-

Originally Posted by
dell14
Bu gece abd karsilik vermesse , durum sakinlesir.abd den ölu yok.sakinlesmesi demek bizim vinlamamiz demek .ytd.bu is cok su goturur daha
SM-A405FN cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trump twit atmis, dogru durun yoksa obamaya benzemem oper atarim diyor.
Gorunuse gore de İran hizbullah uzerinden gayruresmi karsilik vermek disinda birsey yapamayacak.
-

Originally Posted by
06acm06
Her GAP hemen dolmaz.Bazı gaplar kaçış veya kopuş gapıdır. Burada önemli olan trend dir. Trende bağlı olarak, yıllarca kapanmayan bir çok gap vardır. Endeks 108 altı bu trendin bittiğini gösterir. O yüzden takılma, yön yukarı, trendi takip et bence.
Siz bir gap gosterin dolmamis?
-

Originally Posted by
atmega48pa
Sihangil alinmasin ama biktim bu adamlardan, surekli tehtid surekli efelenme , laf, ortaligi germekten baska da birsey yaptiklari yok, ben bi halt edebileceklerini sanmiyorum.
Olur da bir aksiyon alirlarsa en buyuk zarari kendileri gorecek.
Ne bktan bir cografyadayiz, sanki dow jones gibi dolar bazli rekor kirdi da bist100, simdi dusmeye bahane ariyor.
Tamamen dogru
Alinmak nedir Iran milleti bir cogu hukumetle zid dir
O ulke istismar olmustur
-

Originally Posted by
Webster
Aramizda cuma ful cikan kim soylesin ustadim diyecegim kendisine
Aklima miciyim...abd durmaz artik
GMR almak için çıktım %20.
Para PPF'de kaldı.
-

Originally Posted by
DJDarci
Koca İran'ın kapısının dibindeki sabit bir hedefi vuramaması komedidir. Madem vurmaya niyetlisin neden 20 tane füze atmıyorsun? Birisi denk gelir mutlaka.
Mollalar Süleymani ile iyi değillerdi çünkü onlara rakip olacaktı. Bu yüzden ABD hamlesi onların avantajına oldu. Ayrıca İran'da içerisi iyi değil tekrardan ABD'ye karşı fakir halkı konsolide edecekler. Bu da onlar için iyi. Biraz gaz alacaklar. Ben planımı yaptım. Bekler GMR'mi alırım. TCD'ye de ellemem. Batakçıyım, yatırım tavsiyesi değildir.
-
https://youtu.be/AJH_rvU5764
Sent from my iPhone using Tapatalk
-

Originally Posted by
Webster
Ben dedim zamaninda bu acc den iskilleniyorum diye
Baska bok kokusu geliyor burnuma...
ACC demeyin lütfen.
-

Originally Posted by
Webster
Aramizda cuma ful cikan kim soylesin ustadim diyecegim kendisine
Aklima miciyim...abd durmaz artik
ben ppf den bile full çıktım cuma günü günlükteyim ,pazartesi sarıkıza full dalacagım ;)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri