alım mı yapmalı sizce? gerekirse nkolay bonolardan bozdurup takviye de yapayım diyorum.
    bende aynı durumdayım GMR yerine HSA var ek olarak napacağımı bilmiyorum

8.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    bende de HSA var siz nerden görebiliyorsunuz cuma günkü hareketi ?
    MKK portal. Ciddi zarar yazmış bilginiz olsun. Yeni değeri söyleyeyim şimdiden 101,04296

Sayfa 323/1001 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •