Sayfa 321/1001 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Bu gece abd karsilik vermesse , durum sakinlesir.abd den ölu yok.sakinlesmesi demek bizim vinlamamiz demek .ytd.bu is cok su goturur daha

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Trump twit atmis, dogru durun yoksa obamaya benzemem oper atarim diyor.

Gorunuse gore de İran hizbullah uzerinden gayruresmi karsilik vermek disinda birsey yapamayacak.

2.  Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Her GAP hemen dolmaz.Bazı gaplar kaçış veya kopuş gapıdır. Burada önemli olan trend dir. Trende bağlı olarak, yıllarca kapanmayan bir çok gap vardır. Endeks 108 altı bu trendin bittiğini gösterir. O yüzden takılma, yön yukarı, trendi takip et bence.
    Siz bir gap gosterin dolmamis?

3.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Sihangil alinmasin ama biktim bu adamlardan, surekli tehtid surekli efelenme , laf, ortaligi germekten baska da birsey yaptiklari yok, ben bi halt edebileceklerini sanmiyorum.

Olur da bir aksiyon alirlarsa en buyuk zarari kendileri gorecek.

Ne bktan bir cografyadayiz, sanki dow jones gibi dolar bazli rekor kirdi da bist100, simdi dusmeye bahane ariyor.
    Tamamen dogru
    Alinmak nedir Iran milleti bir cogu hukumetle zid dir
    O ulke istismar olmustur

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Aramizda cuma ful cikan kim soylesin ustadim diyecegim kendisine
    Aklima miciyim...abd durmaz artik
    GMR almak için çıktım %20.
    Para PPF'de kaldı.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by DJDarci Yazıyı Oku
    Koca İran'ın kapısının dibindeki sabit bir hedefi vuramaması komedidir. Madem vurmaya niyetlisin neden 20 tane füze atmıyorsun? Birisi denk gelir mutlaka.
    Mollalar Süleymani ile iyi değillerdi çünkü onlara rakip olacaktı. Bu yüzden ABD hamlesi onların avantajına oldu. Ayrıca İran'da içerisi iyi değil tekrardan ABD'ye karşı fakir halkı konsolide edecekler. Bu da onlar için iyi. Biraz gaz alacaklar. Ben planımı yaptım. Bekler GMR'mi alırım. TCD'ye de ellemem. Batakçıyım, yatırım tavsiyesi değildir.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

https://youtu.be/AJH_rvU5764

Sent from my iPhone using Tapatalk

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Ben dedim zamaninda bu acc den iskilleniyorum diye
    Baska bok kokusu geliyor burnuma...
    ACC demeyin lütfen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    578
    Aramizda cuma ful cikan kim soylesin ustadim diyecegim kendisine
    Aklima miciyim...abd durmaz artik
    ben ppf den bile full çıktım cuma günü günlükteyim ,pazartesi sarıkıza full dalacagım ;)

Sayfa 321/1001 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •