Sayfa 322/1001 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    sevgili dostlar, üstatlar, roket haberleri son dakika uygulamama gelince forma bakmaya başladım. şu an ister istemez hepimizde bir tedirginlik var ama burada sabaha kadar da yazıp çizsek boş. pazartesi ola hayır ola. o yüzden inşallah önemli bir olay olmadığı sürece forma takılmayacak, pazartesi günü duruma bakacağım. webster üstadım, sana acizane tavsiyem, yatırım sıtratejini gözden geçirip riskli fonlara her ne olursa olsun ful olarak girmemendir. benim kırmızı çizgim en fazla yüzde 50 ve üzerine pek çıkmıyorum. cuma günü de 20 k gmr'mi satarak biraz daha defansa çekilmiş oldum. her an olmadık bir haber hesapları karıştırıyor, bu yüzden sıtratejilerimizi hırsa kapılmadan doğru şekilde ayarlamalıyız. pazartesi güzel bir güne uyanabilmek umuduyla Allah'a emanet olun ve mümkünse forma da takılmayın. ailenize vakit ayırıp dinlenin. olacak ve öleceğin önüne geçilmez. kadere iman eden, kederden emin olur unutmayın. hepinizi seviyorum. konyadan selamlar
    Ağabeyim haklı arkadaş.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    ben ppf den bile full çıktım cuma günü günlükteyim ,pazartesi sarıkıza full dalacagım ;)
    Sarıkız bu aralar çok açıldı saçıldı.
    Bunun sonu bilmem ne olur?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3. http://temettuhisseleri.com/

Geleceğiniz için yatırım yaparken, paranızı portföy olarak yönetmeniz ve bu portföyü ekonomik ortama göre şekillendirmeniz önemlidir.
    Meşhur portföy yöneticilerinden Ray Dalio, resimdeki portföy yönetimini önermiş.

4. Pazar günü arap borsalari acik. Onlarda ilk is gunu pazar.

Baya ekside hepsi, dubai borsasi -%2 gösteriyor. Biste de kotu yansimaya devam edecek gibi bu iran gerilimi

5. Onlar Cuma kapaliydi bizim verdigimiz tepki iste.

6. Tcd islem saati 17 30 gozukuyor. Gun ici 5te alim veya satim girsek o gunku kapanistan veriyor mu yoksa 13 30 mi gecerli en son islem icin

Alıntı Originally Posted by manevracı Yazıyı Oku
    Tcd islem saati 17 30 gozukuyor. Gun ici 5te alim veya satim girsek o gunku kapanistan veriyor mu yoksa 13 30 mi gecerli en son islem icin
    13:30 dan önce olması lazım. Yoksa sonraki güne yansır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

8.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    GMR almak için çıktım %20.
    Para PPF'de kaldı.
    Üstat Allah korumuş sizi. Ben Cuma günü aldım ve alır almaz da kallavi zarar yazdı. Artık sabırla bekleyeceğiz. HSA da bir başka hayal kırıklığı oldu benim için. 10 günde verdiği tüm karı Cuma günü almış hatta zarar da yazmış görünüyor

Sayfa 322/1001 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •