Bloomberg te konusan Tufan Deriner imis (istanbul portfoy)
Bloomberg te konusan Tufan Deriner imis (istanbul portfoy)
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Selamlar. Burada yazm olduum bilgi, yorum ve dnceler tavsiye ve yatrm danmanl kapsamnda deildir. Webster stad nerede diye sormayn, ite burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
gmr giren var mi u seviyede
Param yok kafam rahat [emoji847]
Param yok kafam rahat
ok gemi olsun, Rabb'im acil ifalar versin. en byk zenginlik shat zenginlii diye boa demiyorlar. bunu en iyi ben bilirim. burada hi bir kimseye denilse ki: bistteki btn irketler ve hisselerinin tamam sizin olsun, ama karlnda iki gznz verin, hakl olarak kimse bunu kabul etmez. amerikann btesini bana da tahsis etseler gzlerim almaz. yani dostlar, hepiniz benden zenginsiniz. nk dnya dolusu altna dahi deimeyeceiniz hazineniz, salnz var. ltfen kymetini bilin. yanl anlalma olmasn, bunu duygu smrs iin yazmadm. ben de kendimden aaya bakarm. mesela farkl hastalklarndan dolay srekli yataa baml olanlar var. ben de onlardan zenginim. nk gzlerim grmese de iim gcm var. kalkp yryebiliyor, dostlarla sohbet ediyor, teknolojik imknlardan yararlanarak kendimi srekli gelitirebiliyor, bir ok iimi kendim hallediyorum krler olsun.
Yer mleri